Muamer Svraka
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Muamer Svraka
Proradio Muamerov šmek za gol 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- champions1921
- KB-TM87
- Kontakt:
hladno tika taka, samo trpajjjj 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
i dalje i daljechampions1921 je napisao/la:Svaka cast MuamereTrpaj levate
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Samo da ne ode u neki šnj klub,večerašnji go mu je sigurno 100 000 eurića digo cijenu 

Slican gol dao i u Alziru. To se on ustelio u Dolini Cupova kad mu Zeba daje onakve lopte.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pola čovjek pola zvijer ime mu je Muamer 

Čast Zelji,ali Muamar svoje kvalitete tek pokaze sa vrsnim igračima.U dvije utakmice za kratko vrijeme u igri odigrat onako i postić dva gola govore sve o tom momku.
Da se citiram nakon aLZIRA........ Koja klasa je Muamer...... Tad su mi se podrugljivo smijali...........Hypnose je napisao/la:Uz Pjanica definitivno najbolji vezni igrac u nasoj repci, osim naravno ako pozove Cocu....
Doduse zaboravio sam Saliha ovdje navesti od ovih boljih veznjaka........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brat bratu, iako mi je Svraka drag, ali pored ove dvojice bi i neki amater izgledao kao ozbiljan igrač, a to samo govori kako su njih dvojica odigrali. Što se tiče Svrake sasvim korektno za svoju minutažu i sjajno praćenje akcije iz drugog plana (Amarov rukopis) iz koje kao nagrada dolazi gol.Devil je napisao/la:Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Ma neumjesno ga je poredit s Medunjaninom, drago mi radi Svrake, da hoce samo jo Zeljo kakvu dobru paru uzet za njeg i to bi bilo tovoltron30 je napisao/la:Brat bratu, iako mi je Svraka drag, ali pored ove dvojice bi i neki amater izgledao kao ozbiljan igrač, a to samo govori kako su njih dvojica odigrali. Što se tiče Svrake sasvim korektno za svoju minutažu i sjajno praćenje akcije iz drugog plana (Amarov rukopis) iz koje kao nagrada dolazi gol.Devil je napisao/la:Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.
Ja prvi put gledam Svraku u reprentaciji,onu utakmicu protiv Alzira ne racunam jer po onakvom vremenu se ne moze videti ko je kakav igrac,cast njemu sto je i tada dao gol,ali ocena je morala pricekati.Ja iskreno jedva cekam da njega vidim od prve minute na terenu i onda da formiram misljenje.Na prvu ovo koliko je igrao nekih 25-30 minuta mislim ne znam tacno je bilo dosta dobro.E sada sto su Zahirovic i Medunjanin podbacili u ovoj utakmici ne mora nista da znaci,oba su u proslosti imali odlicnih utakmica za reprezentaciju i utakmice na nivou kakav Svraka nije pokazao na vecerasnjoj utakmici.voltron30 je napisao/la:Brat bratu, iako mi je Svraka drag, ali pored ove dvojice bi i neki amater izgledao kao ozbiljan igrač, a to samo govori kako su njih dvojica odigrali. Što se tiče Svrake sasvim korektno za svoju minutažu i sjajno praćenje akcije iz drugog plana (Amarov rukopis) iz koje kao nagrada dolazi gol.Devil je napisao/la:Ovde se samo spominje i cestita na golu koliko vidim,koji iskreno i nije bio neko mudro slovo,a niko da pohvali sjajnu igru od kako je usao u igru.Zaista sam prijatno iznenadjen onim sto sam video,odigrao dosta bolje nego Zahirovic a narocito Medunjanin.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cim to iz Zelje dodje mora valjati. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ja i ti ćemo čitavo veće raspravljati o Zahiroviću i Medunjaninu izgleda.Devil je napisao/la: Ja prvi put gledam Svraku u reprentaciji,onu utakmicu protiv Alzira ne racunam jer po onakvom vremenu se ne moze videti ko je kakav igrac,cast njemu sto je i tada dao gol,ali ocena je morala pricekati.Ja iskreno jedva cekam da njega vidim od prve minute na terenu i onda da formiram misljenje.Na prvu ovo koliko je igrao nekih 25-30 minuta mislim ne znam tacno je bilo dosta dobro.E sada sto su Zahirovic i Medunjanin podbacili u ovoj utakmici ne mora nista da znaci,oba su u proslosti imali odlicnih utakmica za reprezentaciju i utakmice na nivou kakav Svraka nije pokazao na vecerasnjoj utakmici.

superzamjena 

Tika-taka Muamer Svraka 
Svaka mu casa iskoristava sanse maksimalno.

Svaka mu casa iskoristava sanse maksimalno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je drago zbog njega.Jednom sam ga upoznao u diskoteci , bili zajedno za stolom.Uglavnom em je igrac em je ljudina.Ako ce nam itko dati gol na sljedecem derbiju nek to bude Svraka , nece mi biti krivo.Covjek je patriota na desetu.O Sarajevu prica kao da igra kod nas ,a ne s druge strane Miljacke.Jedan od rijetkih pravih Bosanaca/Bosnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.