Sehi nikad nije dobar dan, kolko nas je samo golova kostao ove sezonenime_tm87 je napisao/la:Seha, u subotu nije bio njegov dan![]()
Vidjelo se da ce nesto lose krenut

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sehi nikad nije dobar dan, kolko nas je samo golova kostao ove sezonenime_tm87 je napisao/la:Seha, u subotu nije bio njegov dan![]()
Vidjelo se da ce nesto lose krenut
prvo 6 ste na tabeli jos koji sat i onda ste vec 7 drugo zrinski nikad nije bolji od sirokog i trece imam pravo da pisem na svakoj temi i vi pisete na svim temama naprimjer kad ste pobijedili dvije utakmice veleza niste silazili 10 dana sa njihove teme iako ste znali da niste regularno pobijedili pozdravPirke_TM87 je napisao/la:Hahahaha ne znam sto si se ti zakacio na temu vezanu za Zeljeznicar, kad su celik i Zeljo skroz dva razlicita svijeta... Vi ste u borbi za opstanak a mi za vrh tabele, to moras da shvatis i prebolis ako vec nisi prebolio u sto cisto sumnjam.mrzim_ulizice je napisao/la:hehehheehehehe dobar si lik treba proci polu finale kupa jer vas u polu finalu cekaju malo jace ekipe od rudara ............. a sto se tice lige borac,siroki,velez i sarajevo to su ekipe koje ce djeliti prva 4 mjesta a sad kojim redosljedom neznamPodrinje je napisao/la:pa mi igramo polufinale kupa pod pretpostavkom da rudar ne moze nam nikad zabiti 4 komada a mi njima ni jedan na dva fronta tjeramo evropu,preko kupa i lige a mozda se zajebemo i da titulu uzmemo uz dva-tri kvalitetna pojacanja to osim zna sta ce dovesti
A sto se tice poredka na tabeli, malo si se zajebao, jer je po meni Zrinjski jaca ekipa od Sirokog, a moram te napomenuti jos da je ZELJO trenutno 6 ti, uz najveci broj odigranih utakmica na strani, sto znaci da imamo minimum 2 utakmice kuci vise nego ostali, sto nas sigurno na proljece svrstava medju 4 ekipe, a uz to treba uzeti u obzir da sada gostujemo Laktasima, gdje se ja nadam bar ako Bog da bodu, i docekujemo Leotar. A pored svega toga ekipa ce se sigurno pojacati, i po svemu sudeci ova oprava nece izigrati obecanje koje je postavila kada su preuzeli Zelju u jako teskim trenutcima, jer je bio cilj da prezimimo u KUPU, sto je po meni vec i ocigledno zavrsen posao, i da budemo u prvih 5 u ligi do zime... Bolje bi ti bilo da se pozabavis celikom a ne da se prepucavas sa nama i da nas pokusas isprovocirati kada znas da svi mi na te tvoje provokacije reagujemo hladno...
mi igramo posteno ne potplacujemo sudije ko vi da bi pobijedili kuci to se vidilo u dosadasnjim utakmicamasamir_tm87 je napisao/la:al ja ne ynam sta si se ti ovdje nakacio kad si robijas ,vama ide gore nego nama deset puta , dere vas ko stigne ,ne znam imate li jos pobjedu upisanu xd
slabo recitujete na ovom snimku mozda jos niste naucili pjesmu.............i bolje nemojte postavljat klipove na vasoj tribini kamera i opet se vise cuju horde zla svaka im cast na navijanjubh_navijac je napisao/la: GRBAVICA JUCE
cuj opet se cuju , pa otu ondje gdje se oni cuju tu nema teksta vec samo nanana il tako nesmrzim_ulizice je napisao/la:slabo recitujete na ovom snimku mozda jos niste naucili pjesmu.............i bolje nemojte postavljat klipove na vasoj tribini kamera i opet se vise cuju horde zla svaka im cast na navijanjubh_navijac je napisao/la: GRBAVICA JUCE
nemam ja internetsamir_tm87 je napisao/la:cuj opet se cuju , pa otu ondje gdje se oni cuju tu nema teksta vec samo nanana il tako nesmrzim_ulizice je napisao/la:slabo recitujete na ovom snimku mozda jos niste naucili pjesmu.............i bolje nemojte postavljat klipove na vasoj tribini kamera i opet se vise cuju horde zla svaka im cast na navijanjubh_navijac je napisao/la: GRBAVICA JUCE
aj boze sacuvaj i sakloni ,svako danas ima internet ccc
Slazem se u potpunosti, mada, ni mi, a ni oni nismo bili na nivou(po navijanju), moze to dosta bolje!csh je napisao/la:Da i ja nesto napsiem nisam citao predhodne stranice ali mogu predpostaviti da ima kamara prepucavanja i slicnih sranja.Prvo dali je bio penal ili ne,nebitno svirao ga je sudija,bitno ej da je seha pogrijesio i onda napravio jos vecu glupost jer se vidilo da igrac sarajeva ide na penal i u mrtvom je uglu,znaci prepirka oko penala je bespotrebna.E sad sto se tice sansi,sarajevo je imalo jednu pravu malo prije gola kada je skoro na identican nacin kao kod gola prosao i po meni sutirao mada je jedan igrac sarajeva uklizao,osim toga,ja koliko sam vidio,sarajevo nije imalo neku ozbiljniju priliku.Zeljo je do desete minute mogao povest jer stanic pa onda i mesanovic su fulali odlicne sanse,i u drugom poluvremenu imali par prilika od kojih ona bekriceva najbolja kad je alaim odbranio.Sveukupno mislim da smo imali vise sansi za gol.Horde sam cuo ali ne bas toliko,jer bio sma u prvom redu medju bubnjevima i nisam bas mogao cuti najbolje mada mislim da su prosli derbi navijali bolje,mislim da bi se svako realan slozio sma ovim.Mi smo na trenutke grmili i vise se nije ni moglo,a razloge ne zelim ponavljat jer svi ih znamo vrlo dobro.To ej moje misljenje!
najobjektivnije do sad svaka castJoinUnion je napisao/la:Moje vidjenje utakmice, Zeljo nije lose odigrao vrslili smo pritisak kostantno, Sarajevo pokusavalo vecinu vremena kontrama i to im je uspjevalo GOLOVE SU POSTIGLI SASVIM ZASLUZENO I CESTITAM NA POBJEDI.Ne treba pricati o nikakvom sudjenju i traziti u tome razloge poraza jer tako sami sebi mazemo oci i lazemo sami sebe pa nismo Velez i Ibrakovic da unaprijed trazimo alibi za poraz.Kod nas najbolji pojedinac Bekric a daleko najgori Seha, Kod Sarajeva Skoro i Alaim bili dobri vjerovatno radi iskustva u derbijima, treba biti realan jer takav je fudbal nekad dobijes nekad gubis, mi smo mozda bolje stajali na terenu od Sarajeva ali nismo uspjeli dati jos jedan gol dok oni jesu iz tog razloga sasvim zasluzena pobjeda komsija.Mislim da je Sarajevo uspjelo ustopati nase kljucne igrace i da su prekrsaje pravili negdje na polovini terena takticki su bolje odigrali, kod nas je bio problem sto smo u ekipi imali puno igraca koji nisu igrali derbi pogotovo Faric momak od 18 godina koji je zaigrao sticajem okolnosti a po lijevoj trani smo imali propuh, istini za volju bilo je par diskutabilnih sudiskih odluka pogotovo liniskih sudija ali takve se stvari desavaju i u ligi sampiona a ne kod nas da ne bude toga.
csh je napisao/la:Da i ja nesto napsiem nisam citao predhodne stranice ali mogu predpostaviti da ima kamara prepucavanja i slicnih sranja.Prvo dali je bio penal ili ne,nebitno svirao ga je sudija,bitno ej da je seha pogrijesio i onda napravio jos vecu glupost jer se vidilo da igrac sarajeva ide na penal i u mrtvom je uglu,znaci prepirka oko penala je bespotrebna.E sad sto se tice sansi,sarajevo je imalo jednu pravu malo prije gola kada je skoro na identican nacin kao kod gola prosao i po meni sutirao mada je jedan igrac sarajeva uklizao,osim toga,ja koliko sam vidio,sarajevo nije imalo neku ozbiljniju priliku.Zeljo je do desete minute mogao povest jer stanic pa onda i mesanovic su fulali odlicne sanse,i u drugom poluvremenu imali par prilika od kojih ona bekriceva najbolja kad je alaim odbranio.Sveukupno mislim da smo imali vise sansi za gol.Horde sam cuo ali ne bas toliko,jer bio sma u prvom redu medju bubnjevima i nisam bas mogao cuti najbolje mada mislim da su prosli derbi navijali bolje,mislim da bi se svako realan slozio sma ovim.Mi smo na trenutke grmili i vise se nije ni moglo,a razloge ne zelim ponavljat jer svi ih znamo vrlo dobro.To ej moje misljenje!
Upravo vi morate praviti te promjene.**** jug ako samo od Tice ovisiTheManiacs je napisao/la:Brate odes kazes tici Jug treba promejne
sta ces nama govorit!
ma jarane nije to ba nnemoze ni tica to promijeniti eo ja ima 3 god propustio sam samo jednu utakmicu na grbavici i svaku koju sam otiso navijo sam do iznemoglosti al sad na mjestima gdje sam inace vidjo ozbiljne navijace koji su spremni dat sve od sebe svih 90 min vidjam :ljude koji jedu cevape,djecu koja u vrh glave imaju po 11 god,djevojke ba ,... eo protiv olimpika na sekotruc c iznad 5 reda stolica niko nije imo vise od 15 god i nije to najveci problem neg eo imam jarna koji vise nece da dodlaze na sektor c jer kazu sto bi ja koji idem oduvijek bio u istom rangu sa nekim balvcem koji tu dodje da bi et mogo se furat da je tu doso ili sa nekim ko dodje stoji i jede kospe fkt je sve postalo sranje...TheManiacs je napisao/la:Brate odes kazes tici Jug treba promejne
sta ces nama govorit!