hahaha e nasmija me ovaj komentar svaka castBrcko87 je napisao/la: a kod vas su njegovi na vlasti..![]()

dajte Smajlovica u klub pa da napadamo sljedece sezone PL ako se ove ne uspije nista uraditi

hahaha e nasmija me ovaj komentar svaka castBrcko87 je napisao/la: a kod vas su njegovi na vlasti..![]()
Ne znam zasto te cudi to, primjera je milijarduManiaacs je napisao/la: A prvi put da cujem i to, stvarno, da napusta klub zbog stranke u gradu..Sta se sve desava u ovom nasem sportu
Vi kao da neživite u Bosni..JohnLowe je napisao/la:Ne znam zasto te cudi to, primjera je milijarduManiaacs je napisao/la: A prvi put da cujem i to, stvarno, da napusta klub zbog stranke u gradu..Sta se sve desava u ovom nasem sportune smijem ovdje svasta pisat al brate te stvari ptice znaju
Dok ne bude zvanično ništa ne vjerujem rekao sam gore jednom, nego Zoom sutra će biti fotki iz Teslića jelde, jel utakmica u 13h ili.....Zoom088 je napisao/la:Ja mogu napisati samo da mi je drago da se forumaši, navijači i simpatizeri raspituju oko stanja u klubu i imaju informacije i prije nego što su one zvanično objavljene.
Gdje ima dima, ima i vatre - uvijek je tako bilo. O svemu će se znati više sutra, nakon utakmice u Tesliću gdje Radnički igra prvu kontrolnu utakmicu, a za protivnika će imati odličnu Slogu iz Doboja.
E super tamam da pratimo na stranici, nek je sa srećom sutra......Zoom088 je napisao/la:Jeste, u 13.00 je utakmica. Fotki ce biti, a potrudicemo se i da tekstualno izvjestavamo na FB grupi
hehehehe dobar si i mi čekamo, ali niko da javi rezultat zakazalo nešto......po'marke je napisao/la:dobar vam ovaj tekstulani prenos!!!
Ne znam brate Zoom kad se vrati napisat će više o svemu, a biće i slike obećao je pa vidjećemo, ovako je samo pisalo na fb stranici.....)JohnLowe je napisao/la:Stani zar nisu isli u Teslic da bi igrali na dobrom terenu, zar tamo nije i onaj centar plasticna trava ovo ono
Cemu ugovorit tu tekmu tamo ako ce se igrati na losem terenu ne kontam
Strasan je teren, stvarno sramotaZoom088 je napisao/la:IZVJESTAJ: Sloga - Radnicki (1-1)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.