Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bademluk
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Bademluk » 08 feb 2013, 23:36

82 utakmice u sezoni...znači još tridesetak do kraja, a mi se brinemo za Teletovića. Pa valja i starog Evansa odmorit, valja to izrotirat sve. A što se tiče večerašnje utakmice mislim da ce Mirza 100% dobit svoje minute, jer P.J nije sad ni tolika budala da ga posle ovog faila ostavi na klupi i da mu sjebe samopouzdanje (mada mislim da profesionalcu poput Mirze to ne moze bas pojeb at samopouzdanje) :D:D:D

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 08 feb 2013, 23:42

Mirza će sigurno večeras dobiti minuta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 feb 2013, 23:42

Ocekujemo slabu partiju KARDASHIANA...i onda MTV SHOW
" onclick="window.open(this.href);return false;

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 08 feb 2013, 23:44

Mirno spavajte, Teleta večeras neće biti.
Nama je Željo svetinja jedina.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 feb 2013, 23:46

kako si siguran da nema mirze,to na sonovu onih promasaja ili ?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 feb 2013, 23:48

Veceras ako ga ne ubaci barem 5 minuta, napravit ce ogromnu gresku. Igracu treba dati priliku da se ispravi nakon onakvih gresaka i nadam se da PJ nije toliko glup da upropasti sezonu Mirzi. I veceras cu biti uz njega i tako ce ostati sve dok bude igrao u NBA.

Izdrzi Mirza!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 08 feb 2013, 23:48

Vasa Ladacki je napisao/la:Mirno spavajte, Teleta večeras neće biti.
Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekam ;) Laku ti noć želim i vlažne snove

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 08 feb 2013, 23:49

Bademluk je napisao/la:
Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekam ;) Laku ti noć želim i vlažne snove
tako je bademluk...i ja mu zelim laku noc

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 feb 2013, 23:50

Sinoc se spavalo , veceras ipak nece :D
ZELJEZNICAR 1921!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 feb 2013, 23:51

edo07 je napisao/la:
Bademluk je napisao/la:
SVAKA TI DALA MAJSTORE.KO HOCE SPAVAT NEKA IDE..A MI GLEDAMO I AKO NE IGRA NI MINUTU

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 08 feb 2013, 23:51

Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Nama je Željo svetinja jedina.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 feb 2013, 23:53

Vasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 feb 2013, 23:54

Vasa Ladacki je napisao/la:Njegov amiđa je poznanik sa mojim tetkom. S obzirom da je u New Yorku i Mirzin rođak već duži niz godina, on i amiđa se redovno čuju i obavijestio ga je da Mirza večeras neće nastupiti, a razlozi su poznati.. A i PJ je poznat kao trener koji igraču skraćuje minute u slučaju airballa na meču. S obzirom da je Mirza tri puta to uradio i s obzirom na njegove mizerne minute, večeras će samo mahati peškirom i eventualno pozdravljati igrače na timeoutu..
Eh, danas gledam samo da vidim sta ce da se desi ...

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 08 feb 2013, 23:58

Moj rođak od tetke koji u u isto vrijeme i jako dobar prijatelj sa prvim komšiom od Mirzine rodice koja je 2-3 koljeno i njegovog zeta brat je rekao bratu od mog rodjaka da je njegov zet rekao bratu od mirzine te rodice koja inače zivi u Zenici da će Mirza sigurno igrati i da će to bit solidna minutaža. Et tako... ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 feb 2013, 00:02

Ovaj post treba na naslovnicu portala
Najjaci si nema dalje :lol: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 09 feb 2013, 00:09

opet se Balas provaljuje, znas da ako bude usao u prvom poluvremenu a cak mislim da ce i uc u 2. cetvrtini da si se obrukao, za tebe se nadam da nece igrat, za sve ostale i Mirzu nadam se da ce igrat a i imam neki osjecaj da ce

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 feb 2013, 00:16

mirzatele je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
Bademluk je napisao/la: Hajde ti na spavanje, a mi ekipa sa foruma pristavljamo lonče sa kahvom i lagano gledamo Brooklyn. Da Mirza igra 1 minutu, il nikako ja ostajem i čekam ;) Laku ti noć želim i vlažne snove
SVAKA TI DALA MAJSTORE.KO HOCE SPAVAT NEKA IDE..A MI GLEDAMO I AKO NE IGRA NI MINUTU
Upravo to

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 09 feb 2013, 00:19

propuh je napisao/la:
Ovaj post treba na naslovnicu portala
Najjaci si nema dalje :lol: :lol:
:lol:

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 09 feb 2013, 00:21

koja tv prenosi tekmu? ako nema na tv, bio bih zahvalan ukoliko neko htjedne podijelit dobar link na pp

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 09 feb 2013, 00:28

ja mislim da ce mirza ceveras biti igrac utakmice. Prgav je mali kad se naljuti :D
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.