Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Vidio ga neki dan u kladionici
Hoce cojk da zaradi jos koju marku

Pade Avdija,nakon njega otrese neko i Višću u 5metara obojica popadaše kad u mene mati viče jana majko svoja 

da li je avdija covjek iz drugog plana? papetovo iznenadjenje za grke?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dajte onaj dupli pas Stevke - Avdija
da se malo naslađujem. Darko Maletic style
Grci u toj situaiciji (sto jest jest) izgledali ko slow motion 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Avdo bi mogao puno puno toga dati za sveti dres bgmi,da se to vec primjetiti,doduse vjerovatno u situacijama kad je tekma odlucena,ali nije ni to crnjak kad je konkurencija par exelans !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sinoć je prelako ispao kod gola nakon što je Vranješ izgubio loptu, praktično je ostavio praznu stranu i Samarasa koji se uštetao u 16.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Boze Boze kakva kritikaSaurman je napisao/la:Sinoć je prelako ispao kod gola nakon što je Vranješ izgubio loptu, praktično je ostavio praznu stranu i Samarasa koji se uštetao u 16.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
meni nikako nije jasno sta ovaj decko radi u repci iskreno nije on taj kvalitet, hajde mozda ima mjesta da bude na nekom širem spisku al da bude 2-3 zamjena u vecini tekmi koje vodimo vecom razlikom e tu vala nesto smrdi i to opasno i ocigledno je da ga neko blizak Susicu gura. meni je u sjecanju ostala ona tekma protiv Litvanije cini mi se kada ga je Susic ubacio na lijevo krilo pa koja god lopta dode do njega on se okrece 5 minuta da se namjesti na desnu nogu. hahahhaha
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- senad_flamin
- Kontakt:
Avdija je jedan od najboljih igraca Hajduka i dok je bio u Premier ligi bio je najbolji igrac zato tisu.
Najbolji nije bio.Sigurno da nije za prve postave u jačim tekmama, ali sigurno da protiv ovih L reprezentacija Avdija može dobiti solidan broj minuta.Njegov najjači adut je brzina i on je koristi tu brzinu u ovo utakmica što je odigrao za reprezentaciju.Avdija sigurno nije problem i ne bi trebao biti.Radujte se ljudi, ostavite se gluposti.L_blancos je napisao/la:Avdija je jedan od najboljih igraca Hajduka i dok je bio u Premier ligi bio je najbolji igrac zato tisu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Avdija nije problem, tu je da popuni nedostatak igrača, čim mi stvorimo jednu ekipu od 18 -20 kvalitetnih igrača koji u svakom trenutku mogu odgovoriti zadatku neće ni Avdije tu biti.bagrcavi je napisao/la:.Avdija sigurno nije problem i ne bi trebao biti.Radujte se ljudi, ostavite se gluposti.
I sam Konjić je sinoć rekao imamo 14-15 kvalitetnih igrača(na koje se možeš osloniti u bitnim utakmicama), cilj do Brazila je "stvoriti" još 4-5 kvalitetnih igrača

A dobar je Avdija za zadnjih dvadesetak minuta, kad se ganja rezultat

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja najiskrenije nisam zadovoljan sa vrsajevicem. Ali realno i nemamo klupe. Vidite da cim ne igra pjanic i salihovic, susic nema koga ubacit. Mi igramo 80 minuta sa 11 istih igraca. To je sinoc moglo ici jer smo vodili i nosila nas je publika, ali da je bila situacija gdje su igraci umoreni a moramo ganjati rezultat, to bi bilo zeznuto jer ti uvijek treba neko svjez sa klupe a vrsajevic sigurno nije as sa klupe
Vršajević ni po kakvom osnovu ne treba biti na spisku, osim što se treba prodati igrač ajduka.
- Rockefeller
- Kontakt:
Sve ima svoju svrhu, pa tako i Avdija u reprezentaciji. 
PS. To što vi nešto ne možete da shvatite, ne znači da iza tog vašeg ljudskog i ograničenog mozga (realno svima nama je "mozak" ograničen) ne postoji nešto više. Zato su ljudi i izmislili specijalizacije ili vam ga zanate, gdje se ljudi usposobe za istražiti to nešto više.
Uvrštavanje Avdije na spisak valjda ima veze sa vodjenjem reprezentacije, grupnim radom i slično. O tome mi znamo pofino malo, pogotovo u odnosu do Sušića.

PS. To što vi nešto ne možete da shvatite, ne znači da iza tog vašeg ljudskog i ograničenog mozga (realno svima nama je "mozak" ograničen) ne postoji nešto više. Zato su ljudi i izmislili specijalizacije ili vam ga zanate, gdje se ljudi usposobe za istražiti to nešto više.
Uvrštavanje Avdije na spisak valjda ima veze sa vodjenjem reprezentacije, grupnim radom i slično. O tome mi znamo pofino malo, pogotovo u odnosu do Sušića.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 23 mar 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- samoposteno
- Kontakt:
ne treba ni sesar,svraka,avdukic pa se niko ne buni na safetu ja da odlucuje radujte se ljudi ostavite se toga ko treba igrat a ko ne trebaFCS je napisao/la:Vršajević ni po kakvom osnovu ne treba biti na spisku, osim što se treba prodati igrač ajduka.
- Cautinho
- Kontakt:
Ima li Avdija ikakvih nada da ostvari transfer u inostranstvo?
Barem ruska ili turska liga,poljska,skandinavija...
Od Hajduka nema koristi nikakve,nece on dobiti nikakve postene prilike u reprezentaciji.
Barem ruska ili turska liga,poljska,skandinavija...
Od Hajduka nema koristi nikakve,nece on dobiti nikakve postene prilike u reprezentaciji.
Keep walking.
Đesi Mesijo, ljubim te nepismena!Rockefeller je napisao/la:Sve ima svoju svrhu, pa tako i Avdija u reprezentaciji.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.