FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 05 feb 2013, 21:27

pacovi_tu_ima je napisao/la:čuj 900 hiljada za onu krampu :lol:
Bas mi krampe prodajemo za 900 000 KM, a vi najbolje igrace za 50 000 :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 feb 2013, 21:40

Jos ako treba neka sve ide sto Šef kaže sve ja ne prodaju!!! Ako treba i Adil i Svraka i Bogi ako treba neka idu... sva trojica zakucali sto se tice Zelje mogucnosti plafon i dali sve od sebe sto mogu sad neka idu dalje, Bogi pogotovo ... dok je Amara ja se ne sikiram pa makar i sa juniorima igrali LIGA U KUP SU NASI! Amaru treba SPOMENIK dici od Svrake koji se kalio po Travniku i svi smo ga skepticno prihvatali nazad sa posudbe napravio je igraca i A reprezentativca... od Adilovica kojem je vrhunac bila madjarska ili koja vec liga, sad ce ga udat negdje za 450.000€ najmanje, od Visce je napravio igracinu i prodao ga dalje za ekstra pare... od Stanica hej Stanica kojeg smo nekada prizeljkivali samo da ode, napravio je respektabilnog igraca...Benjamina Colica koji vec igra 3 i po godine kod nas, nase dijete iz naseg omladinskog pogona napravio je sjajnog desnog beka... Kerla nekad bio prosjecan stoper i onda dodje Amar Kerla beton najbolji stoper lige za kratko vrijeme... i jos mali milion primjer...

AMAR OSIM!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 feb 2013, 22:14

što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat :lol: ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 05 feb 2013, 22:15

Joj pa do neki dan je Adil bio malte ne krampa za koju smo molili da nestane, a sad kad treba ici neka uzbuna. Je on najbolji strijelac lige prosle godine, je on najbolji strijelac Zelje ove godine ali mislim da ga Amar ne bi dao da nema adekvatnu zamjenu za njega. Meni i bez njega nista upitno nece biti.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

CARSON

Post Postao/la CARSON » 05 feb 2013, 22:33

justFlowFKZ je napisao/la:Joj pa do neki dan je Adil bio malte ne krampa za koju smo molili da nestane, a sad kad treba ici neka uzbuna. Je on najbolji strijelac lige prosle godine, je on najbolji strijelac Zelje ove godine ali mislim da ga Amar ne bi dao da nema adekvatnu zamjenu za njega. Meni i bez njega nista upitno nece biti.
volio bi radi adila da se proda jer je momak pravo dobar i korektan a sto je osporavan citavo vrijeme to je nas problem igrac koji svaku utakmicu igra srcem zasluzuje postovanje u slucaju da ode bit cemo pravo oslabljeni
adil,zeba,kvesic,nije malo pa ni za ovu ligu

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 05 feb 2013, 22:39

Drug razumijem ja tebe u potpunosti i takodje slazem se sa svim sto si napisao. Momak je stvarno zasluzio moj tvoj i svaciji respekt sa Grbavice bas zbog te zelje i borbenosti koju si i sam naveo. Ne mora on nikad znati ali meni ce ga je uvijek milina bilo gledati koliko se bori stvarno.

Ali zar mislis da bi ga Amar prodao a da vec 3 koraka unaprijed ne zna?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 feb 2013, 23:22

KB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat :lol: ;)
Sta ce te bolan vi posudit :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 23:32

Sarajlijc@ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat :lol: ;)
$ € KM koju god valutu vam srce poželi.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 05 feb 2013, 23:36

...ili cemo vam sredit licencu da vidite evropu.Posto ste duzni Bogu i narodu.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2013, 23:37

plavetniloo je napisao/la:
bolje te valute ulozite u grbavicu jer mozda vec sljedecu sezonu necete dobiti licencu za igranje u premijer ligi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 feb 2013, 23:38

uvjek je tu gradski stadion
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 23:39

samoposteno je napisao/la:
bolje te valute ulozite u grbavicu jer mozda vec sljedecu sezonu necete dobiti licencu za igranje u premijer ligi
Budi pametan, molim te.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2013, 23:42

plavetniloo je napisao/la:[]
Budi pametan, molim te.[/quote]
koliko ti je trebalo ta smislis taj post i priznaj ko ti je pomogo

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 23:45

Joj, nemoj mi tih ofirnih dječijih fazona, molim te.I ja sam gori što ulazim sa tobom u diskusiju.Hoćeš možda da ti objasnim zašto ti nisam odgovorio odma kad si ti to poželio, hoćeš da ti iznesem plan sutrašnjih aktivnosti, pa da vidiš gdje me možeš naći?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2013, 23:45

nick je napisao/la:uvjek je tu gradski stadion
pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadion

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 23:47

pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadion
Neću da ti kažem da si glup, al Boga mi prevršavaš svaku mjeru.Pa kako te bolan nije sramota pričati o stadionu, eto kako Allaha ti i Boga? Kako? Igrate na gradskom stadionu na kojem i mi možemo igrati kad uplatimo određenu cifru, i ti si se našao pričati o stadionu.Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2013, 23:47

plavetniloo je napisao/la:Joj, nemoj mi tih ofirnih dječijih fazona, molim te.I ja sam gori što ulazim sa tobom u diskusiju.Hoćeš možda da ti objasnim zašto ti nisam odgovorio odma kad si ti to poželio, hoćeš da ti iznesem plan sutrašnjih aktivnosti, pa da vidiš gdje me možeš naći?
sto cu te trazit ja se sa balavurdijom nedruzim :lol: i sta je lose sto sam napiso da se pare uloze u stadion

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 feb 2013, 23:49

Neću da ti kažem da si glup, al Boga mi prevršavaš svaku mjeru.Pa kako te bolan nije sramota pričati o stadionu, eto kako Allaha ti i Boga? Kako? Igrate na gradskom stadionu na kojem i mi možemo igrati kad uplatimo određenu cifru, i ti si se našao pričati o stadionu.Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
gdje si ti procito i odakle ti to da ja navijam za sarajevo i kosevo nije gradski stadion nego drzavni citava je drzava ulagala u njega

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 feb 2013, 23:51

ne razumijes se ti bas u pare...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 23:52

plavetniloo je napisao/la:Joj, nemoj mi tih ofirnih dječijih fazona, molim te.I ja sam gori što ulazim sa tobom u diskusiju.Hoćeš možda da ti objasnim zašto ti nisam odgovorio odma kad si ti to poželio, hoćeš da ti iznesem plan sutrašnjih aktivnosti, pa da vidiš gdje me možeš naći?
sto cu te trazit ja se sa balavurdijom nedruzim :lol: i sta je lose sto sam napiso da se pare uloze u stadion
Popravi pravopis onda, valjda si za tih cca 30 godina, koje si u ko zna kakve gluposti potrošio, mada čisto sumnjam da imaš i toliko, al haj,naučio nešto.Loša je namjera, a ti znaš kakva je bila.Ne zanima me za kog navijaš, sve dok pokušavaš pisati na takav način kako sad pišeš, od mene ćeš biti ovako dočekan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Napaceni87 i 19 gostiju.