pogotovo one koje budu nadglasane od gostujuci navijaci, njima popust od 20% ipak su tezak slucajMirza_Hordas je napisao/la:irfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
hehehe doći će mnoge navijačke grupe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Predobra tekma nikad bolja uvjek je bilo ko bolje igra taj dobije ....a sto se tice navijanja prejaki

-
Prvo hvala momcima za odlicnu utakmicu koju su nam priredili danas , atmosfera na sjeveru PERFEKTA SVE 10 , jug (**** najveca) dok nedaju go sute ko PI... sve u svemu pokazali smo ko smo i da nam nema ravnih u BiH .. na proljece po titulu !
Alen Skoro (Y) Bog ko i uvijek !
Jer mi smo Sarajevo
Jer mi smo Sarajevo
a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
Čestitam vam na pobjedi,kakva je takva je.Vaša je.al ono sa gađanjem bakljom dio tribine gdje su uglavnom bili žene,djeca,invalidi,stariji ljudi.Za to stvarno nemam riječi.zar nije dovoljno što Aner i Vedran dali svoje živote???
Zar treba još neko da nastrada??Očito se išlo sa tim ciljem.Jer inaće nebi to uradili što ste uradili.Tribina je bila skoro puna i teže je bilo fulati nego pogoditi nekoga.Zamislite da je stvarno neko nastradao???I to zbog gluposti.Mi čemo svi ovu tekmu zaboraviti.za sedmicu-dvije-tri.Nečemo je se sječati.a zamislite da je neko nastradao???njemu bi ta utakmica ostala vječno u sječanju i to bolnom.isto kao što će Vedranovoj porodici ostati ona u Širokom,ili Anerovoj ona u Zenici protiv Čelika.
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 08 nov 2009, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
a vi cete nam pokazati kako bakljom onesposobiti gostujuceg golmana... i kako dostojanstveno prihvatiti poraz razbijanjem grada...TMovac je napisao/la:a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
Čestitam vam na pobjedi,kakva je takva je.Vaša je.al ono sa gađanjem bakljom dio tribine gdje su uglavnom bili žene,djeca,invalidi,stariji ljudi.Za to stvarno nemam riječi.zar nije dovoljno što Aner i Vedran dali svoje živote???
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
- Kontakt:
Zaboravio si spomenuti i retardirane ljude koji provociraju i gadjaju naseg golmana!!!!TMovac je napisao/la:a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
TMovac je napisao/la:a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
Sigurno su te zena,djeca,izvalidi,stariji ljudi Alaima zdrmali nekim ogromnim predmetom u glavu...nakon sto sam pogledao snimak na vogosci sjebao sam se kolka ga je stvar zdramala u glavu,zeljezo neko..
odvadi zivotati,nama nase,vama vase...ako smo pogrijesili mi smo nasa stvar,nemamo se namjeru nikom pravdat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Respektiva je napisao/la:Prvo hvala momcima za odlicnu utakmicu koju su nam priredili danas , atmosfera na sjeveru PERFEKTA SVE 10 , jug (**** najveca) dok nedaju go sute ko PI... sve u svemu pokazali smo ko smo i da nam nema ravnih u BiH .. na proljece po titulu !
Jer mi smo Sarajevo
pa kako te nije stid bolan pisat o tome, ocigledno nisi bio na tekmi vec malo prelisto net i ti mi naso pametovat, evo ja cu ti reci objektivno a ti shvati kako hoces, drugo poluvrijeme sam gledo sa kraja juga, skoro pa sa istoku...na pocetku drugog ste grmili bas kao i mi sa druge strane, nakon sto ste primili go kunem ti se nisam cuo ni 20 % onoga od pocetka, cuo sam vas samo na momente dok niste go dali...a koliko znam to niej bas bio slucaj sa nama u provm poluvrmenu,,, budi mi pozdravljen i nadji neku drugu zanimaciju
jel ima negdje slika za utakmice ili video klipova ?
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
ovaj navalio na neke babe i dede pa sine dragi te babe i dede su nam golmana kamenovali par puta i nisu bile babe i dede ako te zanima samo je pitanje kad ce doci do veceg belaja jer nas dijeli samo par redova tako da bolje da nam date cijeli sjever! Dali oni go za 1-1 a sa sjevera grmi jos jace sta reci vise!
Neke od fotografija sa derbija. Kasnije detaljni pregled.
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 30322dd92b
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 30322dd92b
-
- Kontakt:
Daj ba haveru budimo malo realni i objetivni, i samo me interesuje, kako to Alaim da bude pogodjen bas sa tog diejela tribine. Postujem ga i cjenim bas zato sto je veliki vjernik, ali ono njegovo ponasanje ne dolikuje vjeri, i sam znas da je varanje isto kao i LAŽ veliki grijeh, a ja necu sa 100 % preciznoscu govoriti da nije pogodjen, ali sam bio na utakmici i na dijelu naseg sjevera nije bila zapaljena ni jedna baklja, a baklje koje su sa juga letile, letale su i oko naseg golmana SEHICA, i bio je u 10 puta goroj situaciji nego Alaim, a ovaj drugi pada kao da ga je nedaj boze geler pokosio... bar je tako izgledalo... A mogu samo da pohvalim vase navijanje, ali cu i ja reci da je ono bacanje baklji i topovskih udara u dio gdje su nasi navijaci zapravo ( gledaoci ), je bacilo na sve to veliku mrlju... Derby, ko derby, neodlucan, neizvjestan, sve super, vama svaka cast, ali vam onakvi pojedinci na tribine kvare smek dobro organizovane skupine... Nadam se da ces shvatiti sta govorim, jer uopste ne provociram i nemam namjeru, jer se opet moze naci NEKI DEGENERIK NOVINAR, NA OVOM FORUMU PA NAPISATI NEKU PRICU SLICNU ONIM IZ SIROKOG, GDJE SU VAM PAKOVALI MNOGO MNOGO TOGA STO VAM I NEBI PALO NA PAMET DA URADITE I NAPISATI KAKO STE IZAZIVALI NEREDE...anonimus je napisao/la:ovaj navalio na neke babe i dede pa sine dragi te babe i dede su nam golmana kamenovali par puta i nisu bile babe i dede ako te zanima samo je pitanje kad ce doci do veceg belaja jer nas dijeli samo par redova tako da bolje da nam date cijeli sjever! Dali oni go za 1-1 a sa sjevera grmi jos jace sta reci vise!
JOS JEDNOM CESTITEKE NA POBJEDI... VIDIMO SE NA PROLJECE AKO BOG DA NA KOSEVU

buraz , masom se ne moze vladati koliko god mi to htjeli.I ja sam protiv onoga ali takvih ce uvijek biti, bilo na vasoj ili nasoj tribini.Ali jedno moras priznati : danas je bio vas poraz i na terenu i na tribinama sad ti to shvati kako hoces ali provokacija nije vec samo cinjenica...
Pirke cijenim te kao komsiju,sugradjanina vidim i pametan si al masu je tesko kontrolisati posebno kad ih neko provocira sa druge strane uostalom znas li zasto je i doslo do tuce na sjeveru upravo zbog sabana kojima se nemoze nista objasniti a momci se trude i doveli su tribinu na zavidan nivo i nadje se saban neki da to kvari budi mi pozdravljen!
-
- Kontakt:
Upravo to sam i napisao u jednom od postova. Gledano s juga, bar za mene sve je izgledalo fer i korektno u navijackom dekoru, dok mi se nije navukao mrak na oci, kada sam vidio to plitko razmisljanje i bacanje pirotehnickih sredstava na dio tribine na kojem se nalaze vecinom Ocevi sa djecom. Necu da komentarisem onu RAKETU ( projektil ) sa sjevera prema jugu, koji je sigurno bio namjenjen jednom od nas ali siguran sam na zalost nekoga na vasem sjeveru ta raketa je otisla daleko od juga HVALA BOGU, jer u protivnom i sam mozes misliti sta bi bilo da je bilo, da ne duzim...A sto se tice provokacija, znas i sam da je to neizostavno, mada se te provokacije zaobidju i zaborave cim se prespava, jer sutra je vec novi dan nova nafaka. Zivot ide dalje, Derby je vas, vi ste pobjedili sada, a Derby-a ce biti jos, nadam se jos boljih i kvalitetnijih, da se kvalitet fudbala bar vrati u glavni grad, kada nam je liga ovakva kakva jeste, a cim se kvalitet vrati i Kosevo i GRBAVICA ce sigurno biti ispunjeni do posljednjeg mjesta kao nekada... Pozdravanonimus je napisao/la:Pirke cijenim te kao komsiju,sugradjanina vidim i pametan si al masu je tesko kontrolisati posebno kad ih neko provocira sa druge strane uostalom znas li zasto je i doslo do tuce na sjeveru upravo zbog sabana kojima se nemoze nista objasniti a momci se trude i doveli su tribinu na zavidan nivo i nadje se saban neki da to kvari budi mi pozdravljen!
-
- Kontakt:
sta je to toliko skriveno sto su se pobili udario dzidzija pa sta,imao sal arsenala pa sta....ali vi ste ipak fina gradska raja
Sto pobijas samog sebe u jednoj jedinoj recenici i najbitnijoj.Pirke_TM87 je napisao/la:Daj ba haveru budimo malo realni i objetivni, i samo me interesuje, kako to Alaim da bude pogodjen bas sa tog diejela tribine. Postujem ga i cjenim bas zato sto je veliki vjernik, ali ono njegovo ponasanje ne dolikuje vjeri, i sam znas da je varanje isto kao i LAŽ veliki grijeh, a ja necu sa 100 % preciznoscu govoriti da nije pogodjen, ali sam bio na utakmici i na dijelu naseg sjevera nije bila zapaljena ni jedna baklja, a baklje koje su sa juga letile, letale su i oko naseg golmana SEHICA, i bio je u 10 puta goroj situaciji nego Alaim, a ovaj drugi pada kao da ga je nedaj boze geler pokosio... bar je tako izgledalo... A mogu samo da pohvalim vase navijanje, ali cu i ja reci da je ono bacanje baklji i topovskih udara u dio gdje su nasi navijaci zapravo ( gledaoci ), je bacilo na sve to veliku mrlju... Derby, ko derby, neodlucan, neizvjestan, sve super, vama svaka cast, ali vam onakvi pojedinci na tribine kvare smek dobro organizovane skupine... Nadam se da ces shvatiti sta govorim, jer uopste ne provociram i nemam namjeru, jer se opet moze naci NEKI DEGENERIK NOVINAR, NA OVOM FORUMU PA NAPISATI NEKU PRICU SLICNU ONIM IZ SIROKOG, GDJE SU VAM PAKOVALI MNOGO MNOGO TOGA STO VAM I NEBI PALO NA PAMET DA URADITE I NAPISATI KAKO STE IZAZIVALI NEREDE...anonimus je napisao/la:ovaj navalio na neke babe i dede pa sine dragi te babe i dede su nam golmana kamenovali par puta i nisu bile babe i dede ako te zanima samo je pitanje kad ce doci do veceg belaja jer nas dijeli samo par redova tako da bolje da nam date cijeli sjever! Dali oni go za 1-1 a sa sjevera grmi jos jace sta reci vise!
JOS JEDNOM CESTITEKE NA POBJEDI... VIDIMO SE NA PROLJECE AKO BOG DA NA KOSEVU
Pises o varanju i lazi Alaima.I onda sam navodis da neces sa 100%kako rece preciznoscu reci da nije pogodjen.

Veze s vezom.Ili seri ili pisaj nemoj obadvoje ebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Admir Rascic- Bravo bordo momci,bravo braco moja lijepa!!!
ispod komentar nekog strumfa
Odakle to sada rale pa zar nisi ti u zelji poceo?
Rale odgovara-poceo i hvala bogu zavrsio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
-
- Kontakt:
Zike_HzSa je napisao/la:Admir Rascic- Bravo bordo momci,bravo braco moja lijepa!!!

jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna
-
- Kontakt:
BRAVO MAJSTORE I TI NAVIJAC... STIDI SEmiky_hz je napisao/la:TMovac je napisao/la:a na kursu će se učiti KAKO GAĐATI INVALIDE,STARIJE OSOBE I DJECU BAKLJAMAirfan41 je napisao/la:obavjestavamo vas da je upis u toku na kurs navijanja, u organizaciji HORDE ZLA, lokacija sjever
Sigurno su te zena,djeca,izvalidi,stariji ljudi Alaima zdrmali nekim ogromnim predmetom u glavu...nakon sto sam pogledao snimak na vogosci sjebao sam se kolka ga je stvar zdramala u glavu,zeljezo neko..
odvadi zivotati,nama nase,vama vase...ako smo pogrijesili mi smo nasa stvar,nemamo se namjeru nikom pravdat
WOZDRA
26.05.2010-TITULA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman, Turo i 28 gostiju.