Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
82 utakmice u sezoni...znači još tridesetak do kraja, a mi se brinemo za Teletovića. Pa valja i starog Evansa odmorit, valja to izrotirat sve. A što se tiče večerašnje utakmice mislim da ce Mirza 100% dobit svoje minute, jer P.J nije sad ni tolika budala da ga posle ovog faila ostavi na klupi i da mu sjebe samopouzdanje (mada mislim da profesionalcu poput Mirze to ne moze bas pojeb at samopouzdanje)
:D:D
Mirza će sigurno večeras dobiti minuta.
Ocekujemo slabu partiju KARDASHIANA...i onda MTV SHOW
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
kako si siguran da nema mirze,to na sonovu onih promasaja ili ?
- el-fighter
- Kontakt:
Veceras ako ga ne ubaci barem 5 minuta, napravit ce ogromnu gresku. Igracu treba dati priliku da se ispravi nakon onakvih gresaka i nadam se da PJ nije toliko glup da upropasti sezonu Mirzi. I veceras cu biti uz njega i tako ce ostati sve dok bude igrao u NBA.
Izdrzi Mirza!!
Izdrzi Mirza!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekamVasa Ladacki je napisao/la:Mirno spavajte, Teleta večeras neće biti.
tako je bademluk...i ja mu zelim laku nocBademluk je napisao/la:Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekamVasa Ladacki je napisao/la:Mirno spavajte, Teleta večeras neće biti.Laku ti noć želim i vlažne snove
SVAKA TI DALA MAJSTORE.KO HOCE SPAVAT NEKA IDE..A MI GLEDAMO I AKO NE IGRA NI MINUTUedo07 je napisao/la:tako je bademluk...i ja mu zelim laku nocBademluk je napisao/la:Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekamVasa Ladacki je napisao/la:Mirno spavajte, Teleta večeras neće biti.Laku ti noć želim i vlažne snove
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Nama je Željo svetinja jedina.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Eh, danas gledam samo da vidim sta ce da se desi ...Vasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Moj rođak od tetke koji u u isto vrijeme i jako dobar prijatelj sa prvim komšiom od Mirzine rodice koja je 2-3 koljeno i njegovog zeta brat je rekao bratu od mog rodjaka da je njegov zet rekao bratu od mirzine te rodice koja inače zivi u Zenici da će Mirza sigurno igrati i da će to bit solidna minutaža. Et tako...Vasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Ovaj post treba na naslovnicu portalaVasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Najjaci si nema dalje
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
svejedno77
- Kontakt:
opet se Balas provaljuje, znas da ako bude usao u prvom poluvremenu a cak mislim da ce i uc u 2. cetvrtini da si se obrukao, za tebe se nadam da nece igrat, za sve ostale i Mirzu nadam se da ce igrat a i imam neki osjecaj da ce
Upravo tomirzatele je napisao/la:SVAKA TI DALA MAJSTORE.KO HOCE SPAVAT NEKA IDE..A MI GLEDAMO I AKO NE IGRA NI MINUTUedo07 je napisao/la:tako je bademluk...i ja mu zelim laku nocBademluk je napisao/la: Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekamLaku ti noć želim i vlažne snove
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
propuh je napisao/la:Ovaj post treba na naslovnicu portalaVasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Najjaci si nema dalje![]()
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
koja tv prenosi tekmu? ako nema na tv, bio bih zahvalan ukoliko neko htjedne podijelit dobar link na pp
ja mislim da ce mirza ceveras biti igrac utakmice. Prgav je mali kad se naljuti 
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.