10 eura na curvi nordThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
10 eura na curvi nordThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
nije zeman kriv, mi smo vnago!jax je napisao/la:Evo i mog viđenja raspada suradnje sa Zemanom
http://www.cro-roma.com/forum/index.php ... 1.html#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko nakon ovog ne shvati, neka se ostavi Rome
jel se to ide 27. feb u rim na studenstkeThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
Niste vi, nego je ZemanZeman je napisao/la: nije zeman kriv, mi smo vnago!
Taktika, pa taktika. Šta si navalio na nju, ebla te taktika. Kao da je to nešto aman-zaman bitno u nogometuMaGiCa je napisao/la: A dobro, nije bas da se nije znalo da je covek 1 takticki amater i pored 65 godina nabijenih u guzicu i 30ak trenerskog posla iza sebe.
Valjda Lamela i Markinjo "ful bekovi" ... ne svidja mi se ovo nikako....Admir_Sa je napisao/la:Stekelenburg; Marquinhos, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho; Osvaldo, Totti
oficijalno![]()
bredli i markinjo bekovi/ful bekovi![]()
bice ovo zanimljivo
Aha.KB-TM87 je napisao/la:jel se to ide 27. feb u rim na studenstkeThunderstruck je napisao/la:Zna li neko koliko košta ulaznica za domaću utakmicu, najjeftinija?
opravdano ponisten gol Rome,kad vidis snimak vidices da je sudija upravu bio..kad je lopta bila na lijevoj strani igrac je dobio loptu i tad je bio offside.. Roma bez ideje, losa utakmica..Admir_Sa je napisao/la:ebote ddr bog otac više![]()
![]()
ko nama golove daje u pm![]()
onaj ponisteni gol spada u anale sudjenja, nenadjebivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.