FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
- katalinski
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Bas sam htio pohvaliti Banju,kako je odradila odlican posao s tim vjestackim terenom-kad eto obrukase se-jbg tamo ocito neko dobije odlican tretman,a nekog ignorisu totalno
Ajvatar
Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Za početak dobro lagano 1-1 idemo dalje, ima li kakvih novosti drugih, šta zanimljivo da čujemo, dal je istina da se Mirnes Salihović bio vratio iz Banovića u Radnički jer su ga ovi iz Banovića slagali nisu mu dali pare koje su obećali i dečko opet put Lukavca, ali Vojovdić mu rekao "Ko od mene ode više se ne vraća" i drago mi je ako je tako nije Radnički nikome usputna stanica, otišao si ćao i sretno....

Zvaničnog zahtjeva za povratak Salihovića nije bilo, a da je razgovarao s Vojvodićem to bi se znalo.
Ali rekao je Darko i ranije da na Mirnesa ne bi ozbiljno računao u nastavku prvenstva.
Što se ostalih vijesti tiče, malo strpljenja. Za velike korake treba puno toga da se odluči, a prvenstveno da se zatvori finansijska konstrukcija koja umnogome zavisi od Općine Lukavac kao i privrednih subjekata sa kojima se intezivno pregovara.
Ali rekao je Darko i ranije da na Mirnesa ne bi ozbiljno računao u nastavku prvenstva.
Što se ostalih vijesti tiče, malo strpljenja. Za velike korake treba puno toga da se odluči, a prvenstveno da se zatvori finansijska konstrukcija koja umnogome zavisi od Općine Lukavac kao i privrednih subjekata sa kojima se intezivno pregovara.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Vješačka trava, odnosno plastična podloga služe tome da se u zimskom periodu oprobaju neke stvari koje na regularnom terenu zbog vremenskih prilika nije moguće realizovati.sjena je napisao/la:Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Ipak, moram priznati da bi se naš šef struke složio i sa tvojim komentarom

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Biće to dobro sve akobogda vidjećeš, i onda da krenemo u nove pobjede...Zoom088 je napisao/la:Zvaničnog zahtjeva za povratak Salihovića nije bilo, a da je razgovarao s Vojvodićem to bi se znalo.

Majke mi nekih maloumnih stvari sto se moze na ovim forumima napisat. Problem je drug sto si prevalio toliki put radi terena a bolji imas kod kuce, eto sta je problem jel to nesto toliko tesko skontatZoom088 je napisao/la:Vješačka trava, odnosno plastična podloga služe tome da se u zimskom periodu oprobaju neke stvari koje na regularnom terenu zbog vremenskih prilika nije moguće realizovati.sjena je napisao/la:Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Ipak, moram priznati da bi se naš šef struke složio i sa tvojim komentarom(zbog avatara, ako ništa drugo
![]()
)

Jos veca tuga sto se slazete zbog avatara. "Sta ce teletu sarena vrata kad mu je vid crno-bijeli"
inace ?
Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan. 

I vi se raspravljate oko terena, neka malo igraju po snijegu tu se snaga nabija, a biće i prijateljskih utakmica po lijepim terenima kad se ode krajem ovog mjeseca na more, samo nek trče po snijegu....

Dzevade jesil to tisjena je napisao/la:Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan.

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Dobro ajde pustite teren na miru, ljudi nisu ispostovali i sta cemo sad, ne mozemo vrijeme vratit : ) Ja sam siguran da je u Ugljeviku bolji teren i da ce tamo momci moc pokazat sve sto znaju ...Kao sto sodagrad kaze bice vremena za igru na tim mini pripremama..
A i kod nas u ligi nisu neki tereni, sve je to isto sra*e ..A stvarno bi trebali svi vodit racuna o tome, jer bi sigurno i gledaoci dolazili da gledaju dobar fudbal, a na ovim sadasnjim terenima to rijetko gdje mogu.

A i kod nas u ligi nisu neki tereni, sve je to isto sra*e ..A stvarno bi trebali svi vodit racuna o tome, jer bi sigurno i gledaoci dolazili da gledaju dobar fudbal, a na ovim sadasnjim terenima to rijetko gdje mogu.
Penaltik je napisao/la:Dzevade jesil to tisjena je napisao/la:Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan.![]()

Kako ste raja?
Još ravno mjesec dana do Gračanice, utakmica koja može značiti sve, a ne mora da znači ništa.
Dajte neku kladionicu da organizujemo, da se ovu polusezonu ubode neki keš.
Još ravno mjesec dana do Gračanice, utakmica koja može značiti sve, a ne mora da znači ništa.
Dajte neku kladionicu da organizujemo, da se ovu polusezonu ubode neki keš.
-
- Kontakt:
Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?
Trebalo bi da je tako, ako se nešto ne promijeni, ili nam možda zapada snijeg pa se odgodi, uglavnom pripremamo se polako za gostovanje u Gračanici biće nas fina brojka dole akobogda....pozzNkBratstvoGracanica je napisao/la:Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?

Da, osim u slučaju nekog last-minute fazona, sezona starta 9. i 10. marta. VIdimo se tamo tada!NkBratstvoGracanica je napisao/la:Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?
Dobre pripreme i srećan rad!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
tamo ne mogu biti bolji uslovi nikakoVolimRadnicki je napisao/la:Valjda u Ugljeviku budu bolji uslovi

1947!
Ako Bog da u danasnji dan ekipa FK RADNICKI nakon duzeg vremena krece na pripreme u Ulcinj.

Super baš lijepo tačno nakon dugo vremena, dosta je više priprema ovdje i po okolnim seoskim terenima, idemo malo na more akobogda, bravo za upravu, i veliko bravo za jednog čovjeka koji je puno radio, i radi ovih dana da bi to sve bilo kako treba, a on će znati sam ko je da ga ne imenujem ovdje....sjena je napisao/la:Ako Bog da u danasnji dan ekipa FK RADNICKI nakon duzeg vremena krece na pripreme u Ulcinj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.