mrzim_ulizice je napisao/la:Podrinje je napisao/la:pa mi igramo polufinale kupa pod pretpostavkom da rudar ne moze nam nikad zabiti 4 komada a mi njima ni jedan na dva fronta tjeramo evropu,preko kupa i lige a mozda se zajebemo i da titulu uzmemo uz dva-tri kvalitetna pojacanja to osim zna sta ce dovesti
hehehheehehehe dobar si lik treba proci polu finale kupa jer vas u polu finalu cekaju malo jace ekipe od rudara ............. a sto se tice lige borac,siroki,velez i sarajevo to su ekipe koje ce djeliti prva 4 mjesta a sad kojim redosljedom neznam
Hahahaha ne znam sto si se ti zakacio na temu vezanu za Zeljeznicar, kad su celik i Zeljo skroz dva razlicita svijeta... Vi ste u borbi za opstanak a mi za vrh tabele, to moras da shvatis i prebolis ako vec nisi prebolio u sto cisto sumnjam.
A sto se tice poredka na tabeli, malo si se zajebao, jer je po meni Zrinjski jaca ekipa od Sirokog, a moram te napomenuti jos da je ZELJO trenutno 6 ti, uz najveci broj odigranih utakmica na strani, sto znaci da imamo minimum 2 utakmice kuci vise nego ostali, sto nas sigurno na proljece svrstava medju 4 ekipe, a uz to treba uzeti u obzir da sada gostujemo Laktasima, gdje se ja nadam bar ako Bog da bodu, i docekujemo Leotar. A pored svega toga ekipa ce se sigurno pojacati, i po svemu sudeci ova oprava nece izigrati obecanje koje je postavila kada su preuzeli Zelju u jako teskim trenutcima, jer je bio cilj da prezimimo u KUPU, sto je po meni vec i ocigledno zavrsen posao, i da budemo u prvih 5 u ligi do zime... Bolje bi ti bilo da se pozabavis celikom a ne da se prepucavas sa nama i da nas pokusas isprovocirati kada znas da svi mi na te tvoje provokacije reagujemo hladno...