Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da je puc'o iz Ljubljane prebacio bi granicu! Bravo doktore!!!
Bravo majstore
!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Tako oko moje lijepo 

Baboooooooooooooooooooooooooo!!!!
Ne mora ni da gleda.
Ne mora ni da gleda.
Mirza polako pocinje biti u podsvijesti mnogim ekipa kad igraju protiv brooklyna..ocito je bilo da markiraju dobro mirzu sto su komentatori nekoliko puta spomenuli i onda jedna mirza style shut i drzi netse u nekoj nadi:D bice jos 10 poena u drugom poluvremenu
- storm_raider
- Kontakt:
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
jahahahahah nema veze sto padam na kladari redovno zbog Kobija, hvala ti Mirza zbog ovih suza radosnica jahahahahahaha joooooj radostiiiii djeceee mi 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Erupcija odusevljenja na forumu postovani gledaociiiiiiiiii 

pa kako nece bit, sam stoji na trici par puta niko mu ne dodaje, ne znam kako ih ne pocne samaratadisice je napisao/la:ljut je mirza vidi se po faci
BUDI PONOSAN
dzida kralju snimaj nam ovo da imamo sta gledat i sutra i radovat se 

Ova trica je za dušmane bila... 

Adibhf88 je napisao/la:imal koji moderator budan, da neshto iz duse opsujem !
trojka iz čeljugovića ....
Slobodnoo ti, tribine sportske dvorane u Banovićima se raduju novim posjetiocima...

Eh ovo je trojka

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
A jes mu krivo stvarno se trudio, trco vise od svih. Tri puta sam na trici niko ne da lopte a vidim da je i fizicki dosta napredovo.U odbrani se popravio(nedovoljno,ali ne ispada ko prije)
Nek je ljut, bolje je. Neka sad zapne i ubaci što više, a ne da leti ko muha bez glave po parketu. Inat je čudo, pogotovo ovaj bošnjački.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
+ neka su glupi warriorsi i rocketsi dali 80 poena za jednu cetvrtinu boliiii me neka stvar kontaaaaaas hahahahahaha toooooooo mirziceeeeee naššššššš jahahahahahhahaah jojjjjj
ne dajte hardenu da igra sve mu yebem šugavo
MIRZAAAAA BOŽEEEEE
jahahahaha sta ce lik da radi na EuroBasketu
ne dajte hardenu da igra sve mu yebem šugavo

MIRZAAAAA BOŽEEEEE

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Brzi je dosta..skino kilemirzaaaaa je napisao/la:A jes mu krivo stvarno se trudio, trco vise od svih. Tri puta sam na trici niko ne da lopte a vidim da je i fizicki dosta napredovo.U odbrani se popravio(nedovoljno,ali ne ispada ko prije)

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Kakav je Joe Johnson kreten , nestvarno sebican igrac .. Od Brooka isto ne moze dobiti loptu , taj kad je primi ne vidi nikog vise , samo kos , D-Will mu je dodao jednu cim se vratio u igru , ali Mirza nije tad mogao sutirati .. Nadam se da ce u drugom igrati i dobiti loptu koji put , od Derona ili Wallacea , nema treceg koji mu moze dodati , i da ce dati jos poena 

Svaka mu čast na živcima.Ja bio ovu zadnju loptu iz revolta nabio u sto kuraca. 

-
- Kontakt:
Druže to je danas najavljivano kao revolveraški okršaj tako da ništa neobičnoCLASSisPERMANENT je napisao/la:+ neka su glupi warriorsi i rocketsi dali 80 poena za jednu cetvrtinu boliiii me neka stvar kontaaaaaas hahahahahaha toooooooo mirziceeeeee naššššššš jahahahahahhahaah jojjjjj
ne dajte hardenu da igra sve mu yebem šugavo![]()
MIRZAAAAA BOŽEEEEE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.