champions1921 je napisao/la:@open
Pita li vas "Vukove" iko ista![]()
Idete li u Tuzlu bodriti svoj klub ili cete se vratiti Zelji ili Sarajevu??
Izvini ja sam ti Nijaz Gracić. Još slavim u Tuzli, pa ću ti kasnije reći impresije.

champions1921 je napisao/la:@open
A sta slavis? Rodjendan ili?? U svakom slucaju neka ti je sa srecom.. Vidim da ni ti (vjerni ljubitelj Gracica i Olimpica) nemas komentara..open je napisao/la:champions1921 je napisao/la:@open
Izvini ja sam ti Nijaz Gracić. Još slavim u Tuzli, pa ću ti kasnije reći impresije.![]()
![]()
champions1921 je napisao/la:A sta slavis? Rodjendan ili?? U svakom slucaju neka ti je sa srecom.. Vidim da ni ti (vjerni ljubitelj Gracica i Olimpica) nemas komentara..open je napisao/la:champions1921 je napisao/la:@open
Izvini ja sam ti Nijaz Gracić. Još slavim u Tuzli, pa ću ti kasnije reći impresije.![]()
![]()
Valjda je konto da sam ja navijac Olimpicaanonimni je napisao/la:kako će to reć' navijač OlimpiKa kad Diatta nije ni igr'o za njih ?
greska brateanonimni je napisao/la:kako će to reć' navijač OlimpiKa kad Diatta nije ni igr'o za njih ?
Mislim da onaj ko je imalo upucen u fuzije, preseljenja, doseljenja, preregistracije nije niti iznenadjen, niti sokiran.open je napisao/la:
Greška. Nikada nisam hvalio Gracića. Istina je da ga nisam ni kudio. Neću ni sada raditi takve stvari. Sa druge strane, branio sam Olimpic od nekih nasilnika i za to imam razloge.
Sada sam stvarno šokiran ovim potezom i to moram priznati.
Ne znam gdje je sve bio poslije Varaždina, samo mi je bilo čudno da su doveli golmana s prvoligaškim iskustvom u HR i BiH, a zakucani su za dno lige.Devil je napisao/la:Cek zar nije Krklec posle Varteksa branio i za Travnik (bio ocajan na jednoj utakmici koju sam ga gledao protiv Slavije),pa je onda odatle otisao u Cakovec cini mi se ? Davno je bilo kada je on branio za Varteks tj.Varazdin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.