Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Klose ne igra sigurno, Hernanes se možda oporavi i zaigra .. Lazio je prilično slabiji bez njih dvojice .. sa druge strane, Lazio igra dobro protiv Napolija kući, ovo je bitna tekma u borbi za LP, tako da naši moraju zapeti kako znaju i umiju .. dakle, sve je moguće .. Napoli ima jak napad, ali i mi imamo treću najbolju odbranu lige ..SultanSulejman je napisao/la:Lazio-Napoli?
Vaša očekivanja?Kontam da igram oba daju gol na tiketu?
Težak meč...SultanSulejman je napisao/la:Lazio-Napoli?
Vaša očekivanja?Kontam da igram oba daju gol na tiketu?
Slobodan je igrac a otisao je iz kluba za vrijeme januarskog prijelaznog roka. Da je otisao poslije prijelaznog roka, ne bi mogao.sanjingr je napisao/la:Kako je Saha mogao preci u Lazio...zavrsen je prelazni rok ?
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Louis Saha: "Došao sam da pobjeđujem"
Vladimir Petković: "Siguran sam da svi znate ovog igrača, on nije došao kao zamjena za Klosea jer će se Klose brzo vratiti, njih dvojica će ravnopravno imati udio u igrama Lazija, da li već protiv Napolija, ostaje da vidimo".
Danas bi trebalo da se završi sve oko novih ugovora za Onazia,Lulića i Gonzaleza !
Onazi će produžiti svoj ugovor do 2017 godine(stari mu je važio do 2014).
Gonzalez će produžiti ugovor do 2018 godine,a zarađivaće preko milion evra (do sada mu je plata bila nešto više od 400 hiljada) !
Ponuđeno je i Floccariu produženje na najmanje još jednu sezonu jer mu sadašnji ugovor ističe 2014 godine.
Felipe Anderson će od juna postati igrač Rimskog Lazia,cena transfera je 8 miliona,sve strane su postigle dogovor,očekuje se potpis u narednim danima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.