Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Drugi gol MAT U TRI POTEZA, a to mi se posebno sviđa...
Po meni Medunjanin jako loše igra, hem što u defanzivi, hem što u ofanzivi. Zukanović, osim jedne greške, kada su slovenci imali naj priliku, solidan....Pjanke kralj...Dzekson dobar..
Ajmo joooosssss koji goooooo

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
rezultat dobar, igra losa ali mislim da je to dobrim djelom zbog terenaIVICA OSIM je napisao/la:nije lose mada moze dosta bolje
Pjanić definitivno najbolji igrač reprezentacije BiH
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dajte neko ako ima snimak prvog gola, nisam upratio... 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Medo OUT al **** sve kad ga Susic pazi ko da mu je sin. Nadam se da ce ga Visca zamjeniti..
shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
nek mu je sa srecomsajo10 je napisao/la:reptile je napisao/la:**** te on!Majstor10 je napisao/la:Kolasinac zabio u zadnju minutu za Njemacku u20
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
GIne momak, svaka mu čast.Desmond je napisao/la:Al stvarno igra dobro ovaj Vranješ, a što je i najvažnije gine na terenu. Svaka čast momčino!!!
Kao protiv Litvanije i Latvije, Džeko asistencija za Pjanićahilmo je napisao/la:Drugi gol MAT U TRI POTEZA, a to mi se posebno sviđa...

- TMmanija2012
- Kontakt:
Vedo redovno zabija Slovenkama 

Medunjanin mora sto dalje od prvih 11. Nevjerovatno spor sa loptom.
Mujdza je sigurno bolji od Vranjesa u napadu, ali u odbrani nisam bas siguran. Nekoliko odlicnih klizecih startova Ognjena, dobro je odigrao. I Zukanovic je bio dobar osim onog kardinalnog kiksa kod sanse Slovenije. Ali i Lulic je zaspao. Pjanic diktira tempo u stilu Xavia. Svaka cast.
Mujdza je sigurno bolji od Vranjesa u napadu, ali u odbrani nisam bas siguran. Nekoliko odlicnih klizecih startova Ognjena, dobro je odigrao. I Zukanovic je bio dobar osim onog kardinalnog kiksa kod sanse Slovenije. Ali i Lulic je zaspao. Pjanic diktira tempo u stilu Xavia. Svaka cast.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- anonymousHD
- Kontakt:
Vala baš, unapred znaš da neće biti gol. Mrtav hladan sam gledao kad je izašao.Raul_64 je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom

- Papastathopoulos
- Kontakt:
To...Raul_64 je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AaronRamsey
- Kontakt:
Pjanic je najbolji ne mogu ni zamisliti sta bi radio sa aaronom da ovaj drugi nije velski nego bosanski zidane.........
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
-
- Kontakt:
treba se cuvati povreda teren je katastrofa a ipak je ovo prijateljski mec
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Medunjanin u drugom dijelu poluvremena se preporodio.
Ako Rahimic se jos uvijek bavi nogometom pod hitno ga vratit, Zahirovic nije za repke slozice te se ili ne, kriticni su jos Lulic i malo Vranjes, al zato imaju Pjanic i Stevanovic da igraju za pola ekipe, zdravo SLovenci sa 30 posto nasih mogucnosti
Treba Misketa vratit
Ako Rahimic se jos uvijek bavi nogometom pod hitno ga vratit, Zahirovic nije za repke slozice te se ili ne, kriticni su jos Lulic i malo Vranjes, al zato imaju Pjanic i Stevanovic da igraju za pola ekipe, zdravo SLovenci sa 30 posto nasih mogucnosti
Treba Misketa vratit
- miralem444
- Kontakt:
hahah tako je prijatelju, i onaj osjecaj kad gledas i uzivas u fudbalu , kako igra Pjanic koja je to fantazija, Edin i hoce i nece nekako neigra 100% , Vedo bori se zabio ga je , Ogi me iznenadio odican , sve u svemu dobro je imamo Pjanica imamo vezistu kakve samo spanija moze imatRaul_64 je napisao/la:Onaj osjecaj kad te boli qurac sto protivnik ide 1 na 1 sa Asmirom

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Da je Aaron ne daj Bože Bosanac , i Pjanic bi losije izgledao uz takvog mutavog igraca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.