ja bas kad sam nafalio Casillasa on primi golcinu od Forlana..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
cuj slucajna, pa ono se vidi u svakoj drugoj utakmiciPastuh je napisao/la:Ali ozbiljno, Real nakon isključenja Ramosa u raspadu, ali i prva dva gola su "slučajna", Kaka opali iz daljine pa gol, a Marcelo iz mrtvog kuta.
Pa stvarno ne kontam gdje si vidio greske kod suca (barem toliko koliko pricas). Vi primjecujete samo ono sto Real dobije, drugo ne gledate. Statistika pokazuje da je Atletico imao vise slobodnih udaraca, vise kornera, da je Real imao vise ofsajda i to uglavnom dokazuje lijepo sudjenje.. barem onima koji utakmicu nisu gledali.. Sudac nije bio naklonjen RealuPastuh je napisao/la:Pipita, Pipita, Pipita, kao što rekog, igrao sam je na kladionici, mislim više od tri gola. Naravno da sam gledao utakmicu, nisam subjektivan nego sam objektivan. Zaista se ja pitam, da li si ti uopće gledao tu utakmicu. Ja sam je gledao preko neta, jer nije bilo prenosa radi boksa na mreži-plus. Inače nisam navijač Reala, niti Barcelona, niti nikoga iz Španske lige. Možda malo simpatišem nekoga, ali sve je to tanko.
PametanPastuh je napisao/la:Koga briga, uostalom ti si sretan što je Real dobio, a ja sam sretan što je bilo više od tri gola. Gledaj malo prvo poluvrijeme, neće ama baš ništa da svira Atletiku, Reyes poludio hehe. Nema veze, raduj se, i ja sam sretan, što je bilo dosta golova iako sam link ugasio nakon 1:3
mozda bi kod one situacije kad je Ramos i dobio crveniJameS je napisao/la:po ovom izvjestaju Pipite i bolje sto nisam gledao utakmicu,vidim da je za infarkta bila...uglavnom je najvaznije da smo pobjedili,a da ovaj Ramos nije dobio crveni ne bismo primili ni jedan gol
to sam i ja danas napisao na jednom forumu... Postaje stvarno dosadno i molim boga da neka druga momcad osvoji ovo prventstvoBHGazija je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme, a drugo samo sporadicno. Ako je suditi prema prvom poluvremenu i igri Real sasvim zasluzeno slavio, mislim da je i u prvom poluvremenu mogao biti veci rezultat.
Medjutim evo u drugom poluvremenu ovi zabise dva gola, al doduse s igracem vise. Atletiko Madrid je po meni najvece razocarenje prvenstva, nikako da shvatim da ekipa sa onakvim igracima onako slabo igra (ne umanjujem ovdje pobjedu Reala), pa oni isto kao da su istjerani na teren, a u pauzama pitaju jedan drugog za ime da se upoznaju, nidze veze. zao ce mi biti ako se spanska liga pretvori samo u natjecaj barce i reala, bitno je samo ne kiksati kod ostalih 18 ekipa (da ne kazem levata). sevilla je jedina svjetla tacka ostatka lige, valencia je mislim pred raspadom (prije svega finansijski,a odmah potom ce doci i sve ostalo)
Apsolutna dominacija koja traje vec godinama uzima draz prvenstva, po svemu sudeci najkvalitetnijoj ligi na svijetu.Pipita je napisao/la:to sam i ja danas napisao na jednom forumu... Postaje stvarno dosadno i molim boga da neka druga momcad osvoji ovo prventstvoBHGazija je napisao/la:gledao sam samo prvo poluvrijeme, a drugo samo sporadicno. Ako je suditi prema prvom poluvremenu i igri Real sasvim zasluzeno slavio, mislim da je i u prvom poluvremenu mogao biti veci rezultat.
Medjutim evo u drugom poluvremenu ovi zabise dva gola, al doduse s igracem vise. Atletiko Madrid je po meni najvece razocarenje prvenstva, nikako da shvatim da ekipa sa onakvim igracima onako slabo igra (ne umanjujem ovdje pobjedu Reala), pa oni isto kao da su istjerani na teren, a u pauzama pitaju jedan drugog za ime da se upoznaju, nidze veze. zao ce mi biti ako se spanska liga pretvori samo u natjecaj barce i reala, bitno je samo ne kiksati kod ostalih 18 ekipa (da ne kazem levata). sevilla je jedina svjetla tacka ostatka lige, valencia je mislim pred raspadom (prije svega finansijski,a odmah potom ce doci i sve ostalo)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.