Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jedva se sastavili za utakmicu a ti bi ih po ulicama trazioinacefindecko je napisao/la:najjači ovaj video iz Ljubljane, anketa, sve naši, ne mogu na slovenca naletit![]()
"sta ko ?"inacefindecko je napisao/la:najjači ovaj video iz Ljubljane, anketa, sve naši, ne mogu na slovenca naletit![]()
Plavi dresovi, plavi sorcklasik je napisao/la:Znal iko u kojoj cemo garnituri dresova sutra igrat, joj komotno se moze pred svaku utakmicu nagradna igra napravit u kojim dresovima igramo, ja mislim ni igraci dok 20 minuta pred utakmicu ne znaju u cemu igraju
Al koja oprema, koji dizajnGoalgetter je napisao/la:Plavi dresovi, plavi sorcklasik je napisao/la:Znal iko u kojoj cemo garnituri dresova sutra igrat, joj komotno se moze pred svaku utakmicu nagradna igra napravit u kojim dresovima igramo, ja mislim ni igraci dok 20 minuta pred utakmicu ne znaju u cemu igraju
Dizajn zvani: Pusti me da vrisnem by LEGEA.klasik je napisao/la:Al koja oprema, koji dizajnGoalgetter je napisao/la:Plavi dresovi, plavi sorcklasik je napisao/la:Znal iko u kojoj cemo garnituri dresova sutra igrat, joj komotno se moze pred svaku utakmicu nagradna igra napravit u kojim dresovima igramo, ja mislim ni igraci dok 20 minuta pred utakmicu ne znaju u cemu igraju
Bravo za Džeku. Još je bio i blag, ja bih poslo ih u tri PMFliX je napisao/la:Ja samo ne mogu shvatit ovdje neke forumase koji pricaju da nije DZeko trebo reagovat onako kako je reagovo?
Ono kako je Dzeko reagovo, ono je pravi bosanski mentalitet, prkos, inat, sta vec.. i ja se ponosim s tim i ja bi onako reagovo..
A svicarci ako im smeta nek se zale UEFA/FIFA..
I sta neko ovdje se naso ,neugodno mu Dzeko se blati i nas i repku i sve.. ma daj molim vas europa puna govana, zakidali nas kome god je bitnijem trebalo i sad mi fini..
DZeko udri inat bosanski, on nas je i odbranio
8-10 000Sheyi je napisao/la:Koliko se ocekuje nasih sutra?
slazem se s tobom, al ipak, nismo mi neka klasa, da jednostavno mozemo ostaviti misketa vani. bar ne trenutno. nekako mi sredina izgleda, kako da kazem, "tanka" bez misketa. lulic - pjanic - stevanovic.....to mi nekako ne izgleda bas sigurno....a mozda se varam....vidjecemo.Principatus je napisao/la:I ja smatram da je Miske trebao biti pozvan, da bar odigra nekih 30 minuta ili da bude tu. Jer ce ga Pape zvati vjerovatno za Grcku i dati mu minutazu. Problem je u tome sto ima dug put i sto je nekad problematican, dodje za prijateljsku tako daleko i onda mora na klupu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.