a to. ybgCautinho je napisao/la:Otkad je mobitel.Nemam fifi,mogu samo ovako na forum,google mi drpi sve pare sa racuna.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a to. ybgCautinho je napisao/la:Otkad je mobitel.Nemam fifi,mogu samo ovako na forum,google mi drpi sve pare sa racuna.
Kao prvo ,drugo i trece, nema se sta diskutovat o ovom liku.Cautinho je napisao/la:Kao prvo:Zasto ne odes na svaki podforum na ovom forumu i tako napises na sve nepotrebne teme,kojih ima 100 + .Na pdf diskusije,zadnjih 20 tema je potpuno nepotrebno.
kao drugo:Ovo nije samo tema za otkrivanje toga kako on radi sve to,vec diskusija o njemu.
I trece: Kao sto sam rekao,na mobitelu sam,nemam pristup googleu.
alevkov je napisao/la:Nije tačno. Guglaj mjesto na kojem je radio taj trik, to i jest trik - prirodni fenomen ako se ne varam negdje kod Liverpool-a. Inače tačno je da u nekim trikovima ima pomoc od glumaca i kamermana. Vecina stvari sa kartama je trening i odlican tajming ali najinteresantnije je sto u djelovima koristi kineticku energiju, valjda to od rođena ima.Otelo je napisao/la:Pa taj trik sa vodom bi skontalo i malo dijete.
Oko njega postave hrpu ljudi i kazu im da ne prolaze kroz sredinu,odnosno gdje je staklo da on moze proci.I tako on prodje a svi u soku
Mi ljudi smo k'o ovce,rade s nama sta hoce, kad hoce i kako hoce![]()
Ajde ako naletis, nabaci link da vidim.alevkov je napisao/la:tylere BBC je pravio neku reportazu, valjda taj njegov djed ljecio dodirom i slicno pa se to ko na njega prebacilo. Pogledati cu da nadjem link pa pogledajte.
Donnie Darko je napisao/la:Prije će bit da ima montažnu energiju.
izvuce temu gdje niko ziv nije piso nista vise od 5 godina, koji si ti kralj hahahahaFerdo je napisao/la:Primitivni ljudi vjeruju da neki duhovi-džine ili kako već pomažu ovom vještom ILUZIonisti. Ali ILUZIJA je ILUZIJA.
Ako ja imam nešto reći o Dinamovim mađioničarskim trikovima (ne mislim na Mamićev Dinamo već na čovjeka iluzionistu iz Britanije) i ako ta tema postoji i ako nije zaključana onda valjda imam pravo da se oglasim u istoj, zar ne? U suprotnom tema bi bila zaključana.Sveti je napisao/la:Zar nije kaznjivo dizat stare teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.