oprosti prijatelju, al morat cu preskocit zahvalu! Na snooker sam više novaca dobio nego nogomet,košarku i tenis zajedno. Par loših dana je iza mene (kvalifikacije za welsh open su bile prepune iznenađenja i teško je pogodit pravu kombinaciju kad se tako poklopi). Al pravi mečevi tek dolaze,kvote će bit velike i oni koji prate, snaći će se u toj džungli parova. Nadam se da ću te uvjerit u skoroj budućnosti. Dotad, pokušajmo nešto zaradit sa straneDona je napisao/la:Zahvali mi se sto sam ti pomogao da nades drugi sport,umjesto da se kladis na mene.Bravo macko,cisti pogodak.bevanda4 je napisao/la:HT: 0-0bevanda4 je napisao/la:psg - bastia x @6,20 toliko puta sam se opekao na te francuze da cu ovo probat u singlu, makar bili najsigurniji par danasa za neki neozbiljni tiket ni pik x ne zvuci lose @2,35
kako je krenilo... ko zna

ONTOPIC
zna li itko zašto je prekinuta utakmica između santa fea i arsenal sarandia (čekao sam gol arsenala)
za večeras su mi ostali: miami 1 i under atlanta-noh 193,5 (parovi od forumaša @titova juga) jel prolazi to? vrijeme je!!