Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

Breaker
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la Breaker » 31 jan 2013, 19:40

Imamo sanse za to cetvrto mesto iz razloga sto su drugi timovi losi.
Juce sam gledao Arsenal i imaju tragikomicnu odbranu, navodno cujem da zele Bainesa ali popunjavaju pogresnu rupu.

Steta za Fera, perspektivan igrac mislim da bi se brzo uklopio u sistem funkcionisanja kluba.

Sto se tice traceva u pitanju su sledeca imena... Negredo a prica se i da smo obnovili ugovore sa Ferom e sad koliko je to tacno ili je samo naovinarska patka videcemo.

Pozz od karamele.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 01 feb 2013, 10:47

Od sinocnjeg cijelog cirkusa od prelaznog roka-nebi nista veliko.
Everton u zadnjih par sati potpisao mladog branica, meni prilicno nepoznatog- a po reakcijama ostalih koje mogao sam skontati, i njima je novi...ali mladi 18-to godisnji branic iz cvrste engleske druge lige (Barnsley)je solidan zalog pa ok.
Samo mi zao malog Guayea koji ode a imao je potencijala ,no sa srecom mu pa neka se bolji,jaci i spremniji nam vrati-vrata mu otvorena.
Ljep i suncan dan u Liverpoolu i odlicna prilika da napravim posjetu Old Grand Lady-jer ima danas u jedanest Stadium Tour...pa kako to promasiti ;)
Pozz
COYB
....p.s.....
juce mi je kucanje bilo kao da sam se uslagirao...masa nekih gramatickih i kakvih sve ne greski...sad spanci spavaju pa slobodno i bez napora se kuca sa soljom crne kafe.
;) :D
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 01 feb 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 feb 2013, 19:01

Kenobi, ti sreću donosiš. Neka te barem do aprila tamo. :D

Hoćemo ovaj put i nekog video materijala ili slika, šta god.

Gdje Gueye ode ?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 feb 2013, 19:50

Everton

Fer deal off

Ins: John Stones (Barnsley, undisclosed)

Outs: Ross Barkley (Leeds, loan), Anton Forrester (Blackburn Rovers), Magaye Gueye (Brest, loan)

Verdict: There was the odd murmur about a possible bid from Chelsea for Marouane Fellaini but a stripping of Everton's jewels was never likely with the club so handily placed in the league. Instead, David Moyes went quietly about securing Barnsley's highly-rated John Stones on a five-and-a-half year deal that suggests the Scot is convinced of the player's potential. The real test of Everton's resolve to keep their squad intact will come in the summer.

Evo našao sam sve. Bitno je da niko nije otišao toliko bitan. Vidjet ćemo kakvo će ovo ''kamenje'' iz Barnsleya biti. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 01 feb 2013, 22:50

Maa hajde bolan Goodisonu dragi...oni igraju svoje, ja samo gledam ,skacem ,galamim,radujem se i uzivam. Sreca je moja da mogu biti tu- a ako usput dobijemo sve te utakmice koje sam prisustvovao-e onda cu se cuti sa Upravom da zvanicno i Derbiju prisustvujem pa da vidmo koliko vrijedim kao *Lucky Charm* :lol: ;) .Danas bio na tom Stadium Tour...ma da vidite stare tetke koja je vodila tu turneju po stadionu-ima 70 godina minimum,maa ko moja stara garant...koja strast,ljubav ,toplina i znanje o voljenom klubu joj,a koje bio tu, ako nije prije osjecao *ono nesto* za Klub, morao je sad. Koji je osjecaj bilo biti u svlacioni Evertonovoj (gostujuci tim dobije malo kospica,vode i dobrodoslicu za pozeljeti kad izadju na travnjak uz zvuke Z-Cars i urlik 37.000 Evertoniensa ;) ...zima zima, e pa sta je!! :D a u svlacionici Evertona imaju i TV ,frizider i kade sa ledom (oni koji se bave sa fizioterapijom znace o cemu je rijec) i onda tu su dresovi objeseni iznad mjesta gdje igrac sijedi...ja da sam mogao -slikao bih se ispod svakog ali sam odlucio za Bainseya, Hibbota i zemu( zapravo Goodison-tvoga zemu) Jelavica...da sam imao kakav zapis da mu u kopacke ubacim da mu sihre skinemo i da ga krene ;) :lol: :D i onda izlazak na travanjak uz zvuke Z-Carsa...nenadj*bivo ;)
Nego ,naravno da ce biti i fotki i video materijala i svega...ma i proslu tekmu sam sa Cityjem postavio neke fotke i 3 video zapisa!! *na you tubu odi na kanal korisnika postivalac i to je neki moj stari* pa pogledaj drhtavom rukom snimljen materijal :lol:
Sutra novi dan , nova nafaka...Villa na Goodisonu, i njima i nama potrebni bodovi, samo svakom u drugaciju svrhu. Tekma po nasem u 16h a ja cu vec tamo biti vec oko jedan i pomalo blejati, upijati atmosferu i uostalom ovo je specijalan dan-proslava 25 godina humanitarne zaklade Everton FC pod nazivom @Everton in the community. pa ce biti ko na vasaru :D :P
Do pisanja
COYB

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 feb 2013, 13:30

Pa meni se čini da nisi stavljao ovdje linkove videa lani. Sad da tražim po youtube gdje li je , nije mi se dalo ali evo sad sam našao kad si dao upute. Lijepo je onako sa tribine pogledati video, ljude okolo, pjesmu, teren blizu i igrače. Malo da se uživimo mi koji tek treba da posjetimo Goodison. :D
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 02 feb 2013, 19:17

Koja tekma...onako,ruku na srce-na guzove smo ovaj bod izvukli-bili smo totalno neprepoznatljivi (Heitingu su naprosto izbacili sa terena s zvizducima-sumnjam da ce se vise vratiti u pocetnu XI -koliko je psovku mu bilo upuceno :shock: :oops: :o ) ali utakmica ,sa svim svojim uzbudjenjima ,preokretima i atmosferom...kontam, trebalo je i takvom necemu prisustvovati...STRUJA!!!! Anichebe,Gibbo i Bainse odlicni, Fellaini kao Fellaini-daje golove. Jela se pomalo bude-sve vise on pokusava asistirati i biti od koristi ako vec golovi ga neidu.
Sad idem malo utiske srediti,popiti pivu dvije za zivce i sutra odmor,turizam i ako budem smogao snage ,obici Finch Farm-red bi bilo ;) a navece...laganini na pivo cva i utakmicu komsija na nekom velikom ekranu u gradu pogledati...ipak sam u Liverpoolu.
Tako ,tek toliko da se objavim sa prvim utiscima.
Ehh da, znaci nasao si video od prosle godine...i ove ce biti masa toga...ali kod treceg naseg gola kad nije sve otislo u vraziju mater...ispade mi u onoj ludnici aparat, poslje par minuta dao mi neki tip do mene ...vjerovatno vidio da snimam/fotkam pa skontao da je moj. Postovanje. A kazu da su Scouseri lopine samo takve...demant vam sucker!!!
COYB

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 feb 2013, 21:00

Sutra priželjkivati poraz Spursa, uz WBA smo svi. Šteta što nije uknjižena pobjeda danas, mada je Aston Villa nezgodna pravo u zadnje vrijeme. Svima će biti zaebano protiv nje igrati jer to će biti mrtvo čupanje. Svaka sljedeća utakmica je moranje. Moyes i ekipa sad idu na Old Traffordu vjerovatno budućem prvaku Engleske. Iako je jaka ekipa, ne nadam se ničemu posebno ali vidjet ćemo. Nadam se da će barem biti kao i prošle sezone utakmica, prepuna prilika i golova pa neka i remi bude. :)
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 feb 2013, 21:58

Nesto mi ovo 4 mjesto izgleda sada daleko, hajde utjesite me :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 feb 2013, 22:10

zeljocity je napisao/la:Nesto mi ovo 4 mjesto izgleda sada daleko, hajde utjesite me :lol:
sugrađani vam pucaju na 4. ne računajte ga uopšte :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 feb 2013, 22:42

nedim1993 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Nesto mi ovo 4 mjesto izgleda sada daleko, hajde utjesite me :lol:
sugrađani vam pucaju na 4. ne računajte ga uopšte :lol: :mrgreen:
Ako mogu preko Evertona, Tottenhema i Arsenala onda svaka cast ali ali.
Who is your čampion??

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 05 feb 2013, 00:39

Ima još dosta toga da se odigra, ne treba se predavati. Neko će da poklekne. Bojim se Everton ne bude ta ekipa koja će posustati. Ovo protiv Ville se moralo dobiti. :roll:

Ma kakve komšije...
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 feb 2013, 21:54

Pa iskreno da ti kazem vjerujem da ce upravo Everton posustati, nadam se da sam u krivu ali cisto sumnjam.
Who is your čampion??

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 feb 2013, 21:30

Ma ne treba gubiti vjeru u ekipu. Samo jako i hrabro, bit će šta bude. Znam samo da bih bio presretan da ih iduće sezone gledam u Ligi prvaka. Siguran sam da bi ostvarili respektabilan nastup.

Što se tiče Uniteda, evo čitam da Moyes ide na sva 3 boda na Old Traffordu. Nije to nemoguće. Mislim da će se Nikica upisati u strijelce u nedelju, očepio je- dao za Hrvatsku gol protiv J. Koreje a i lani je ranio United.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 feb 2013, 21:52

Sve je moguce,bit ce vrlo dobra utakmica,vise pritiska je na domacoj ekipi naravno,jer tri dana poslije se igra lp sa Relom..Zato mora biti neka zdrava kombinacija igraca,mozda samo RVP-a odmarat,ostali nek igraju.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 feb 2013, 22:41

trxel je napisao/la:Sve je moguce,bit ce vrlo dobra utakmica,vise pritiska je na domacoj ekipi naravno,jer tri dana poslije se igra lp sa Relom..Zato mora biti neka zdrava kombinacija igraca,mozda samo RVP-a odmarat,ostali nek igraju.
Vidiš, to mi nije palo na pamet. E sad ste baš na.ebali. :P
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 feb 2013, 23:20

Goodison je napisao/la:
trxel je napisao/la:Sve je moguce,bit ce vrlo dobra utakmica,vise pritiska je na domacoj ekipi naravno,jer tri dana poslije se igra lp sa Relom..Zato mora biti neka zdrava kombinacija igraca,mozda samo RVP-a odmarat,ostali nek igraju.
Vidiš, to mi nije palo na pamet. E sad ste baš na.ebali. :P
Ipak ce SAF da vas demantuje... 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 feb 2013, 09:53

Juće na Ilidži u Maloj Aleji na spartu ima ona prodavnica njemačke robe, i u izlogu vidi se sa ulice ima navijačkih šalova. Ja šalove skupljam odavno pa uđem da vidim šta ima. I hajd nisam sve ni pregledo, uzmem Schalkeom neki, od Aston Ville sa finala 2010 FA Cupa, i vidim jedan zeleno plav. Kad tamo Evertonov šal, sa reklamom Changa. I bez razmišljanja ga skidam, kad na njemu neki potpis, i hajd uzmem ja to dođem kući da dešifrujem ko je kad Heitinga. Njegov potpis i broj 5 pored, i ispod piše Heitinga. Šal je opran i zakačen na zid. :) Ima još jedan Evertonov, jako je star, svijetlo bijel. :)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 feb 2013, 10:08

Imam samo jedan dres Evertona iz ere Rooneya. Mislio sam naručivati još nekih stvari ovako preko neta, kad imam para ne da mi se a kad nemam, vrlo rado bih. :lol: :lol: A inače, nemoguća mi je misija ovdje negdje naletiti na bilo šta od Evertona. :roll:
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 feb 2013, 11:35

Ja sad imam dva šala, prvi sam već napisao a drugi je bar šal, ekstra. Imam i dres možda od prije tri sezone, ono na V bijelu ispod vrata...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.