Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Žvaka
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 13:27

jelle je napisao/la:A jbt et zasluzili su zvanicni poziv sve i jedan....mogli su doc komotno da vide kako sta stvari stoje na okupljanje....popricaju s selektorom igracima i kuci....sta bi ih kostalo.....to je ako zele da igraju dosli bi....a vako jedva docekali da odlete za druge rep.....sve zlatani ibrahimovici oce odma s 18 god da igraju za Bih u prvoj postavi.....
Bravo, desetka za stav!

Takvim razmišljanjem dobijamo samo one što niko drugi neće tipa Vranješ, Vršajević...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 feb 2013, 13:33

Žvaka je napisao/la:
jelle je napisao/la:A jbt et zasluzili su zvanicni poziv sve i jedan....mogli su doc komotno da vide kako sta stvari stoje na okupljanje....popricaju s selektorom igracima i kuci....sta bi ih kostalo.....to je ako zele da igraju dosli bi....a vako jedva docekali da odlete za druge rep.....sve zlatani ibrahimovici oce odma s 18 god da igraju za Bih u prvoj postavi.....
Bravo, desetka za stav!

Takvim razmišljanjem dobijamo samo one što niko drugi neće tipa Vranješ, Vršajević...
Jest trebamo ih molit i polizat guzicu svima da dodju igrat , koda su neznam ti kake zvijezde.....ispod casti im doci upozat se s ekipom popiract kako sta i dje.....sljedecu bi tekmu sigurno dobili pozive...al ne sve igracine do igracine....a te sto si nabrojo makar oce igrat i ne mora se oko njih titrat koda su bogom dati......pa kaki god bili oni

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 13:35

zasto ne zove igrace koji mogu odmah nastupiti npr. mahmutovic, ljevakovic???
sve su pite pitice, samo burek pitac je

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 feb 2013, 13:38

Panda je napisao/la:zasto ne zove igrace koji mogu odmah nastupiti npr. mahmutovic, ljevakovic???

E to mu zamjeram....alo ne branim ja ovdje nit susica nit sazvez.....samo mi ide na zivce branjenje ovih dijasporaca....ko svi su im krivi sto oni nece da igraju za nas... :roll:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 05 feb 2013, 15:27

Head je napisao/la:Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.
slika

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 feb 2013, 15:33

Head je napisao/la:Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.
+1

Meni se cini da on pokusava da kopira nedimka , al mu lose ide :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 feb 2013, 21:31

Imali sta novo u vezi sa Kokosincem? Trebao je do sada pjeske barem biti na granici sa Slovenijom :lol: . Hoce li stici do pocetka utakmice?

Imali ko insider informacije u vezi Kokosinca? Ovaj Majstor suvise neprovjeren :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 05 feb 2013, 21:34

DonCorleone je napisao/la:Imali sta novo u vezi sa Kokosincem? Trebao je do sada pjeske barem biti na granici sa Slovenijom :lol: . Hoce li stici do pocetka utakmice?

Imali ko insider informacije u vezi Kokosinca? Ovaj Majstor suvise neprovjeren :lol: .
Kažu da je Senko izišao pred njega :lol: :lol: :lol:

slika

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 05 feb 2013, 21:51

Onda se nemoj cuditi zasto ljudi koji nisu bosanci mrze Dzeka.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 05 feb 2013, 22:00

Majstor10 je napisao/la:
Kojeg Džeka? Wilsherea?
Allez

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 23:43

Ammare je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:
Kojeg Džeka? Wilsherea?
Trboseka. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:48

Amal1 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Imali sta novo u vezi sa Kokosincem? Trebao je do sada pjeske barem biti na granici sa Slovenijom :lol: . Hoce li stici do pocetka utakmice?

Kažu da je Senko izišao pred njega :lol: :lol: :lol:

slika
Jako blesavo i neukusno je porediti ovog covjeka sa glavonjom.Glavonja ima obaveza u klubu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 23:50

Ma dobro kasnije ćete da poližete sve kao po običaju, sjetimo se Begovića,Mujdže,Medunjanina,Papca i raznih epiteta davanih momcima :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:58

legenda reala je napisao/la:Ma dobro kasnije ćete da poližete sve kao po običaju, sjetimo se Begovića,Mujdže,Medunjanina,Papca i raznih epiteta davanih momcima :x
Jest,sva sreca ovaj nije Svajcarac a ni Loev gA nece gadjati balom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2013, 00:05

Vidjećemo šta i kako, na nama je da čekamo, na savezu je da pregovara :P

Iako ne bih se iznenadio da nas i on "izda" ;) doduše ja još ni jednom nisam vidio njegov interviju, sve je rekla kazala i naglabanje kako on voli BIH i želi igrati za nju :roll: možda je istina skroz drugačija, a možda i ne, ali nebitno hare nemoj im davati svakakve epitete možda djeca čitaju forum :mrgreen: pa se zbog tebe odluče za Švabe :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 06 feb 2013, 00:15

03.07.2014.
treće kolo grupne faze svjetskog prvenstva
odlučujuća utakmica, potrebna su nam tri boda za prolaz dalje. sa suprotne strane nalazi se nepobjediva španija. udarci sjevaju sa svih strana na begov gol, ali odbrana i beg sve uspjesno rijesavaju... sve do... 89. minute kada meksicki sudac pokazuje na bijelu tačku... penal... kakva krađa! pandža mu nije ni nogu iscupao! puca iniesta... i........
...ipak gol... begovic je ostao kao ukopan....
....nasi krecu sa centra, lopta ide do lulica... lulic do kolasinca.... kakav pokus... goooooool... kolasinac sa 45 metara u same raslje gola ikera casillasa.... stadion je u transu, 90 000 bosansskih navijaca je u deliriju... no i dalje su spanci ti koji idu dalje.....
....jos samo 3 minute sudijske nadoknade... dzeko, vraca do pjanica... pjanic do stevanovica... prolazi stevanovic jednog, drugog, treceg... ubacuje loptu u sesnaesterac.... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ...... kakav gol kolasinca...... glavurdom je zakucao loptu i probio velikog ikera za prolaz bosneeeeee!
proziva cijeli stadion kolasinca da se javi....... glavonjoooooo glavonjoooooo

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 06 feb 2013, 00:18

Panda je napisao/la:03.07.2014.
treće kolo grupne faze svjetskog prvenstva
odlučujuća utakmica, potrebna su nam tri boda za prolaz dalje. sa suprotne strane nalazi se nepobjediva španija. udarci sjevaju sa svih strana na begov gol, ali odbrana i beg sve uspjesno rijesavaju... sve do... 89. minute kada meksicki sudac pokazuje na bijelu tačku... penal... kakva krađa! pandža mu nije ni nogu iscupao! puca iniesta... i........
...ipak gol... begovic je ostao kao ukopan....
....nasi krecu sa centra, lopta ide do lulica... lulic do kolasinca.... kakav pokus... goooooool... kolasinac sa 45 metara u same raslje gola ikera casillasa.... stadion je u transu, 90 000 bosansskih navijaca je u deliriju... no i dalje su spanci ti koji idu dalje.....
....jos samo 3 minute sudijske nadoknade... dzeko, vraca do pjanica... pjanic do stevanovica... prolazi stevanovic jednog, drugog, treceg... ubacuje loptu u sesnaesterac.... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ...... kakav gol kolasinca...... glavurdom je zakucao loptu i probio velikog ikera za prolaz bosneeeeee!
proziva cijeli stadion kolasinca da se javi....... glavonjoooooo glavonjoooooo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2013, 00:19

legenda reala je napisao/la:Vidjećemo šta i kako, na nama je da čekamo, na savezu je da pregovara :P

Iako ne bih se iznenadio da nas i on "izda" ;) doduše ja još ni jednom nisam vidio njegov interviju, sve je rekla kazala i naglabanje kako on voli BIH i želi igrati za nju :roll: možda je istina skroz drugačija, a možda i ne, ali nebitno hare nemoj im davati svakakve epitete možda djeca čitaju forum :mrgreen: pa se zbog tebe odluče za Švabe :lol: :lol:
Nece nas ''izdati''iz jednostavnog razloga posto bi se u Njemackoj a repci proveo kao i tvoj zemljak Sovsic u kockastima.
Znaci nazalost samo otpadci se satro sjete da mogu i onamo zaigrati.Mada se i ''otpadnici''i to dosta njih udaraju u celenku nakon ''greski ili ti odluka''koje se ne brisu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2013, 01:04

legenda reala je napisao/la:Ma dobro kasnije ćete da poližete sve kao po običaju, sjetimo se Begovića,Mujdže,Medunjanina,Papca i raznih epiteta davanih momcima :x
Ta zadnja tri nisu nista drugo ni zasluzili. Pogotovo ovaj leteci Holandjanin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 06 feb 2013, 01:06

i ovaj haris je srao po mujdzi i to najvise na cijelom forumu, pa mu je sad najdrazi igrac..... :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Mostarska i 21 gost.