Ima li neko stream za Nadala?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
R.J.W.G. je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:sad kad ga nije zabio nece nikad![]()
![]()
Ma ja kad će drugo žabari nego u 90+!
![]()
?arelinho je napisao/la:jooooj belgija![]()
![]()
Isto. NevjerovatnoLiverpool.F.C je napisao/la:uhh koja sreca...italija daje gol u 90+ i onda belgija prima gol pa odmah daje...napokon neke pare
Nek ga prvo zabije ronaldo, pa nek ga onda zabije tko hoće...Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde ronaldo ili valencia bilo ko samo ga zabijte
gleda se koja je ekipa dala više golovaEdvin_Mg je napisao/la:e ljudi mozel mi neko reci kako se gleda duelima ekipa
Belgija-Skotska 1 Belgija pobjedila 2:1 Skotska 1:0 sad kako se to gleda,jesam konj jbt slucajno to stavio a ostalo sve pogodio :S
jel 100 % ?Livnobet je napisao/la:Nek ga prvo zabije ronaldo, pa nek ga onda zabije tko hoće...Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde ronaldo ili valencia bilo ko samo ga zabijte![]()
![]()
![]()
Čekam samo portugal zabija idući gol za neku sitnu lovu... Uključim se na wwin, kad vidim tamo mi još ona lova od bonusa, uplatio na 5 parova, prošla 4, čekam još to
@ Edvin
Duel je dobila Belgija 2:1, jer su oni dali dva gola, a Škotska 1
1000%...Jel bar dobar dobitak?Edvin_Mg je napisao/la:jel 100 % ?Livnobet je napisao/la:Nek ga prvo zabije ronaldo, pa nek ga onda zabije tko hoće...Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde ronaldo ili valencia bilo ko samo ga zabijte![]()
![]()
![]()
Čekam samo portugal zabija idući gol za neku sitnu lovu... Uključim se na wwin, kad vidim tamo mi još ona lova od bonusa, uplatio na 5 parova, prošla 4, čekam još to
@ Edvin
Duel je dobila Belgija 2:1, jer su oni dali dva gola, a Škotska 1
miky_hz je napisao/la:Haj Ronaldo popusit cu ti ga ako dobijete(usput nek ga Turci meni popuse)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.