@forzamilan, koji k citiras moj post od prije hiljadu godina vezano za te tabele, kad o zadnjoj koja je postavljena nisam ni govorio.Meni ne trebaju tabele da vidim i znam da su odredjeni timovi gurani u zadnje vrijeme, sto sam i ja unaprijed rekao da ce se desit, dakle gledao sam u kasike i pogodio tako da mi te tabele ne trebaju a niti ti da me citiras i nazivas trolom i licemjerom a o istoj, ovoj zadnjoj nisam ni pisao._forzamilan_ je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la: ne vjerujem koliko glupa tabela, ispade da bi Milan bio prvi da je sve fer, samo da mi je znat pomocu kojih trikovajuce nam ne svirase cist penal i sa pobjedom protiv Parme bi bili daleko ispred vas.Samo da mi je znat koji strucnjak i cije boje nosi, koji je tu tabelu napravio.Najjace mi je kad pocnu se busat raznim analizama sa Sky-a i slicnih, a sve do jedna televizija favorizuje milanske klubove i najjcesce su gosti likovi koji navijaju za te klubove.Da nemam izvor informacija od oko 60 000 ljudi od cega je sigurno 40 000 ljudi iz Italije na VS forumu, ja bi ovakvim tabelicama kao navijac iz BIH i vjerovao a za RAI i Sky bi mislio da su zapadnoeuropske profesionalne televizije.Jesu al na k
Niti jedan post od prije godinu dana nece promjenit cinjenicu koja ima video dokaz a to je da ste dvije utakmice, jednu protiv Juventusa i drugu protiv Udina dobili nepostojecim penalom.To je cinjenica i mene tabele ne interesuju.