Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ipak na samo jednom. Split!Plavetnilo je napisao/la:Sutra u tri na dva fronta
Imaš PPDevil je napisao/la:Hocu *urac kod mene su zamenjene boje.Kod mene je plava pozadina iza Zeljeznicar na ovome salu sto sam mislio da je isti.
I na njemu markerom stoji napisano 1990.
To bi trebalo da je iz te godine,tako sam ga dobio.
I imam jos onaj Drzava Zeljo sa vozom nacrtanim,zna li neko koja je to godina da zapisem ?
zeljo1 je napisao/la:ja posjedujem ovaj sto pise 1998 i za mene je to svetinja od šala koji asocira na zubana,ne bih ga dao ni za kakve pare
Istina.čamac je napisao/la:@ plavetnilo
Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Poslije njega je bio i Elvedin Spahic,njegu su ciglom,da ciglom,pogodili u Tuzli kad smo im bod uzeli.Ali eto naplatilo se i toceze je napisao/la:Istina.čamac je napisao/la:@ plavetnilo
Možda si u pravu, ali ja nisam mislio na Amira nego čini mi se da je dolazio kod nas još jedan Spahić. Je li se zove Alen Spahić i to je bilo nekad tamo prije 6-7 godina. Možda se neko sjeća, ja već odavno ne pamtim dobro.
Nakon Zelje otisao u Rusiju za bratom, 2. liga, nakon toga povrede neke i tako.
boli, boli, uzasno boliHzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.
Ili ona : Al ` prodje od tad 15 BajramaSB90 je napisao/la:boli, boli, uzasno boliHzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.![]()
toliko vec bez titule...uskoro ce se pjevati ona "sedam godina, osma dolazi"
A ona "A ja imam tugu 5 godina dugu" davno prošlaceze je napisao/la:Ili ona : Al ` prodje od tad 15 BajramaSB90 je napisao/la:boli, boli, uzasno boliHzSM je napisao/la:Jeste prodali Adilovica za 6 miliona?I cuo sam da ce vam uskoro leci pare od Sehica,navodno cete sa kamatama dobiti 4 miliona.![]()
toliko vec bez titule...uskoro ce se pjevati ona "sedam godina, osma dolazi"
Taj šal " Maniacs" sa dvije kobre sa strane, je toliko rjedak da ne postoji ni slika na google. Znam licno da ih samo ima oko desetak u Sarajevu, možete ga vidjeti na ovom klipu [youtube][/youtube]propuh je napisao/la:Nisam znao da su ti salovi dostigli toliku vrijednost, meni su ukradena prije par god 2 sala ovaj sa slike i jedan al fakat vrijedan mislim da ih nema ni 10 komada trenutno u citavoj ex Yu, dosta raje nije ni vidjelo taj sal na kome je kobra i natpis "the maniacs", meni bio draga uspomena.![]()
Za taj sal sam siguran da dostize enormne cijenene samo kod nas nego sirom stare juge. Jedan od glavnih likova torcide je nabavio nekako jeda za 3000 eura
Anonimac je napisao/la:Taj šal "The Maniacs" sa dvije kobre sa strane, je toliko rjedak da ne postoji ni slika na google. Znam licno da ih samo ima oko desetak u Sarajevu, možete ga vidjeti na ovom klipu [youtube][/youtube]propuh je napisao/la:Nisam znao da su ti salovi dostigli toliku vrijednost, meni su ukradena prije par god 2 sala ovaj sa slike i jedan al fakat vrijedan mislim da ih nema ni 10 komada trenutno u citavoj ex Yu, dosta raje nije ni vidjelo taj sal na kome je kobra i natpis "the maniacs", meni bio draga uspomena.![]()
Za taj sal sam siguran da dostize enormne cijenene samo kod nas nego sirom stare juge. Jedan od glavnih likova torcide je nabavio nekako jeda za 3000 eura
iza "Kene" tadašnjeg vođe navijača, lik ga drži u rukama, na 1:45 tog videa! To je ujedno i prvi šal koji je napravljen da predstavlja grupu "The Maniacs 1987"! Izašao je 1989. godine.
[youtube][/youtube]
Jedini original šal koji je bio kalup za taj šal, nosi brat od velikog Dževada Begića - Đilde, a možete ga vidjeti ovdje: na 3:00 minuta ovog videa.
Evo malo istorije...
terabajt je napisao/la:Nebi me cudilo da neki nakon sto su procitali ove postove o ovim salovima naprave kopije pa da se pojave na netu ili pijacama po 200 i vise e. hahahaha