FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 feb 2013, 21:36

Valjda u Ugljeviku budu bolji uslovi :D
1921
1989

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 07 feb 2013, 10:35

Bas sam htio pohvaliti Banju,kako je odradila odlican posao s tim vjestackim terenom-kad eto obrukase se-jbg tamo ocito neko dobije odlican tretman,a nekog ignorisu totalno
Ajvatar

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 07 feb 2013, 11:42

Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 feb 2013, 17:16

Za početak dobro lagano 1-1 idemo dalje, ima li kakvih novosti drugih, šta zanimljivo da čujemo, dal je istina da se Mirnes Salihović bio vratio iz Banovića u Radnički jer su ga ovi iz Banovića slagali nisu mu dali pare koje su obećali i dečko opet put Lukavca, ali Vojovdić mu rekao "Ko od mene ode više se ne vraća" i drago mi je ako je tako nije Radnički nikome usputna stanica, otišao si ćao i sretno....:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 feb 2013, 17:26

Zvaničnog zahtjeva za povratak Salihovića nije bilo, a da je razgovarao s Vojvodićem to bi se znalo.
Ali rekao je Darko i ranije da na Mirnesa ne bi ozbiljno računao u nastavku prvenstva.

Što se ostalih vijesti tiče, malo strpljenja. Za velike korake treba puno toga da se odluči, a prvenstveno da se zatvori finansijska konstrukcija koja umnogome zavisi od Općine Lukavac kao i privrednih subjekata sa kojima se intezivno pregovara.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 feb 2013, 17:30

sjena je napisao/la:Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Vješačka trava, odnosno plastična podloga služe tome da se u zimskom periodu oprobaju neke stvari koje na regularnom terenu zbog vremenskih prilika nije moguće realizovati.

Ipak, moram priznati da bi se naš šef struke složio i sa tvojim komentarom ;) (zbog avatara, ako ništa drugo :D :D)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 feb 2013, 17:48

Zoom088 je napisao/la:Zvaničnog zahtjeva za povratak Salihovića nije bilo, a da je razgovarao s Vojvodićem to bi se znalo.
Ali rekao je Darko i ranije da na Mirnesa ne bi ozbiljno računao u nastavku prvenstva.

Što se ostalih vijesti tiče, malo strpljenja. Za velike korake treba puno toga da se odluči, a prvenstveno da se zatvori finansijska konstrukcija koja umnogome zavisi od Općine Lukavac kao i privrednih subjekata sa kojima se intezivno pregovara.
Biće to dobro sve akobogda vidjećeš, i onda da krenemo u nove pobjede...:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 08 feb 2013, 06:28

Zoom088 je napisao/la:
sjena je napisao/la:Uopste nevidim kakav je to problem sto je teren bio los?Bitno je da su momci igrali snazno i dobro a na boljem terenu ce pokazati puno vise.Nisu ni u prvenstvu uvijek dobri uslovi.
Vješačka trava, odnosno plastična podloga služe tome da se u zimskom periodu oprobaju neke stvari koje na regularnom terenu zbog vremenskih prilika nije moguće realizovati.

Ipak, moram priznati da bi se naš šef struke složio i sa tvojim komentarom ;) (zbog avatara, ako ništa drugo :D :D)
Majke mi nekih maloumnih stvari sto se moze na ovim forumima napisat. Problem je drug sto si prevalio toliki put radi terena a bolji imas kod kuce, eto sta je problem jel to nesto toliko tesko skontat :roll: tuga tuga

Jos veca tuga sto se slazete zbog avatara. "Sta ce teletu sarena vrata kad mu je vid crno-bijeli"
inace ?

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 08 feb 2013, 14:27

Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan. ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 08 feb 2013, 14:44

I vi se raspravljate oko terena, neka malo igraju po snijegu tu se snaga nabija, a biće i prijateljskih utakmica po lijepim terenima kad se ode krajem ovog mjeseca na more, samo nek trče po snijegu....:)

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 08 feb 2013, 15:54

sjena je napisao/la:Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan. ;)
Dzevade jesil to ti :mrgreen: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 08 feb 2013, 16:02

Dobro ajde pustite teren na miru, ljudi nisu ispostovali i sta cemo sad, ne mozemo vrijeme vratit : ) Ja sam siguran da je u Ugljeviku bolji teren i da ce tamo momci moc pokazat sve sto znaju ...Kao sto sodagrad kaze bice vremena za igru na tim mini pripremama..

A i kod nas u ligi nisu neki tereni, sve je to isto sra*e ..A stvarno bi trebali svi vodit racuna o tome, jer bi sigurno i gledaoci dolazili da gledaju dobar fudbal, a na ovim sadasnjim terenima to rijetko gdje mogu.
Penaltik je napisao/la:
sjena je napisao/la:Za ove visokoumne samo da pitam dali trebamo prevaliti ovoliki put sutra da igramo sa Ugljevikom jer teren ce vjerovatno biti losiji od onog u Teslicu?Nismo mi isli u Teslic zbog plastike jer plastika ima u Orasju i u Tuzli.Mi smo u Teslic isli jer nam je protivnik bio iz Doboja i njima je godio taj teren teren.A moj avatar na srcu ti je ucrtan samo toga nisi svjestan. ;)
Dzevade jesil to ti :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 feb 2013, 18:36

Kako ste raja?

Još ravno mjesec dana do Gračanice, utakmica koja može značiti sve, a ne mora da znači ništa.

Dajte neku kladionicu da organizujemo, da se ovu polusezonu ubode neki keš.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 08 feb 2013, 18:45

Man jarabi onoga gore :lol:
inace ?

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 08 feb 2013, 20:52

Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 08 feb 2013, 22:15

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?
Trebalo bi da je tako, ako se nešto ne promijeni, ili nam možda zapada snijeg pa se odgodi, uglavnom pripremamo se polako za gostovanje u Gračanici biće nas fina brojka dole akobogda....pozz :)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 08 feb 2013, 22:35

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Komsije znate li vi jeli tacno da je tekma 9.3?
Da, osim u slučaju nekog last-minute fazona, sezona starta 9. i 10. marta. VIdimo se tamo tada!

Dobre pripreme i srećan rad!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 feb 2013, 08:50

VolimRadnicki je napisao/la:Valjda u Ugljeviku budu bolji uslovi :D
tamo ne mogu biti bolji uslovi nikako ;)
1947!

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 09 feb 2013, 09:40

Ako Bog da u danasnji dan ekipa FK RADNICKI nakon duzeg vremena krece na pripreme u Ulcinj.
:P

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 feb 2013, 10:34

sjena je napisao/la:Ako Bog da u danasnji dan ekipa FK RADNICKI nakon duzeg vremena krece na pripreme u Ulcinj.
:P
Super baš lijepo tačno nakon dugo vremena, dosta je više priprema ovdje i po okolnim seoskim terenima, idemo malo na more akobogda, bravo za upravu, i veliko bravo za jednog čovjeka koji je puno radio, i radi ovih dana da bi to sve bilo kako treba, a on će znati sam ko je da ga ne imenujem ovdje....:) još ako budu tu i ona dva nova pojačanja nemam riječi samo jedno veliko hvala, i gurajte samo naprijed.....:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.