Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la gruezi » 14 jan 2013, 18:16

Zanimljivo kako nekim igracima ni cinjenica da igraju u schalkeu nije garant poziva(prvo mora proci kroz mladu repku says safet) dok se pojedincima upucuju pozivi na osnovu jedne dobre tekme protiv ekipe koja bi bila u sredini tabele bundeslige...a taj isti igrac ni u najmokrijim snovima nece moci ni prismrdit bundesligi a kamoli schalkeu...e. Moj safete koliko si sse samo nisko spustio I koliko se samo prosipas mene bi bila sramota stati pred tv kamere

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jan 2013, 18:51

Sto je najgore, nama samo treba jedna povreda (Mujdza), da Vrsajevic zaigra u prvih 11. Ni Svraka i Sesar nisu puno dalje. Zadnjih godina imamo dosta srece sa povredama, max. 2-3 igraca budu povrijedjeni, a vrlo cesto nijedan. Kad bi nam se nesto vise igraca povrijedilo, tek bi nayebali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 jan 2013, 18:57

Cartman je napisao/la:Sto je najgore, nama samo treba jedna povreda (Mujdza), da Vrsajevic zaigra u prvih 11. Ni Svraka i Sesar nisu puno dalje. Zadnjih godina imamo dosta srece sa povredama, max. 2-3 igraca budu povrijedjeni, a vrlo cesto nijedan. Kad bi nam se nesto vise igraca povrijedilo, tek bi nayebali.
to jeste tacno zato smo mi 27 na svijetu nemamo ni jendo takmicenje i nismo velika reprezetnacija kako pojednici nakon dvije utakmice govore.Znaci jedan igrac kad nam ne igra mi smo u pola slabiji,na vecini pozicija nemamo ni blizu kvalitetne zamjene,dalje ogramna nam je razlika u kvaliteti unutar prvih 11 i(primjer Dzeko,ibisevic,zukanovic,vranjes) a gdje nece bit klupa,
eh sad zasto se pozivaju vrsjaevic sesari.svrake,pa i vranjesi i slicni je zato sto nemamo boljih ,kad to neki shvate znace da nismo mi djaba tu gdje jesmo zadnjih nekoliko godina oko 30 tog mjesta,i zasto nemamo pobejde nad nekom iz top 15 reprezentacije,npr. i s rumunijom i turskom unazad dvije,tri godine smo imali negativan skor u dvije utakmice i ako smo ispred njih zavrsili kvalifikacije

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 jan 2013, 22:32

ciza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto je najgore, nama samo treba jedna povreda (Mujdza), da Vrsajevic zaigra u prvih 11. Ni Svraka i Sesar nisu puno dalje. Zadnjih godina imamo dosta srece sa povredama, max. 2-3 igraca budu povrijedjeni, a vrlo cesto nijedan. Kad bi nam se nesto vise igraca povrijedilo, tek bi nayebali.
to jeste tacno zato smo mi 27 na svijetu nemamo ni jendo takmicenje i nismo velika reprezetnacija kako pojednici nakon dvije utakmice govore.Znaci jedan igrac kad nam ne igra mi smo u pola slabiji,na vecini pozicija nemamo ni blizu kvalitetne zamjene,dalje ogramna nam je razlika u kvaliteti unutar prvih 11 i(primjer Dzeko,ibisevic,zukanovic,vranjes) a gdje nece bit klupa,
eh sad zasto se pozivaju vrsjaevic sesari.svrake,pa i vranjesi i slicni je zato sto nemamo boljih ,kad to neki shvate znace da nismo mi djaba tu gdje jesmo zadnjih nekoliko godina oko 30 tog mjesta,i zasto nemamo pobejde nad nekom iz top 15 reprezentacije,npr. i s rumunijom i turskom unazad dvije,tri godine smo imali negativan skor u dvije utakmice i ako smo ispred njih zavrsili kvalifikacije
S obzirom da prije ni prvih 11 nismo mogli sastavit ... Ne treba se zalit

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 jan 2013, 19:29

" onclick="window.open(this.href);return false;
na vrsajevicu penal napravljen

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2013, 23:14

gruezi je napisao/la:Zanimljivo kako nekim igracima ni cinjenica da igraju u schalkeu nije garant poziva(prvo mora proci kroz mladu repku says safet) dok se pojedincima upucuju pozivi na osnovu jedne dobre tekme protiv ekipe koja bi bila u sredini tabele bundeslige...a taj isti igrac ni u najmokrijim snovima nece moci ni prismrdit bundesligi a kamoli schalkeu...e. Moj safete koliko si sse samo nisko spustio I koliko se samo prosipas mene bi bila sramota stati pred tv kamere
Kako ces pozvati nekog koji uopste nema BIH papire.Ni sportske ni civilne.
A bogami kako je stanje niti se ovaj trsi da ih uopste ima.
Tako da isto k'o da pricas o Hotbiju a ne glavonji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jan 2013, 12:14

Zbog Avdije smo i mi obradovani :lol: :lol:
http://sportsport.ba/blabla/seksi-kalen ... duka/96763" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2013, 12:32

dijalog je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Nije za Repke! Nema Kvalitet i tacka.
eto neka vrančić i sesar imaju, da ne govorim za zahirovića.
vrsajević je vrlo solidan igrač i može poslužiti sigurno!

Vršajević,Vrančić,Maletić i Vranješ nisu i nikad neće biti kalibar za repku svoj kvalitet isključivo pokazuju protiv Luxemburga,San Marina i sličnih.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 jan 2013, 12:47

Vrasjevic ako se dobro sjecam ni protiv slabijih nije pokazo nista a kamoli da ce pokazat protiv grcke il tako nekog

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 23 jan 2013, 12:57

Onda svraka ovaj zahirovic koji igra u drugoj ruskoj ligi netrebaju biti pozvani pogotovo svraka jer dolazi iz naseg jada od lige.Pa tek onda pricajte o avdiji

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 jan 2013, 12:59

grgr je napisao/la:Vrasjevic ako se dobro sjecam ni protiv slabijih nije pokazo nista a kamoli da ce pokazat protiv grcke il tako nekog
ja se slazem da igraci tipa vrse nemaju sta trazit u reprezentaciji ako hocemo bit ozbiljni i imat neki zapazen rezultat,ali dublji su razlozi sto ga se toliko pljuje,njegova igra nije sigurno jer u utakmicama koje je odigrao protiv ovih amatera nit je mirisao nit smrdio,ali nije obio nista slabbiji od ostalih nista, recimo vranjes,zukanovic i slicni ...
jednostavno ovdje se zamjera safetu sto je on igrac koji je do neki dan igrao u nasoj ligi presao u hajduk i dobio poziv a igraci iz nase lige ne dobijaju poziv,al kad svatite da je on pozvan zato sto smo deficitarni na ovoj poziciji jer je pandza povrijedjen,i zato sto smo igrali s ekipama protiv kojih pojbeda nije bila utpina ko god da igra,i ocekviat je kad se pandza vrati da avdija nece biti tu

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 23 jan 2013, 13:12

Dobar igrac ne tumbajte ne lomite vise shashu

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 23 jan 2013, 13:23

ciza je napisao/la:
grgr je napisao/la:Vrasjevic ako se dobro sjecam ni protiv slabijih nije pokazo nista a kamoli da ce pokazat protiv grcke il tako nekog
ja se slazem da igraci tipa vrse nemaju sta trazit u reprezentaciji ako hocemo bit ozbiljni i imat neki zapazen rezultat,ali dublji su razlozi sto ga se toliko pljuje,njegova igra nije sigurno jer u utakmicama koje je odigrao protiv ovih amatera nit je mirisao nit smrdio,ali nije obio nista slabbiji od ostalih nista, recimo vranjes,zukanovic i slicni ...
jednostavno ovdje se zamjera safetu sto je on igrac koji je do neki dan igrao u nasoj ligi presao u hajduk i dobio poziv a igraci iz nase lige ne dobijaju poziv,al kad svatite da je on pozvan zato sto smo deficitarni na ovoj poziciji jer je pandza povrijedjen,i zato sto smo igrali s ekipama protiv kojih pojbeda nije bila utpina ko god da igra,i ocekviat je kad se pandza vrati da avdija nece biti tu
prvo da kazem bez uvreda, ali momak kakve veze ima avdija sa pandzom? pandza je stoper a avdija krilo! umjesto povrijedjenog pandze su dovedeni sunjic i zukanovic a ne vrsajevic jer neigraju nikako na istoj poziciji!

a cinjenica da se ignorisu igraci iz PL dok neodu negdje vani stoji! pandza isto nikad poziva nije dobio dok nije otisao onda za hajduk, pa zahirovic ni blizu nije bio dok nije presao u rusiju, mali stevanovic dok je igrao u borcu isto tako nista, visca koji se sad spominje nije bio ni blizu poziva dok nije otisao u tursku, da nenabrajam sad ali ima ih jos dosta! normalno PL nije vrlo jaka liga ali nemoze bit da u njoj nema ama bas niko da ista vrijedi i nemora se cekat da taj igrac ode negdje vani pa da tek onda dobije poziv! poziv u repku, pa barem u siri kadar i za klupu ili tribine dize cijenu igraca, pa stim i cijenu kluba u kojem on nastupa, znaci klub moze uzet vise para na njegovom transferu a i jaci klubovi pokazu zainteresovanje a ne azerbejdzanci, kazakstanci itd itd! dok god mi sami nebudemo cijenili svoju ligu normalno da je niko drugi nece cijenit i nece nijedan klub iz bih ikad prodat igraca za neku vecu cifru i u neki bolji klub! sve je do marketinga, kako se predstavljamo evropi u fudbalskom smislu a u nas tog marketinga i nema nikako! ove prijateljske tekme kao protiv slovenije trebaju sluzit za bas to, davanje prilike igracima iz PL i potecijalnim iz inostranstva a u nas pape zove 17 igraca i nista novo nevidi! sta cemo u slucaju ako se kvalifikujemo za brazil? sve ekipe koje igraju na prvenstvu povedu 25-26 igraca, igra se puno tekma u kratkom vremenskom razdoblju, bude kartona i povreda i sta onda? tad treba pozvat 10 novi igraca koji nikad ni na reprezentativnom okupljanju nisu bili a kamoli da su upisali koju minutu na terenu i stavit ih da igraju od prve minute!!?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 00:31

Aaaaaa,ja tisine ne mogu vjerovati :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 07 feb 2013, 00:33

harishp je napisao/la:Aaaaaa,ja tisine ne mogu vjerovati :mrgreen:
da je avdija odigro kosto je zukanovic sad bi na ovoj temi ludnica bila a ovako misevi sute

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 07 feb 2013, 03:46

Kao i uvijek solidno izdanje Vrsajevica. Momak je uporan, brz, zustar...osobine bez kojih se krilo-bek ne moze zamisliti. E sada dodatni kvaliteti odredjuju mjesto na rang listi, sigurno je da Vrsajevicevi nisu tipa Deni Alvesa, Majkona, Zabalate, Rafaela...ali Boga mi jesu dovoljni za reprezentaciju BiH, tu medju 16. Jako pozitivan, skroman decko, sto razni sadisti pokusavaju iskoristiti za, ko fol, sprdnju. Vele - 'ta ce sirota sa balkanskih prostora, ta ce Avdija i Svraka i Sesar...ta njihovi nisu zdimili davnih dani te se ovi nisu rodili ili skoro cijeli zivot proveli po Becu, Munkenu, Oslu i Malmeu. Taki ti je Bosanac kad se skotrlja sa Bosanske cuke i preko carsijske kaldrme, dofati evropskog asfalta. Ali kako kaze Andric za Mehmed Pasu Sokolovice, ono nesto ostaje u njemu i neda mu mira...Sokolovic je ucinio hair i cupriju sagradio, a ovi brabonjci svoju dusu lijece pljuvacinom po Avdijama, Sesarima, Avdukicima, Svrakama, ama dzaba nikada je izlijeciti nece.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 feb 2013, 04:02

Da se hoce vise prodati pa da ga ne gledamo vise u repki.. :ugeek:

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 feb 2013, 06:28

Nas Speed Demon :mrgreen:

slika

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 07 feb 2013, 07:25

Po mene Speed Demon je super igrac za nasu repku. To sto igra za Hajduk i sto je igrao za neki Celik nema nikakve veze. Moje misljenje. Kolasinac

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 feb 2013, 19:41

Majstor10 je napisao/la:Po mene Speed Demon je super igrac za nasu repku. To sto igra za Hajduk i sto je igrao za neki Celik nema nikakve veze. Moje misljenje. Kolasinac
Vršajević nije kalibar za repku.Osim trke ništa drugo ne posjeduje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Cwirek, Google [Bot], L-Train, Mostarska, napapijri1987, Proximic, rishovski, s4mke, StevieG8, torbica i 75 gostiju.