FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka mu je neko sa druge strane rekao, lik težak nevjerovatno..meni su forumi ove vrste šprdancija i tako se i ponašam, ali ovaj Dona bavi se čime ne bi trebaoSB90 je napisao/la:vazda o sarajevu i pitarima pises, **** te oni, dosadan siDona je napisao/la:Cega bolan igrate za 0Km,jesi ti dobar? Pa prije godinu ste trebali biti izbacen sa stadiona zbog dugovanja.Vas je stadion kolko i Zeljin,Olimpicov,Vrbanjusin..D
Samo zivite od lazi,takvi ste kroz historiju.

- blueman-TM87
- Kontakt:
Evo sta je Adilbeg napisao na svom profilu:savatihotece je napisao/la:Nisam pratio, jel ima neka nova info za Kvesu.
Vratit ces se Kvesa jos bolji ako Bog da,izdrzi brate!Josip Kvesic
Nije valjda duza pauza

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Danas Kvesa ide na operaciju u Rijeci

Kako uvijek najteže povrede naše igrače zadese, to je ono ili-ili.
- savatihotece
- Kontakt:
Ne bih ja da pametujem, ali čini mi se da nije u redu da se odmah na početku priprema igraju utakmice.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Otkad je Amar na klupi (računam i prvi mandat) uvijek su se pripreme na isti način održavale. Dobiju plan i program rada za vrijeme pauze da bi bili fizički spremni kada počnu pripreme tj. da se ne bi gubilo vrijeme na podizanje fizičke spreme, a onda se igra što veći broj utakmica, kao i rad s loptom. A ovo s Kvesom je samo peh i ništa više.savatihotece je napisao/la:Ne bih ja da pametujem, ali čini mi se da nije u redu da se odmah na početku priprema igraju utakmice.
Visemjesecna pauza za Kvesica, danas operacija, izgubljen do kraja sezone.
Je bem ti nesreću!
Isto k'o da sam ja u pitanju, fakat sam sje ban!
Kvesa ne daj se!
Isto k'o da sam ja u pitanju, fakat sam sje ban!
Kvesa ne daj se!
Gdje sad naći lijevog beka kako valja ?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Dje bas Kvesa da se povrijedi..Boze pomozi da nije najgore 

-
- Kontakt:
- Ultras1921
- Kontakt:
Ako nam to moze biti neka utjeha, Stanic nije bio los pred kraj ove sezone
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Moj Aco, ipak je istina
"Josip Kvesić neće igrati za Željezničar do kraja sezone. Najgore sumnje potvrdio je današnji detaljni pregled u Rijeci. Pukli su i zadnji i prednji križni ligamenti, a mladi fudbaler Plavih i nesuđeni bh. reprezentativac uskoro će i na operaciju, nakon koje ga čeka višemjesečni oporavak i rehabilitacije.
Kvesić je povrijeđen prošle sedmice tokom prijateljskog meča Željezničara sa Istrom. Širokobriježanin je teren napustio u samom finišu meča. Samo dva dana poslije utakmice, trebao se priključiti pripremama nacionalnog tima, a debi u najdražem dresu trebao je imati večeras protiv Slovenije.
U plavoj svlačionici Fudbalskog kluba Željezničar vlada nevjerica. Kvesić je jedan od omiljenih saigrača većini prvotimaca bh. prvaka. Skroman van terena, nezaustavljiv uz lijevu aut liniju, za kratko vrijeme postao je ljubimac navijača kluba s Grbavice koji su u njemu vidjeli jednog od najboljih igrača svog tima.
Oporavak bi trebao trajati do ljeta, a svoje naredne utakmice Kvesić bi trebao odigrati tek početkom naredne sezone.
Podsjećamo, u posljednje dvije godine, zbog sličnih povreda pauzirali su Jadranko Bogičević i Sulejman Smajić."

"Josip Kvesić neće igrati za Željezničar do kraja sezone. Najgore sumnje potvrdio je današnji detaljni pregled u Rijeci. Pukli su i zadnji i prednji križni ligamenti, a mladi fudbaler Plavih i nesuđeni bh. reprezentativac uskoro će i na operaciju, nakon koje ga čeka višemjesečni oporavak i rehabilitacije.
Kvesić je povrijeđen prošle sedmice tokom prijateljskog meča Željezničara sa Istrom. Širokobriježanin je teren napustio u samom finišu meča. Samo dva dana poslije utakmice, trebao se priključiti pripremama nacionalnog tima, a debi u najdražem dresu trebao je imati večeras protiv Slovenije.
U plavoj svlačionici Fudbalskog kluba Željezničar vlada nevjerica. Kvesić je jedan od omiljenih saigrača većini prvotimaca bh. prvaka. Skroman van terena, nezaustavljiv uz lijevu aut liniju, za kratko vrijeme postao je ljubimac navijača kluba s Grbavice koji su u njemu vidjeli jednog od najboljih igrača svog tima.
Oporavak bi trebao trajati do ljeta, a svoje naredne utakmice Kvesić bi trebao odigrati tek početkom naredne sezone.
Podsjećamo, u posljednje dvije godine, zbog sličnih povreda pauzirali su Jadranko Bogičević i Sulejman Smajić."
Gdje je onaj mirko radovanović sad, valjao bi nam bar ovu polusezonu. ?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakav peh..dobije poziv za A repku i desi se ovo.
Samo da ne izgubi volju i moral,mlad je i ima vremena za potpuni oporavak i poziv za reprezentaciju. Izdrzi kvesa.
-
- Kontakt:
Pozdrav!
Jel može malo osvrt na današnju utakmicu koju Željo igra sa Rijekom.U kakvom je stanju tim i koja je faza priprema,znam da su počeli negdje oko 15 a da vam liga počinje tek u trećem mjesecu pa me zanima dali očekujete neki kombinirani sastav pošto igrate i na Istra Winter cupu ili idete sa najjačim sastavom?
Jel može malo osvrt na današnju utakmicu koju Željo igra sa Rijekom.U kakvom je stanju tim i koja je faza priprema,znam da su počeli negdje oko 15 a da vam liga počinje tek u trećem mjesecu pa me zanima dali očekujete neki kombinirani sastav pošto igrate i na Istra Winter cupu ili idete sa najjačim sastavom?
- Ultras1921
- Kontakt:
http://www.ekupi.ba/FK-Zeljeznicar-g926 ... age%281%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
U svakom slucaju kombinovani sto zbog reprezentativaca, sto zbog bolesti i povreda.Falice sigurno 4-5 igraca iz prvih 11!mephisto666 je napisao/la:Pozdrav!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Google [Bot], seha77 i 54 gosta.