Muamer Svraka

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Muamer Svraka

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 feb 2013, 20:04

Proradio Muamerov šmek za gol 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 feb 2013, 20:07

Svaka cast Muamere :!: Trpaj levate :!:
BUDI ŽELJO !!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 feb 2013, 20:10

hladno tika taka, samo trpajjjj :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 feb 2013, 20:17

champions1921 je napisao/la:Svaka cast Muamere :!: Trpaj levate :!:
i dalje i dalje
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 feb 2013, 20:31

Samo da ne ode u neki šnj klub,večerašnji go mu je sigurno 100 000 eurića digo cijenu :D

Cenga87
Kontakt:

Post Postao/la Cenga87 » 06 feb 2013, 20:33

Muamer Svraka,el capitano 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 feb 2013, 21:49

Slican gol dao i u Alziru. To se on ustelio u Dolini Cupova kad mu Zeba daje onakve lopte.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2013, 22:07

Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 feb 2013, 22:22

Pola čovjek pola zvijer ime mu je Muamer :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 feb 2013, 22:41

Čast Zelji,ali Muamar svoje kvalitete tek pokaze sa vrsnim igračima.U dvije utakmice za kratko vrijeme u igri odigrat onako i postić dva gola govore sve o tom momku.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 06 feb 2013, 22:48

Hypnose je napisao/la:Uz Pjanica definitivno najbolji vezni igrac u nasoj repci, osim naravno ako pozove Cocu....
Da se citiram nakon aLZIRA........ Koja klasa je Muamer...... Tad su mi se podrugljivo smijali...........
Doduse zaboravio sam Saliha ovdje navesti od ovih boljih veznjaka........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 feb 2013, 22:57

Devil je napisao/la:Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Brat bratu, iako mi je Svraka drag, ali pored ove dvojice bi i neki amater izgledao kao ozbiljan igrač, a to samo govori kako su njih dvojica odigrali. Što se tiče Svrake sasvim korektno za svoju minutažu i sjajno praćenje akcije iz drugog plana (Amarov rukopis) iz koje kao nagrada dolazi gol.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 feb 2013, 23:01

voltron30 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Brat bratu, iako mi je Svraka drag, ali pored ove dvojice bi i neki amater izgledao kao ozbiljan igrač, a to samo govori kako su njih dvojica odigrali. Što se tiče Svrake sasvim korektno za svoju minutažu i sjajno praćenje akcije iz drugog plana (Amarov rukopis) iz koje kao nagrada dolazi gol.
Ma neumjesno ga je poredit s Medunjaninom, drago mi radi Svrake, da hoce samo jo Zeljo kakvu dobru paru uzet za njeg i to bi bilo to

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2013, 23:07

voltron30 je napisao/la:
Ja prvi put gledam Svraku u reprentaciji,onu utakmicu protiv Alzira ne racunam jer po onakvom vremenu se ne moze videti ko je kakav igrac,cast njemu sto je i tada dao gol,ali ocena je morala pricekati.Ja iskreno jedva cekam da njega vidim od prve minute na terenu i onda da formiram misljenje.Na prvu ovo koliko je igrao nekih 25-30 minuta mislim ne znam tacno je bilo dosta dobro.E sada sto su Zahirovic i Medunjanin podbacili u ovoj utakmici ne mora nista da znaci,oba su u proslosti imali odlicnih utakmica za reprezentaciju i utakmice na nivou kakav Svraka nije pokazao na vecerasnjoj utakmici. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 feb 2013, 23:12

Cim to iz Zelje dodje mora valjati. 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 feb 2013, 23:17

Devil je napisao/la: Ja prvi put gledam Svraku u reprentaciji,onu utakmicu protiv Alzira ne racunam jer po onakvom vremenu se ne moze videti ko je kakav igrac,cast njemu sto je i tada dao gol,ali ocena je morala pricekati.Ja iskreno jedva cekam da njega vidim od prve minute na terenu i onda da formiram misljenje.Na prvu ovo koliko je igrao nekih 25-30 minuta mislim ne znam tacno je bilo dosta dobro.E sada sto su Zahirovic i Medunjanin podbacili u ovoj utakmici ne mora nista da znaci,oba su u proslosti imali odlicnih utakmica za reprezentaciju i utakmice na nivou kakav Svraka nije pokazao na vecerasnjoj utakmici. ;)
Ja i ti ćemo čitavo veće raspravljati o Zahiroviću i Medunjaninu izgleda. :D Šalu na stranu, ma svjestan sam ja da su njih dvojica pružali dobre partije, ali fazon je u tome što im je forma u konstantnom padu, a da se ne lažemo, to nisu neki stari igrači (pogotovu Zahirović) pa da im je karijera pri kraju. Mislim da je u pitanju čista limitiranost tih igrača, koji su dali svoj maksimum, ali očito ne mogu pratiti napredak reprezentacije. Jednostavno nakon Rahimića mi nećemo dugo imati tako kvalitetnog defanzivnog veznog. Tako da pored njih i Svraka može vrebati svoje mjesto u reprezentaciji.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 07 feb 2013, 00:44

superzamjena :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2013, 02:02

Tika-taka Muamer Svraka :mrgreen:
Svaka mu casa iskoristava sanse maksimalno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 feb 2013, 02:16

slika

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 feb 2013, 02:51

Nevjerovatno mi je drago zbog njega.Jednom sam ga upoznao u diskoteci , bili zajedno za stolom.Uglavnom em je igrac em je ljudina.Ako ce nam itko dati gol na sljedecem derbiju nek to bude Svraka , nece mi biti krivo.Covjek je patriota na desetu.O Sarajevu prica kao da igra kod nas ,a ne s druge strane Miljacke.Jedan od rijetkih pravih Bosanaca/Bosnjaka.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.