a hoce se gledaoci iznenaditi kad vide sta je navijanje

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nadat se da ce dobiti zasluzeno vecu minutazu,,,poslije one trojke sinoc mislim da je svako ocekivao da ce igrati u 2.pol bar 5 minuta,,,a on ustavi odigrao 5 sekundi ...sretno mirzaaa ,,,Zar nije vrijeme za jednu brijlijantnu partiju???delko je napisao/la:el veceras dolaze BiH navijaci da bodre Mirzu?
Da li ce navijati , to ne znamo, ali znamo da ce ih dosta prisustvovati utakmici, da li ce biti kakav transparent, takodje je nepoznato, i pri tome ako budu gdje u vrhu dvorane, nece se ni primijetitidelko je napisao/la:el veceras dolaze BiH navijaci da bodre Mirzu?
ako budu nasi hajvani, mozda se nece vidjeti al ce se CUTI itekakoAdibhf88 je napisao/la:Da li ce navijati , to ne znamo, ali znamo da ce ih dosta prisustvovati utakmici, da li ce biti kakav transparent, takodje je nepoznato, i pri tome ako budu gdje u vrhu dvorane, nece se ni primijetitidelko je napisao/la:el veceras dolaze BiH navijaci da bodre Mirzu?
c+deportes NErodjenivelez je napisao/la:da li mozda ima prenos na satelitu veceras?
jcs sport NEsanjingr je napisao/la:c+deportes NErodjenivelez je napisao/la:da li mozda ima prenos na satelitu veceras?
sky sport italy 2 NE
da li na nekom drugom ima ne znam,ako ima javite
nemam taj satelit,jedino da antenu naopacke okrenemAdibhf88 je napisao/la:CNN TURK - program na turskom satelitu 42 E , koji se FREE moze gledati, svako 2-3, nekad i 7 dana prikaze po jednu utakmicu..sinoc su prenosili Denver, veceras nazalost nista...a u subotu iza ponoci prenose Miami - LA....
Nema potrebe za tim, taj satelit je prelagano naci, jesi nekad gledao Hellas? na 39 E? ili da ti lakse opisem od Astre na 19 E, pomjeris antenu 10 cm lijevo, a zatim antenu ispravis po vertikali skroz uspravno bez nagiba.sanjingr je napisao/la:nemam taj satelit,jedino da antenu naopacke okrenemAdibhf88 je napisao/la:CNN TURK - program na turskom satelitu 42 E , koji se FREE moze gledati, svako 2-3, nekad i 7 dana prikaze po jednu utakmicu..sinoc su prenosili Denver, veceras nazalost nista...a u subotu iza ponoci prenose Miami - LA....
u mene ti je 4 lnba,astra,eutel,hotbird,thor,jedino da dodam jos koji satelit al ne znam da li moze uhvatit te satelite,spominje suti sateliti navodno nanjima hbo i ostali kanaliAdibhf88 je napisao/la:Nema potrebe za tim, taj satelit je prelagano naci, jesi nekad gledao Hellas? na 39 E? ili da ti lakse opisem od Astre na 19 E, pomjeris antenu 10 cm lijevo, a zatim antenu ispravis po vertikali skroz uspravno bez nagiba.sanjingr je napisao/la:nemam taj satelit,jedino da antenu naopacke okrenemAdibhf88 je napisao/la:CNN TURK - program na turskom satelitu 42 E , koji se FREE moze gledati, svako 2-3, nekad i 7 dana prikaze po jednu utakmicu..sinoc su prenosili Denver, veceras nazalost nista...a u subotu iza ponoci prenose Miami - LA....
Alejkum selam. Pasa moj, nije vise Avery trener.BosnaSTL je napisao/la:Pozdrav i selam narode sa foruma!! Sretno Mirzi i da mu da Avery malo vise vremena na parketu sa starterima .
Avery??? Dajte Linkove!!1BosnaSTL je napisao/la:Pozdrav i selam narode sa foruma!! Sretno Mirzi i da mu da Avery malo vise vremena na parketu sa starterima .
mirzaaaaa je napisao/la:Avery??? Dajte Linkove!!1BosnaSTL je napisao/la:Pozdrav i selam narode sa foruma!! Sretno Mirzi i da mu da Avery malo vise vremena na parketu sa starterima .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.