"-Edin Džeko: "Primio sam ponudu Reala, ali je nisam prihvatio jer sam navijač Barcelone."

sve za lajk, pa spremno i slagati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisi napis'o sta ces stavitiSheyi je napisao/la:Lajk i stavim ti u inbox
Lajk i iskočim kroz prozor
Ako hoces mozemo se dogovoriti da lajkamo jedan drugome statuseCLASSisPERMANENT je napisao/la:Nijedan lajk još uvijekDobar sam, to znači da vole moje komentare u toku Arsenalovih utakmica
Svi mi govore da ne treba da gledaju tekme, samo dodju na moj profil i sve znaju
![]()
Evo ga i prvi lajk
Evolution87 je napisao/la:evo vam jedan fazon za lajkoveSta god objavite slika, status bude 100+ lajkova. Samo vam lajkaju tamo neki kinezi, turci itd. Ja samo probao da vidim radi li, i radi. Vise i ne koristim.
Samo pratite korake![]()
http://www.exeideas.com/2012/04/get-fre ... tatus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koje njesra.. Ja sam namjerno prekidao izmedu valentinova i 8.marta da se ne patim s poklonima i nekom patetikomSheyi je napisao/la:E ovaj status se već počeo furati po Fejsbuku.
Pa šta sve neće izmisliti za te lajkove.
"Žališ se jer nemaš ljubav za Valentinovo? Sjeti se da neko nema majku za Majčin dan, ni oca za Dan očeva. Zato se prestani žaliti."
odes mu na profil, ako mu nema profila blokiro je te a ako ima a nisi mu u prijateljima onda te je izbaciopinoglavi je napisao/la:Jel ima način da se vidi jesam ja neku osobu izbrisao iz prijatelja,ili je taj neko mene?
Ma i mene nekad zna trip opalit da bezveze nekog izbrišem,pa sad ne znam jesam ja izbriso tu osobu pa zaboravio ili je ta osoba meneLenBias je napisao/la:odes mu na profil, ako mu nema profila blokiro je te a ako ima a nisi mu u prijateljima onda te je izbaciopinoglavi je napisao/la:Jel ima način da se vidi jesam ja neku osobu izbrisao iz prijatelja,ili je taj neko mene?
Do not you know me? Do not worry, you can hear 'you about me from other people that I have never converted.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.