Kakve to veze ima? To je portal bez novinara. To je portal koji preuzima vijesti sa drugih portala i plasira lazi. To je to. Sta imam cut za svicarske portale? To su barem novinari napisali. Mozes malo mozak ukljucit pa procitat taj tekst. Hej on otisao u Atinu i tamo govorio da ce igrat za BiH, i radi toga nije ulazio u igru! Ko u to vjeruje, vjeruje i u deda mraza.Vedad87 je napisao/la:Aj ne kenjaj, ti vjeruješ nekom Švicarskom portalu za koji nikad nisi ni čuo!!! Repka.ba bar ima 185.000 članovaCartman je napisao/la:I sad treba vjerovat velikom portalu rrepka.ba? Koje gluposti.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bosne je bilo i prije kojekakvih slinavih izmetovića,klošarinaca i ostalih balavaca,a biti ce bogu hvala i poslije !
Treba shvatiti da mi iz ove price mozemo samo profitirati,jer valjda je i Savez dosao tobe,buduce klince nece tako lako ispustati iz dometa,realno !!
Treba shvatiti da mi iz ove price mozemo samo profitirati,jer valjda je i Savez dosao tobe,buduce klince nece tako lako ispustati iz dometa,realno !!
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Dzeko nista nije rekao ,niti uvrijedljio,niti napadajuce. Hajrovicu i Seferovicu sretno,a za BIH neka igralju oni koje vodi srce.Vedad87 je napisao/la:Ja podržavam Dzeku, ali malo se otislo previse s ovim. Jesu Hajrovic i Seferovic pogrijesili, Ok, igraj za koga hoces, ali ne preko leđa Bosne i Hercegovine. Nadalje, ne možeš reći igrat ću za BiH i onda odjednom za Švicu...Ali ne sviđa mi se kako ova nova tehnologija dopušta ovakve "verbalne ratove".
Evo i izjava Seada Hajrovica na njegovom Twiteeru: "Bez obzira na sve, Izet je moj brat i mislim da je u fudbalu najbitnije međusobno poštovanje i sportski duh. BiH ili Švicarska, sretno svima!"
Nije ni njemu lahko, ipak mu je Izet brat....
p.s. Izet Hajrovic je demantovao da je izjavio ono za Dzeku i Ibrahimovica:
Zanimljivo, kako bi dodatno pogoršali ionako napetu situaciju, švicarski mediji danas plasiraju lažnu izjavu Izeta Hajrovića u kojoj fudbaler Grasshoppersa direktno omalovažava vrijednosti najboljeg igrača Bosne i Hercegovine Edina Džeke, ne bi li tako dodatno umanjili šanse da oba braće Hajrović zaigraju za BiH.
- Ne znam kome je u interesu prenositi takve neistine i dovoditi me u sukob sa Edinom Džekom kojeg izuzetno poštujem. Iskreno mi je žao što su mediji stvorili takvu situaciju kakva trenutno vlada. Sigurno nekome ko ne želi dobro ni reprezentaciji, ni Džeki, ni meni lično. - istakao je Izet Hajrović.
Ne kontam.
I sta da je Ibrahimovic tu,kakve to veze ima sa Dzekom,svaki svoju karijeru gradili na svoj nacin,kakve veze to ima sa Dzekom. Da je Ibrahimovic tu,imali bi najjaci tandem na svijetu,iovako nam je tandem najjaci u Evropi.
A IzMet neka se najede g.ovana,i neka se ugleda na mladjeg brata,koji ima mozga i razmislja glavom,a ne da ga vrti curetina oko malog prsta,kao njeg Leyla provokatorka,obican papucar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hahahaha pa zašto to meni govoriš. Ja sam rekao da stojim iza Dzekinih riječi, samo mi bezveze kako se sve ovo odigralo, preko tweetova i facebook-a...al eto
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo i slavni goal.com prenio citavu ovu frku oko Dzeke i Hajrovica 

Je li opet Dzeko flop of the match?Goalgetter je napisao/la:Evo i slavni goal.com prenio citavu ovu frku oko Dzeke i Hajrovica

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Al i Izet je bezobrazan ne zna šta će da kaže kak oda spusti Džeki pa spominje Ibrahimovića mislim niđe veze,Ibrahimović nikad Bosnu nije ni spomeno da bi igro za nju,niti se osjeća Bosancem,a Izet je na puna usta govorio i onaj njihov kucni prijatelj,Bosna i bog..
Ne razumijem sta je htio reci sa ovim Ibra je za klasu bolji od Dzeke ?
To je jasno i svako to zna, doduse Edin ima jos minimalno 7-8 godina vrhunskog fudbala ispred sebe, tako da..
Dzeko je za njega i Pele i Maradona i Ronaldo i Messi i Pape i Drogba i Ibrahimovic u jednom, pa sta

To je jasno i svako to zna, doduse Edin ima jos minimalno 7-8 godina vrhunskog fudbala ispred sebe, tako da..
Dzeko je za njega i Pele i Maradona i Ronaldo i Messi i Pape i Drogba i Ibrahimovic u jednom, pa sta

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
To se jos neko iznenadjuje na Izmeta??
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Islo mi je na qurac to tvoje izmet, ali sad kazem da si upravu si bio cijelo vrijeme.harishp je napisao/la:to se jos neko iznenadjuje na Izmeta??
Frajer je ogranicen ko balkon.
Cuj islo na qurac,grdne rane i qurca.ceze je napisao/la:Islo mi je na qurac to tvoje izmet, ali sad kazem da si upravu si bio cijelo vrijeme.harishp je napisao/la:to se jos neko iznenadjuje na Izmeta??
Frajer je ogranicen ko balkon.
Cica sto kaze il je bilo il ce biti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa sad ..harishp je napisao/la: Cica sto kaze il je bilo il ce biti.

Vecih gluposti ne procitah odavno.stomaklija je napisao/la:Bas tako, Svicarska im je dala sve. Normalno da ce igrati za njih, Ljudi su redovni ucesnici EP i SP. Kada BiH izbori ucesce na nekom takmicenju i stekne kakav-takav rejting tada ce i "stranci" poceti igrati za repku. Ozil najbolji primjer, odrastao u Švabiji i logican slijed dogadjaja. Ne znam zasto se diže tolika hampa?mo-bih je napisao/la:Dzeki svaka čast i sva ova priča donekle pije vode pa i razumijem nejgovo razočarenje što se tiče koketiranja. Ali njemu mora biti jasno da je to tako, da ovi momci u neku ruku imaju sportski više razloga da igraju za zemlje gdje su se rodili i odgojili nego za BiH. Ako nemože podnijeti taj vid razočarenja nek se ne bavi tim i gotovo jer na ovaj način samo može proizaći neki smrad. Nejgovo je da igra i da predstavlja BiH u što boljem svjetlu a ne da pametuje ko je dobar ko nije i ko će igrati a ko ne.
Jeste li ikad čuli Ozila ili Roonya da napada nekog potencijalnog igrača ili slično, u normalnim državama bi dobio po ušima od saveza ali kod nas su Džeko i Spahić iznad svega....
Što bi jedan Sead igrao za BiH kad mu Dzeko napada brata ili bilo kog dijasporca koji se nalazi u dvoumici da li da igra za BiH ili ne. Poslao je pogrešnu poruku iako se sad malo izvukao ovom pričom ali ovo mora pod hitno prestati! MIslim da su oni nama više potrebni nego obrnuto i njih treba donekle razumiti isto kao i oni nas.
Prvo sto mi se kosa na glavi dize kad neko pocinje komentar (o bilo cemu) STA MU JE KO I KOLIKO DAO! Kakve to veze ima ko mu je sta dao u zivotu?
Ja to ovako gledam: Bosanac si ili nisi Bosanac, nevezano za to ko ti je sta dao. Nema se sta tu diskutovati. Tvoje ime, tvoj identitet, tvoji roditelji... To se bolan ne kupuje.
To sto se Ozil osjeca Svabom je njegova stvar. Ovi momci su se izjasnjavali da se osjecaju Bosancima i da zele igrati za nasu reprezentaciju i sad odjednom nece. Dobro je Dzeko rekao, oni su interes BiH navukli na sebe samo da bi sebi digli rejting i tako se izreklamirali na racun Bosne i Hercegovine.
Znaci, iskoristili su interes nase reprezentacije. To je papcima i bio cilj.
Ne znam koliko covjek mora biti antibosanac ili glup ili naivan pa da stane na stranu ovih gnjida?
Mogu i ja tebi navesti milion drugih primjera kao sto si ti nama naveo Ozila.
Sta je BiH dala Begovicu? Sta je dala Pjanicu? Sta Ibisevicu? Spahicu? Salihovicu? Mujdži? Lulicu?
Komentar ti je, kao i mnogi drugi na ovoj temi, NIDJE VEZE!
Kad bi se gledalo ko je kome vise dao, mislim da bi Messi trebao igrati za Spaniju, dala mu je vise nego Argentina. Nezimjerno vise.

Ovaj amater laje nesto na Dzeku a budala nezna il sta reko Dzeki il drzavi isto ti ga dodje 
Dzeko je ikona nacije, idol dijece, drugi Tito...sad moj Izete nes' moc ni u Bosnu s merakom a da ti prvi granicar u sebi ne krehne nesto najmilije.
Dzeko samo im drzi lekcije cijela zemlja i sire te stoji.

Dzeko je ikona nacije, idol dijece, drugi Tito...sad moj Izete nes' moc ni u Bosnu s merakom a da ti prvi granicar u sebi ne krehne nesto najmilije.
Dzeko samo im drzi lekcije cijela zemlja i sire te stoji.
Svaka cast Edinu sto se oglasio na ovaj i na jedan jasan nacin dao do znanja ovim mali seljacicima iz Svicarske da se ne igra sa domovinom. Jedna je stvar napraviti izbor jasan i iskren a drugo je povlaciti naciju za nos i igrati se sa ozbiljnim ljudima.
Dobar je ovaj stav i jasnost u stavu za sledece igrace da se ne "zajebavaju" ako im se ne igra neka ne iskoristavaju ovom ratom napacenu zemlju i zemlju gladnu sportskih uspjeha za licne ambicije i nabijanje cijene i stvaranje jake startne pozicije.
Nek ostanu slobodno ovi seljacici tamo daleko i nek povedu i familiju a prije svega roditelje koji su ih tako odgojili. Lijepa vam siroka Svicarska. Nos vas djavo. I nek onaj vodi i svog burazera ovom mladjeg ni njemu nema mjesta jer je situacija oko brata mu zatrovana . Derle malo seljacko se obraca ,za njega, jednom velikanu Dzeki. Suti sine. Ista familija isti mentalni sklop i ovaj ceka poziv svice a u medjuvremenu suger talk.
Istovremeno dobra prilika i ovim sto bulazne razne gluposti po forumu i da preispitaju svoj ancin pisanja kada vrijedjaju Avdiju,Lulu,Zahirovica ... momke koji ostavljaju sve na terenu z svoju domovinu
A Edinu svak cast jos jednom. Momak i faca na mjestu.
Dobar je ovaj stav i jasnost u stavu za sledece igrace da se ne "zajebavaju" ako im se ne igra neka ne iskoristavaju ovom ratom napacenu zemlju i zemlju gladnu sportskih uspjeha za licne ambicije i nabijanje cijene i stvaranje jake startne pozicije.
Nek ostanu slobodno ovi seljacici tamo daleko i nek povedu i familiju a prije svega roditelje koji su ih tako odgojili. Lijepa vam siroka Svicarska. Nos vas djavo. I nek onaj vodi i svog burazera ovom mladjeg ni njemu nema mjesta jer je situacija oko brata mu zatrovana . Derle malo seljacko se obraca ,za njega, jednom velikanu Dzeki. Suti sine. Ista familija isti mentalni sklop i ovaj ceka poziv svice a u medjuvremenu suger talk.
Istovremeno dobra prilika i ovim sto bulazne razne gluposti po forumu i da preispitaju svoj ancin pisanja kada vrijedjaju Avdiju,Lulu,Zahirovica ... momke koji ostavljaju sve na terenu z svoju domovinu
A Edinu svak cast jos jednom. Momak i faca na mjestu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Izmete, pas ti staru, ne diraj nam Dijamanta...Od kako je poput gladijatora optrcao pocasni krug sa Bosanskom zastavom, posle osvajanja prvaka Njemacke, najomiljenija je javna licnost u BiH...A krmak jedan sta ti znas sta je BiH popisam ti se pravo u zvalje.
Ja naseg Dijamanta u potpunosti razumijem sto je tako reagovao al zaista ne treba toliku prasinu dizati oko toga... Njih dvojica su ipak profesionalci i treba loptu smiriti bez obzira na Izetovu odluku koja jos uvijek nije definitivna ako ja dobro razumijem... Svicarci su to samo mudro odradili... Jer da se nas savez nije poceo interesovati za njih pitanje je kad bi i da li bi ih zvali u repku.... Al kada su skontali da ih mogu izgubiti onda su ih pozvali bez obzira gdje igraju... U svakom slucaju uvijek cu biti na Dzekinoj strani jer je najbolji ambasador nase zemlje u svijetu i srcem igra za svoju zemlju.... A i vi forumasi malo spustite loptu sa vrijedjanjem bilo koga pa i Izeta... Ukoliko njegov brat zaigra za nas bice vas mnogih sramota sta ste sve pisali a svako ima pravo na izbor pa i domovine... Ja volim BiH al to ne znaci da i svi ostali je vole...
Mislim da se Džeko treba izdići iznad ovoga, i okaniti se prepucavanja preko društvenih mreža. Tako samo pravi reklamu nekakvim anonimusima. Za ovog Izeta nije niko čuo osim pojedinih sela u Švicarskoj, a sada cijela Evropa bruji o Džekinoj prepisci s njim. Ne treba to jednom Džeki. Al' ovo nam je škola da dijasporski izvor kvalitetnih igrača presušuju, i da se mi u BiH moramo okrenuti sebi i proizvodnji mladih igrača. Ne možemo stalno čekat' da nam neka država proizvede igrača i da ga mi ''privolimo'' da igra za nas. Ta djeca imaju veze s Bosnom k'o prosječan Bošnjo s kineskom dinastijom Ming. Tako da me ne iznenađuje da većina odlučuje da odbije igrati za nas. Prošlo je vrijeme kada su Salihović, Ibišević, Spahić, Lulić...sa zadovoljstvom prihvatali da igraju za svoju zemlju.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma pustite vi tu pricu i prepucavanja.Zavrsimo sa tim.
Inace,mislim da bi Edin mogao poceti,ali opet,igrao je tesku utakmicu protiv Slo 90 minuta,pa mozda malo odmori.
Inace,mislim da bi Edin mogao poceti,ali opet,igrao je tesku utakmicu protiv Slo 90 minuta,pa mozda malo odmori.
Keep walking.
nakon ovih reprezentativnih utakmica uvijek je problem što Tevez ne igra za Argentinu a zadnju u ligi presjedio na klupi tako da počinje danas. Onda je tu Robertova ljubav prema Agueru tako da Edinu ne gine klupa. Jedino ako ovaj odluči ofanzivnije krenuti moglo bi biti drugačije ali teško obzirom da je Yaya tu.Cautinho je napisao/la:Ma pustite vi tu pricu i prepucavanja.Zavrsimo sa tim.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Amidzaa, ANamelessGhoul, Diadora, hurem, L-Train, Lavcina, Sheyi, VolimBiH96, zastitaIdentiteta i 56 gostiju.