NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Koje mjesto Pecuh zauzima u Madjarskoj?
-
- Kontakt:
Prva liga ima 16 klubova, oni su poslije prvog dijela na 14.mjestu, ali zaostaju samo 4 boda za ekipom koja je na 8.mjestu.Kvota je napisao/la:Koje mjesto Pecuh zauzima u Madjarskoj?
- gradacac10
- Kontakt:
E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
-
- Kontakt:
A ti si zaboravio da smo mi 13-ti u nasoj PL.gradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
Bosanski zmaj je napisao/la:i da sad svi igraju fudbalgradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
A ti si zaboravio da smo mi 13-ti u nasoj PL.
-
- Kontakt:
Kada igramo narednu utakmicu i s kojom ekipom?
Nije se rodio ko je ljudima udovoljio -.-" de sabura prijatelju, ovo nam je prva ozbiljnija kontrolna utakmica. Rezultat je jako povoljan kada uzmemo u obzir umor od putovanja i odrađeni kraći trening u jutro. Ne sumnjam da ćemo iz utakmice u utakmicu pokazati sve više kvaliteta i uigranosti.FCL je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:i da sad svi igraju fudbalgradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
ivan otišo nurdi u firmu i napo ga zašto su doveli šodića kad je on najbolji igrač u zvijezdi
i tražio veću platu

Tu je to negdje,presudjuju individualne kvalitete.FCL je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:i da sad svi igraju fudbalgradacac10 je napisao/la:E jbg, ne mozemo pobijedit ni 14. u Madjarskoj, cija liga i nije nesto bolja od nase...
Ako je Ivan ovako uradio onda je bas naivan.On je svoje kvalitete koje posjeduje trebao dokazati na terenu i dokazao bi i sigurno mu Sodić ne bi bio nikakva konkurencija.Ovako,koliko je izgubio on,izgubili smo i mi.Niti mi sada imamo boljeg beka niti će on naći povoljniji klub,al idemo dalje.maksi je napisao/la:ivan otišo nurdi u firmu i napo ga zašto su doveli šodića kad je on najbolji igrač u zvijezdii tražio veću platu
Nemojte nasjedat na neprovjerene informacije.vatreni je napisao/la:Ako je Ivan ovako uradio onda je bas naivan.On je svoje kvalitete koje posjeduje trebao dokazati na terenu i dokazao bi i sigurno mu Sodić ne bi bio nikakva konkurencija.Ovako,koliko je izgubio on,izgubili smo i mi.Niti mi sada imamo boljeg beka niti će on naći povoljniji klub,al idemo dalje.maksi je napisao/la:ivan otišo nurdi u firmu i napo ga zašto su doveli šodića kad je on najbolji igrač u zvijezdii tražio veću platu
kako citam sada igracemo sa ferencvarosem,kaposvarom,keckementijem istrom i rudar velenje.a po povratku iz pule nasi ce nastaviti u klagenfurt gdje je dogovorena jos jedna prijateljska utakmica
u sportu pise da ivan i ristanic mogu potraziti nove sredine
u sportu pise da ivan i ristanic mogu potraziti nove sredine

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ivan je dobar igrač i čovek ali je u rukama menadžera novakovića bivšeg igračla ćelika i laktaša i na njegov nagovor je napravio tu glupost Još jedan menadžer kojem je zabranjen ulaz u stadion 

a sjecam se kao danas kada ga je novakovic doveo kao potpunog anonimusa.a za godinu i po ivanu je porasla cijena do 200 000 eura.steta u svakom slucaju sto makar koju paru nismo zaradilimaksi je napisao/la:ivan je dobar igrač i čovek ali je u rukama menadžera novakovića bivšeg igračla ćelika i laktaša i na njegov nagovor je napravio tu glupost Još jedan menadžer kojem je zabranjen ulaz u stadion

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kad je tako napravio nek ide u pichu matere svoje ko je ba na beku zaradio pareastra1922 je napisao/la:a sjecam se kao danas kada ga je novakovic doveo kao potpunog anonimusa.a za godinu i po ivanu je porasla cijena do 200 000 eura.steta u svakom slucaju sto makar koju paru nismo zaradilimaksi je napisao/la:ivan je dobar igrač i čovek ali je u rukama menadžera novakovića bivšeg igračla ćelika i laktaša i na njegov nagovor je napravio tu glupost Još jedan menadžer kojem je zabranjen ulaz u stadion

zvijezda je do sada odigrala 5 pripremnih utakmica redom protiv bosne mionice 3-1,reprezentacije opstine 9-0,modrice 2-0,gradine 1-1 i pecuha 1-1 ,ostvarene su 3 pobjede i dva remija.gol protivnika su pogadali
dzafic 4 gola
diatta 3 gola
stanceski 2 gola
susic 2 gola
pandza 2 gola
moranjkic 1 gol
milanovic 1gol
savic 1 gol
ukupna gol razlika do sada je 16-3
dzafic 4 gola
diatta 3 gola
stanceski 2 gola
susic 2 gola
pandza 2 gola
moranjkic 1 gol
milanovic 1gol
savic 1 gol
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne bi ja brojo utakmice sa Bosnom i tom reprezentacijom tkz.to su revijalne utakmice.astra1922 je napisao/la:zvijezda je do sada odigrala 5 pripremnih utakmica redom protiv bosne mionice 3-1,reprezentacije opstine 9-0,modrice 2-0,gradine 1-1 i pecuha 1-1 ,ostvarene su 3 pobjede i dva remija.gol protivnika su pogadali
dzafic 4 gola
diatta 3 gola
stanceski 2 gola
susic 2 gola
pandza 2 gola
moranjkic 1 gol
milanovic 1gol
savic 1 gol
sve su utakmice velez nije mogao pobijediti priluka.a mi da smo sa bosnom igrali nerijeseno vec bi mnogi bili za smjenu odovica 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ovi 16-3 dajem za 1-o pobjedu protiv borcazmajevac je napisao/la:Ne bi ja brojo utakmice sa Bosnom i tom reprezentacijom tkz.to su revijalne utakmice.astra1922 je napisao/la:zvijezda je do sada odigrala 5 pripremnih utakmica redom protiv bosne mionice 3-1,reprezentacije opstine 9-0,modrice 2-0,gradine 1-1 i pecuha 1-1 ,ostvarene su 3 pobjede i dva remija.gol protivnika su pogadali
dzafic 4 gola
diatta 3 gola
stanceski 2 gola
susic 2 gola
pandza 2 gola
moranjkic 1 gol
milanovic 1gol
savic 1 gol
Ma pusti Velez i njihovi navijaci misle isto ko i ja,uostalom ni jedna priprena utakmica nije neko mjerilo,ali isto tako je smjesno nekog ko igra za pare pravit golgeterom u utakmicama u kojoj igraju rekreatvci.astra1922 je napisao/la:sve su utakmice velez nije mogao pobijediti priluka.a mi da smo sa bosnom igrali nerijeseno vec bi mnogi bili za smjenu odovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.