Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Pa na ovom manageru je nemoguće dobro odigrati par utakmica u kontinuitetu, pogotovo u gostima kad igraš. Kakvo ti god raspoloženje bude, džaba, dobije te neka ekipa s dna tabele.. Kako vi stavite postavke kad igrate protiv jačih, srednjih i baš slabijih ekipa u gostima? 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ako mislis ovaj pelazni rok slobodno skini za 13-ku..moze provjerenoipetm je napisao/la:Imal' kakav patch za 12-ku, sa transferima itd?
Mi nikada odustati necemo...
Dakle, gdje se moze nabaviti originalni FM 2013 i koliko kosta? Nemojte samo da se vracam "nekoliko stranica unazad", nemam vremena traziti... hvala i pozz 

Jel izaso update zimskih transfera za FM 13, al oficijalni?
Glory Glory Man United!
- alan_kardec
- Kontakt:
Imam problem na fm 2012. Znači vodio sam huddersfield, doveo ih u premiership, onda me čelzi tražio i ja prešao. ajd to i nije toliko bitno.
kupim iz boce momka za 25 miliona, dečko ima strašne ocjene, strašan igrač, doveo ga, tu je u ekipi, ali mu pored imena stoji ono wp znači treba mu radna dozvola. e sad meni nešto nije jasno. kad god u englesku dovodim igrača iz zemalja van eu, on se složi sa ugovorom i onda se čeka desetak dana da dobije radnu dozvolu. ovaj momak je argentinac, ali kad je potpisao uopšte nije bilo onog zahtjeva za radnu dozvolu, a sad mu pored imena stoji ono wp i ne može mi igrati utakmice. pomagajte!

kupim iz boce momka za 25 miliona, dečko ima strašne ocjene, strašan igrač, doveo ga, tu je u ekipi, ali mu pored imena stoji ono wp znači treba mu radna dozvola. e sad meni nešto nije jasno. kad god u englesku dovodim igrača iz zemalja van eu, on se složi sa ugovorom i onda se čeka desetak dana da dobije radnu dozvolu. ovaj momak je argentinac, ali kad je potpisao uopšte nije bilo onog zahtjeva za radnu dozvolu, a sad mu pored imena stoji ono wp i ne može mi igrati utakmice. pomagajte!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
posalji ga negdje na posudbu i nudi mu nove ugovore.alan_kardec je napisao/la:Imam problem na fm 2012. Znači vodio sam huddersfield, doveo ih u premiership, onda me čelzi tražio i ja prešao. ajd to i nije toliko bitno.![]()
Imam problem sa instalacijom FM 2012.
Instalirma sve normalno i kada pokrenem igricu izbacuje mi AppId is not configured?
Instalirma sve normalno i kada pokrenem igricu izbacuje mi AppId is not configured?
Genius, outrageous, the best ever! RF!
koliko sam ja upoznat oko radne dozvole vrijedi pravilo da igrač mora u toku godine(ili neki odredjeni period) odigrati minimalno 60% od svih utakmica za reprezentaciju da bi istu mogao dobiti. Uglavnom ako nema EU pasos, radna dozvola se svodi na broj reprezentativnih nastupa. Ako nisam u pravu, nek me neko ispravi.vm22 je napisao/la:posalji ga negdje na posudbu i nudi mu nove ugovore.alan_kardec je napisao/la:Imam problem na fm 2012. Znači vodio sam huddersfield, doveo ih u premiership, onda me čelzi tražio i ja prešao. ajd to i nije toliko bitno.![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
kako da ga pošaljem na posudbu? idem na opciju offer to clubs međutim nema zainteresovanih klubova, a i igrač odmah traži razgovor, zabrinut... 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
probaj u neku filijalu, ako imas, ako ne onda dogovori neku filijalu s odredjenim klubom po pitanju slanja igrača na posudu. Gledaj da se u toj zemlji sto prije dobije drzavljanstvo, ili da taj igrač kroz nastupe u tom klubu dodje do svoje repke. Meni je vazda bilo bezze dovoditi igrače koji imaju slučaj kao u tebe...ako se ne moze izbreiti za repku, minimum je 2-3 godine da dobije neko drugo drzavljanstvo (te opet moze da ne prihvati to drzavljanstvo jer nema beneficija od njega)alan_kardec je napisao/la:kako da ga pošaljem na posudbu? idem na opciju offer to clubs međutim nema zainteresovanih klubova, a i igrač odmah traži razgovor, zabrinut...
- alan_kardec
- Kontakt:
ma on već ima 11 nastupa za repku. meni samo nije jasno kako sam ja njega uspio dovesti kad nije dobio radnu dozvolu

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
vm22 je napisao/la: posalji ga negdje na posudbu i nudi mu nove ugovore.
problem riješen.
pokušavao sam da ga pošaljem negdje na posudbu, pokušavao da ga pošaljem u neku od filijala (u ovom slučaju to je bio vitesse), on je odbijao. sačekao sam kraj sezone, ponudio mu nešto poboljšaniji ugovor, on je prihvatio i dobio je radnu dozvolu.

Hvala buraz.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
E superalan_kardec je napisao/la:vm22 je napisao/la: posalji ga negdje na posudbu i nudi mu nove ugovore.
problem riješen.
pokušavao sam da ga pošaljem negdje na posudbu, pokušavao da ga pošaljem u neku od filijala (u ovom slučaju to je bio vitesse), on je odbijao. sačekao sam kraj sezone, ponudio mu nešto poboljšaniji ugovor, on je prihvatio i dobio je radnu dozvolu.![]()
Hvala buraz.

Imao sam i ja dosta problema s tim :S jer igram sa Newcastleom, pa sam trazio talente po francuskoj i ima odlicnih

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
sto glumiš Pardewa svijum
ja 11-ke igram sa Sotonom u League one. Doveo pola premierhshipa na posudbu
al zato orem 

ja 11-ke igram sa Sotonom u League one. Doveo pola premierhshipa na posudbu

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Pa kad imaju jeftinih a dobrih talenataFOURTHOFFICIAL je napisao/la:sto glumiš Pardewa svijum![]()

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
meni dojadio manager igram 2023 godinu sa bayernom sve na svjetu sto je valjalo ja sam kupio napravio tim boze sacuvaj i 6 godina ih isto trenima attack teamwork i tactic formacija 4-1-2-3 barsalonu uzmem glatko 3.4 - 0 ..posto sam se i ja mucio da nadzem dobrog desnog beka...Kupite Daniela iz Porta jest poskup al momak je 93 godiste,,GRME MU OCJENE...eto ak neko ima prjedlog za dobrog AMR i MC nek kaze treba ce mi za 2 sezone 

DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
ma regene samo dovodi..FOURTHOFFICIAL je napisao/la:hajd predlozi sta
Ja sam saceko 1 sezonu nisam dovodio nikog pa onda kad su dosli regeni doveo ih nekoliko mocnih nije me izaslo sve skupa 3-4 miliona.
neko link za januarske transfere ?

Et dosta za pocetak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.