FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 08 nov 2009, 11:40

Adnel je napisao/la:Nije fazon sto su se horde pobile fazon je sto je vas Sarajevo mlatnulo jer zeljo je katastrofa ekipa to se dalo odmah vidit na pocetku sezone .
Zasto ljudi ne mogu biti objektivni ???...ta ista losa ekipa je juce nadigrala sarajeva, ali sarajevo takticki pobjedilo sto ni sekunde neumanjuje pobjedu i ja vam cestitam ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 nov 2009, 12:20

Ferplejko je napisao/la:Neka nasi u upravi provjere jesu li Maksumic i Dudo smjeli igrati ovu jucerasnju utakmici. Izgledno je da su protiv sirokog njih dvojica dobili treci zuti karton u Premijer ligi i da su morali pauzriati protiv Zelje. po disciplinskom pravilniku NFS BIH kartoni dobijeni u premijer ligi se ne mogu odradjivati u Kupu
tebe koda je jelic pravio isto da njega slusam

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 nov 2009, 12:26

mrzim_ulizice je napisao/la:
Ferplejko je napisao/la:Neka nasi u upravi provjere jesu li Maksumic i Dudo smjeli igrati ovu jucerasnju utakmici. Izgledno je da su protiv sirokog njih dvojica dobili treci zuti karton u Premijer ligi i da su morali pauzriati protiv Zelje. po disciplinskom pravilniku NFS BIH kartoni dobijeni u premijer ligi se ne mogu odradjivati u Kupu
tebe koda je jelic pravio isto da njega slusam

Hahahahahahahahahahahah
Pasa svaka ti cast na ovom postu ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 nov 2009, 12:32

Podrinje je napisao/la:nisam pisao nista nakon derbija
evo sad cu napisat
gledamo liverpool- man utd liverpool kojeg svi omlate ko beba zvecku man utd extra igra poprilicno dobro
dodje derbi i pregazi ih liverpool to je stvar derbija nije bitna forma jer su svi maximalno nafurani i od sarajeva napravise real madrid a zeljo ko da je xerez zalost

p.s polahko se zeljo pravi i aBd iduce sezone bice prvaci a ni ove uz dva tri pojačanja titula nije daleko tri pobjede vani i tri kuci i prvo mjesto
pa po tvom moze i celik do titule nije daleko sve pobjede do kraja sezone i titula je nasa :D :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 nov 2009, 12:44

Podrinje je napisao/la:
Podrinje je napisao/la:nisam pisao nista nakon derbija
evo sad cu napisat
gledamo liverpool- man utd liverpool kojeg svi omlate ko beba zvecku man utd extra igra poprilicno dobro
dodje derbi i pregazi ih liverpool to je stvar derbija nije bitna forma jer su svi maximalno nafurani i od sarajeva napravise real madrid a zeljo ko da je xerez zalost

p.s polahko se zeljo pravi i aBd iduce sezone bice prvaci a ni ove uz dva tri pojačanja titula nije daleko tri pobjede vani i tri kuci i prvo mjesto
pa po tvom moze i celik do titule nije daleko sve pobjede do kraja sezone i titula je nasa :D :D
jest kolega al nije ba normalno sad porediti Zelju i Čelik(najiskrenije)
p.s
znao sam da će me neko citirati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a sto nebi poredio zelju i celik sto ste to vi bolji i nasi u upravi da odrese kesu i mi bi bili bolje plasirani nego nasi prestali da daju para sudijama :D :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 nov 2009, 12:51

Podrinje je napisao/la:znao sam jos da ce neko neku glupost napisati usput svi u ligi kupuju tekme ali mozes misliti kakvu je katarzu dozivila uprava celika(pa ne kupuje vise utakmice pa celik placa postenje skorim ispadanjem iz lige) to je nevjerovatno a zeljo ce igrati evropu sta ces sad dosao zujo i doveo evropu sa sobom i od sljedece godine zeljo ce biti tim u kojem ce svaki igrac iz lige pozeljeti da igra.Slucaj stilic i ihtijaraevic u top formi predju u zelju a stilic je tada bio najveci talenat u bih i dodje iz malog sirokog u zelju to se vrijeme vraca
pa vama bjezi drugi na tabeli isto koliko i vi bjezite nama a sto se tice evrope mozda cete igrat isto ko i mi na pripremama abd

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 nov 2009, 12:56

Podrinje je napisao/la:znao sam jos da ce neko neku glupost napisati usput svi u ligi kupuju tekme ali mozes misliti kakvu je katarzu dozivila uprava celika(pa ne kupuje vise utakmice pa celik placa postenje skorim ispadanjem iz lige) to je nevjerovatno a zeljo ce igrati evropu sta ces sad dosao zujo i doveo evropu sa sobom i od sljedece godine zeljo ce biti tim u kojem ce svaki igrac iz lige pozeljeti da igra.Slucaj stilic i ihtijaraevic u top formi predju u zelju a stilic je tada bio najveci talenat u bih i dodje iz malog sirokog u zelju to se vrijeme vraca
Pašice malo si pomjsao nije ŠTILIĆ nego ŠILIĆ. Štilić je igrac koji je ponikao u ZELJI i svoju afirmaciju stekao bas u ZELJI, a Šilic je igrac koji igra sada u Širokom, a u Želji je igrao zajedno sa generacijom koja je žarila i palila ligom, a kao vrhunac svega bila je ta nepremostiva prepreka NEWCASTLE.
A siguran sam da ce sa Zujom i njegovom ekipom biti igraca u Zelji sada na prelaznom roku, i siguran sam da Amar u glavi vec ima imena igraca koja nece docekati proljetni dio sezone u plavom dresu...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 nov 2009, 12:57

Podrinje je napisao/la:pa mi igramo polufinale kupa pod pretpostavkom da rudar ne moze nam nikad zabiti 4 komada a mi njima ni jedan na dva fronta tjeramo evropu,preko kupa i lige a mozda se zajebemo i da titulu uzmemo uz dva-tri kvalitetna pojacanja to osim zna sta ce dovesti
hehehheehehehe dobar si lik treba proci polu finale kupa jer vas u polu finalu cekaju malo jace ekipe od rudara ............. a sto se tice lige borac,siroki,velez i sarajevo to su ekipe koje ce djeliti prva 4 mjesta a sad kojim redosljedom neznam

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 nov 2009, 13:05

Podrinje je napisao/la:pa mi igramo polufinale kupa pod pretpostavkom da rudar ne moze nam nikad zabiti 4 komada a mi njima ni jedan na dva fronta tjeramo evropu,preko kupa i lige a mozda se zajebemo i da titulu uzmemo uz dva-tri kvalitetna pojacanja to osim zna sta ce dovesti
hehehheehehehe dobar si lik treba proci polu finale kupa jer vas u polu finalu cekaju malo jace ekipe od rudara ............. a sto se tice lige borac,siroki,velez i sarajevo to su ekipe koje ce djeliti prva 4 mjesta a sad kojim redosljedom neznam
Hahahaha ne znam sto si se ti zakacio na temu vezanu za Zeljeznicar, kad su celik i Zeljo skroz dva razlicita svijeta... Vi ste u borbi za opstanak a mi za vrh tabele, to moras da shvatis i prebolis ako vec nisi prebolio u sto cisto sumnjam.
A sto se tice poredka na tabeli, malo si se zajebao, jer je po meni Zrinjski jaca ekipa od Sirokog, a moram te napomenuti jos da je ZELJO trenutno 6 ti, uz najveci broj odigranih utakmica na strani, sto znaci da imamo minimum 2 utakmice kuci vise nego ostali, sto nas sigurno na proljece svrstava medju 4 ekipe, a uz to treba uzeti u obzir da sada gostujemo Laktasima, gdje se ja nadam bar ako Bog da bodu, i docekujemo Leotar. A pored svega toga ekipa ce se sigurno pojacati, i po svemu sudeci ova oprava nece izigrati obecanje koje je postavila kada su preuzeli Zelju u jako teskim trenutcima, jer je bio cilj da prezimimo u KUPU, sto je po meni vec i ocigledno zavrsen posao, i da budemo u prvih 5 u ligi do zime... Bolje bi ti bilo da se pozabavis celikom a ne da se prepucavas sa nama i da nas pokusas isprovocirati kada znas da svi mi na te tvoje provokacije reagujemo hladno...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 nov 2009, 13:07

Jedino sto me raduje sa ovog derbija je igra .
Pritiksali smo svih 90 minuta ,al kad te nece onda te bas nece :(

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 nov 2009, 13:21

molim te robijas, sta ces ti na ovoj temi, idi bolan na temu robijasa pa tamo spamaj, kakwe wezze imas ti sa sarajevom, zeljom il bilo kim...vodi brigu o celiku da ne ispadne u drugu ligu...

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 08 nov 2009, 13:26

Ono sto se culo na tv-u nije realno,manijaci su ustvari bili glasniji,a i ono sto se vidjelo takodjer nije realno,ustvari je Zeljeznicar pobjedio.Cudan je medij televizija.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 08 nov 2009, 13:33

Vas vise boli poraz od komsija, ali treba vas vise boliti gubitak bodova...da ste uzeli bod ili sva tri, mogli ste ici prema vrhu, slijedeca utakmica u laktase morate na tri boda, oni ispadaju, onda kuci leotar, pa imate opet kuci celika, dvije utakmice protiv olimpika na grbavici...steta je to ne iskoristit!
Imate daleko najbolji raspored :|
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 nov 2009, 13:39

Ada je napisao/la:Vas vise boli poraz od komsija, ali treba vas vise boliti gubitak bodova...da ste uzeli bod ili sva tri, mogli ste ici prema vrhu, slijedeca utakmica u laktase morate na tri boda, oni ispadaju, onda kuci leotar, pa imate opet kuci celika, dvije utakmice protiv olimpika na grbavici...steta je to ne iskoristit!
Imate daleko najbolji raspored :|
Dosad nas nije mazio.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Elki_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Elki_TM87 » 08 nov 2009, 13:40

Forza Željo...nema veze dok zivot postoji igrat ce se jos derbija...uvijek ce jedni tugovati a drugi se radovati...zato nema veze ja te volim Željo...i jedva cekam slijedecu tekmu da opet s rajom odem na tekmu i navijam...Forza Željo!
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 nov 2009, 14:00

I mi smo prosle godine pobijedili pa...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 08 nov 2009, 14:01

Pirke_TM87 je napisao/la:
Hahahaha ne znam sto si se ti zakacio na temu vezanu za Zeljeznicar, kad su celik i Zeljo skroz dva razlicita svijeta... Vi ste u borbi za opstanak a mi za vrh tabele, to moras da shvatis i prebolis ako vec nisi prebolio u sto cisto sumnjam.
A sto se tice poredka na tabeli, malo si se zajebao, jer je po meni Zrinjski jaca ekipa od Sirokog, a moram te napomenuti jos da je ZELJO trenutno 6 ti, uz najveci broj odigranih utakmica na strani, sto znaci da imamo minimum 2 utakmice kuci vise nego ostali, sto nas sigurno na proljece svrstava medju 4 ekipe, a uz to treba uzeti u obzir da sada gostujemo Laktasima, gdje se ja nadam bar ako Bog da bodu, i docekujemo Leotar. A pored svega toga ekipa ce se sigurno pojacati, i po svemu sudeci ova oprava nece izigrati obecanje koje je postavila kada su preuzeli Zelju u jako teskim trenutcima, jer je bio cilj da prezimimo u KUPU, sto je po meni vec i ocigledno zavrsen posao, i da budemo u prvih 5 u ligi do zime... Bolje bi ti bilo da se pozabavis celikom a ne da se prepucavas sa nama i da nas pokusas isprovocirati kada znas da svi mi na te tvoje provokacije reagujemo hladno...

čuj velež nece ni međe prvih 5 završit još sada kad ode onaj mali osmanagić i đafić niđe vas

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 08 nov 2009, 14:06

Barbarez, Konjić, Tifa...

Vječiti derbi između Želje i Sarajeva sa tribina stadiona Grbavica posmatrali su i nekadašnji kapiteni bh. reprezentacije Sergej Barbarez (mobitelom snimao bakljadu navijača Želje kod izjednačujućeg gola), te Muhamed Konjić, kao i Mladen Vojičić Tifa, kojeg su navijači Želje posebno pozdravili za vrijeme dok se sa razglasa puštala pjesma "Grbavica", koja je tokom ranijih godina postala himna plavih navijača. ****

SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZ :D

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 08 nov 2009, 14:16

Moje vidjenje utakmice, Zeljo nije lose odigrao vrslili smo pritisak kostantno, Sarajevo pokusavalo vecinu vremena kontrama i to im je uspjevalo GOLOVE SU POSTIGLI SASVIM ZASLUZENO I CESTITAM NA POBJEDI.Ne treba pricati o nikakvom sudjenju i traziti u tome razloge poraza jer tako sami sebi mazemo oci i lazemo sami sebe pa nismo Velez i Ibrakovic da unaprijed trazimo alibi za poraz.Kod nas najbolji pojedinac Bekric a daleko najgori Seha, Kod Sarajeva Skoro i Alaim bili dobri vjerovatno radi iskustva u derbijima, treba biti realan jer takav je fudbal nekad dobijes nekad gubis, mi smo mozda bolje stajali na terenu od Sarajeva ali nismo uspjeli dati jos jedan gol dok oni jesu iz tog razloga sasvim zasluzena pobjeda komsija.Mislim da je Sarajevo uspjelo ustopati nase kljucne igrace i da su prekrsaje pravili negdje na polovini terena takticki su bolje odigrali, kod nas je bio problem sto smo u ekipi imali puno igraca koji nisu igrali derbi pogotovo Faric momak od 18 godina koji je zaigrao sticajem okolnosti a po lijevoj trani smo imali propuh, istini za volju bilo je par diskutabilnih sudiskih odluka pogotovo liniskih sudija ali takve se stvari desavaju i u ligi sampiona a ne kod nas da ne bude toga.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 nov 2009, 14:19

Seha, u subotu nije bio njegov dan :!:
Vidjelo se da ce nesto lose krenut :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, MrkiMedo, TefalTava i 86 gostiju.