Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 16:39

Knele je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ne mogu da vjerujem do čega je došlo, nisu mogli uredno da produže .ba domenu na još poneku godinu (1 godina .ba domena = 63 KM!)
Jesili ti cuo za zivotinju koja se zove ,,kameleon,, ;)
Ne.
E zbog toga i nisu ni produzili ba,domenu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 28 okt 2009, 21:54

Nije problem u domeni. Domena radi jos uvijek,izgleda da ih je bihnet suspendovao (mora da je Munib nabio račun za telefon)...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 29 okt 2009, 09:44

Na kraju ce cijela administracija NS BIH zavrsiti na MSN-u ili na facebooku ...... :D :D

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 30 okt 2009, 00:33

Vjerovatno u ovim momentima vecina Bosanaca i Hercegovaca koji zele biti prisutni u Lisabonu na utakmici baraza traze informacije o kupovini ulaznica.

Ono sto je normalno da vecina saveza u Svijetu na svojim web stranicama za svoje navijace ponude informacije o kartama. Nazalost u nasem savezu to nije slucaj. To nas i ne cudi kada znamo da u savezu sjede amateri, neprofesionalci.

SRAMOTA !!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 nov 2009, 00:47

Evo Muniba Usanovica na OBN-u...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 nov 2009, 01:43

Dok sam memorisao kanal, zavrsi :x
Inace, ova Odron Broadcast Network mi je odavno na blokiranju :D

Sta prica smrdo.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

ekist
Kontakt:

Post Postao/la ekist » 08 nov 2009, 01:51

neko_iz_mase je napisao/la:Dok sam memorisao kanal, zavrsi :x
Inace, ova Odron Broadcast Network mi je odavno na blokiranju :D

Sta prica smrdo.
Nista pametno, al' izgleda da prica o sportskoj opremi ima nastavak, nemaju sad nikakvog ugovora sa Legeom i igraju besplatno a navodno im druga firma nudi povoljnije uslove pa ne znam sta vise cekaju sa potpisom tog ugovora. Pored pregovora sa Legeom u Italiji, isli su i u Berlin na pregovore, moze biti da je neki njemacki proizvodjac opreme npr. Adidas ili Puma... I WISH! :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 08 nov 2009, 01:55

A-ha. Hvala.
Mada ako on bude isao na razgovore,ne bi me cudilo da nam u nastavku WINK bude sponzor.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 08 nov 2009, 01:58

Volite li Munju........ :?:

slika

:lol: :lol: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 nov 2009, 02:00

Žil Kretenie je napisao/la:Volite li Munju........ :?:

slika

Isti Sahbaz.
Znaci dotako si ga a on je ,,ko macija guza,, :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 08 nov 2009, 02:03

harishp je napisao/la:

slika

Isti Sahbaz.
Znaci dotako si ga a on je ,,ko macija guza,, :mrgreen:
Sve najbolje Harise! :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 nov 2009, 11:41

slika

Ko ga ne bi volio ovakvog markantnog s ovim sirokim osmjehom! :D Sto se tice opreme, on sinoc kao spomenu da pregovaraju s jos nekim markama, ali mislim da nam LEGEA ne gine i narednih 10g! :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 nov 2009, 11:44

ma djubre ceka sto vecu i bolju ponudu :D zna da sad kad prodjemo abd bice ponuda na sve strane :D
ser del barça es el millor que hi ha !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 nov 2009, 11:45

Uske je jedna velika krampa :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 nov 2009, 14:05

Huligani zgradu nogometnog saveza spalili do temelja

U navijačkim neredima na Solomonskim Otocima huligani su zapalili zgradu tamošnjega Nogometnog saveza, koja je izgorjela do temelja. Šesnaestorica su navijača uhapšena.
Za nastale su nerede odgovorni navijači Malaite. Oni su, gostujući kod Honiare, istoimenoga kluba iz glavnog grada te okeanijske državice koja okuplja skupinu otoka istočno od Australije, izuzetno agresivno prihvatili sudačku pogrešku koja je njihovu ekipu koštala poraza. Nakon što im je sudija poništio regularan pogodak, kako su ga oni protumačili, gostujući su navijači zasuli travnjak kamenjem.

Nakon toga zapalili su zgradu nogometnog saveza, slupali tri automobila u njezinoj blizini, napali vatrogasno vozilo i kamenovali policijski kordon. Trojica su policijaca povrijeđena.

Također su opustošili jednu trgovinu u kineskoj četvrti grada.

Solomonski Otoci zbog etničkog su sukoba pod nadzorom međunarodne vojno-političke misije koju sponzorira Australija.

Nogometna reprezentacija arhipelaga je u kvalifikacijama za SP 2006. godine senzacionalno porazila Novi Zeland u dvjema utakmicama. Da im je isto pošlo za rukom tokom ovih kvalifikacija, borili bi se s Bahrainom za plasman u Južnoafričku Republiku.

Sistem takmičenja u kvalifikacijama za prošli SP u dvije ih je utakmice dodatnih kvalifikacija spojio s prejakom Australijom. Favorizirani sastav Guusa Hiddinka pobijedio je 7-0 u Australiji, te 2-1 na Solomonskim Otocima.

trebali bi i mi ovako zapaliti savez :evil: dok ovo ne uradimo nema napretka
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 19 nov 2009, 14:25

I sta sad, Ciro je dosao, ostavio bagru u foteljama, mi smo ga podudlali i sta sad, pitanje je veliko

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 nov 2009, 14:57

Srpsko opstruiranje drzavnih institucija naravno da se odrazava i na stanje u savezu.Tako, dok god Srbi i Dodik opstruiraju drzavne institucije tako ce i savez funkcionirati u interesu politike.Imat cemo tri predsjednika nesposobna a njima to i odgovara, jer bi jedinstven savez sa jednim predsjednikom, strucnim, patriotom funkcionisao bezprijekorno.Srbi ruse sve institucije koje jacaju drzavu tako da rade i protiv saveza.Tu je glavni izvor problema drzave Bosne a i nogometnog saveza BiH. Borimo se protiv Dodika i kompanije SNSDeovske.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 nov 2009, 16:42

pinoche je napisao/la:I sta sad, Ciro je dosao, ostavio bagru u foteljama, mi smo ga podudlali i sta sad, pitanje je veliko
Ovo sam ja govorio u vise navarata, na sta me se redovno napadalo i castilo sa raznim uvredama. Svakom ko ima imalo mozga i ko je ucio iz historije, znao je da ce krajnji epilog biti upravo ovakav. Od plasmana na veliko takmicenje nema nista, a bagra je mazanjem ociju ovcama ostala na svojim pozicijama. Historija se ponavlja iznova i kako stvari stoje jos ce se koji put ponovit, jer nam treba jos makar 100 godina da dodjemo do pameti, da se ovaj seljakluk obrazuje i emancipuje kako bi mogao shvatit neke proste stvari i cinjenice. Ne moze se neozbiljnim radom i javaslukom nista napravit. Ne moze nista veliko napravit reprezentacija cije je nacionalno fudbalsko prvenstvo najcrnije (u svakom pogledu) u cijeloj Evropi. Mi smo truli u korjenu. Pogledajte Slovence. Oni se vec drugi (ili treci) put plasiraju na veliko natjecanje, iako su mnogo manje talentovani za fudbal od nas. Ali, kada ljudi rade VRHUNSKI, rezultat mora doci, pa sve da su invalidi u nogu. Mi imamo talenat, ali se prema njemu katastrofalno ophodimo. Ja sam ovdje govorio vise puta i ostajem pri tome za vijeke vijekova :mrgreen: :mrgreen: . Sve dok ne budemo imali jako nacionalno takmicenje koje ce biti GENERATOR fudbalske reprezentacije, mi necemo napravit nista.

Inace, u kakvim okolnostima igraju ovi momci i sta stoji iza njih, ovo sto su napravili je VELIKI uspjeh.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 16:43

rob do bagro je napisao/la:Uske je jedna velika krampa :mrgreen:
On je najbolji ;)
A C A B !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2009, 16:48

Valencia je napisao/la:
pinoche je napisao/la:I sta sad, Ciro je dosao, ostavio bagru u foteljama, mi smo ga podudlali i sta sad, pitanje je veliko
Ovo sam ja govorio u vise navarata, na sta me se redovno napadalo i castilo sa raznim uvredama. Svakom ko ima imalo mozga i ko je ucio iz historije, znao je da ce krajnji epilog biti upravo ovakav. Od plasmana na veliko takmicenje nema nista, a bagra je mazanjem ociju ovcama ostala na svojim pozicijama. Historija se ponavlja iznova i kako stvari stoje jos ce se koji put ponovit, jer nam treba jos makar 100 godina da dodjemo do pameti, da se ovaj seljakluk obrazuje i emancipuje kako bi mogao shvatit neke proste stvari i cinjenice. Ne moze se neozbiljnim radom i javaslukom nista napravit. Ne moze nista veliko napravit reprezentacija cije je nacionalno fudbalsko prvenstvo najcrnije (u svakom pogledu) u cijeloj Evropi. Mi smo truli u korjenu. Pogledajte Slovence. Oni se vec drugi (ili treci) put plasiraju na veliko natjecanje, iako su mnogo manje talentovani za fudbal od nas. Ali, kada ljudi rade VRHUNSKI, rezultat mora doci, pa sve da su invalidi u nogu. Mi imamo talenat, ali se prema njemu katastrofalno ophodimo. Ja sam ovdje govorio vise puta i ostajem pri tome za vijeke vijekova :mrgreen: :mrgreen: . Sve dok ne budemo imali jako nacionalno takmicenje koje ce biti GENERATOR fudbalske reprezentacije, mi necemo napravit nista.

Inace, u kakvim okolnostima igraju ovi momci i sta stoji iza njih, ovo sto su napravili je VELIKI uspjeh.
Radi se o ,,usranom,,mentalitetu a ne kvalitetu ili nekim ,,vrhunskim radovima.
Slovenac je Balkanski Svabo kad tu splacinu pomijesas dobijes ,,specijalitet,, :mrgreen: .
Iliti na nasem od govana pitu koja se pojede u slast..
Nas je mentalitet da volimo usrati motku kad je najbitnije.
Zato kad bi fifu i eufu imali u savezu,mi bi opet nesto ,,ulitali,, :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 20 gostiju.