Lojo je mnogo puta dao svoju dijagnozu pa je umalo upropastio karijere ljudima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prekjučer jos Lojo je dao svoju dijagnozu, ne boli ga toliko a i otok je spao, sto je totalna suprotnost od povrede kriznih ligamenata, pokazat ce se u dan dva
[/quote]
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ma sramota ako ih ne dobiju.sajo10 je napisao/la:Kraj prvog poluvremena u Umagu. 0-0 i ako smo bili nesto bolji od momcadi 2.HNL:e
Bolji su po svemu
AJMOOOOOO
Cak je i Pomorac imo penal... 18-8 u sutevima za nas. 10 minuta jos igre u Umagu.Choks je napisao/la:0-0 sedamdeseti minut
1-0 za hrvate, 82:a minuta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Cak je i Pomorac imo penal... 18-8 u sutevima za nas. 10 minuta jos igre u Umagu.Choks je napisao/la:0-0 sedamdeseti minut
1-0 za hrvate, 82:a minuta.
Brkica
- champions1921
1-1 kraj utakmice. Nasi izjednacili u 90:oj. Tanko brate tanko haha.. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Amare odlazi!Uprava napolje!
Smješan si neki lik zaistaDANDY je napisao/la:Amare odlazi!Uprava napolje!
Brkica
-
plavetniloo
- Kontakt:
Šega.Šala.Pošalica.Choks je napisao/la:Smješan si neki lik zaistaDANDY je napisao/la:Amare odlazi!Uprava napolje!![]()
![]()
Zeza sa cojk za ovo eheheh.
Stvarno Amare sta radis?Svake godine isto i svake godine titula
Zna Amar sta radi,sad je svjestan da su mu potrebni igraci,sad ce se on aktivirati!
P.S.Borac sad ima strasan sastav,po meni trenutno najjaci
Zna Amar sta radi,sad je svjestan da su mu potrebni igraci,sad ce se on aktivirati!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
-
plavetniloo
- Kontakt:
Ista stvar k'o i sa pitarima, dovedu 6 novih igrača, pitarima pričate valja to uigrati, a ovi su k'o biva već uigrani?MarkoDa je napisao/la:Stvarno Amare sta radis?Svake godine isto i svake godine titula![]()
![]()
![]()
Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
-
plavetniloo
- Kontakt:
Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za BoracMarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!
Moje mišljenje je da se ne treba osvrtat ni na pitare ni na ostale , hoće li bit uigrani ili ne , najvažnije je da Amar posloži našu ekipu da odbranimo duplu
. Pošto imamo povoljan raspored možemo se veoma lako odvojit na 5do 7 bodova nakon nekoliko kola što bi bilo presudno u borbi za titulu . Moje mišljenje

Brkica
izgleda da amar tempira formu imam osjecaj da cete proigrati bas kad bude trebalo.mnoge ekipe rano na pripremama dostignu formu i onda kada pocne prvenstvo slabo igraju
nego do kada ostajete u puli.cuo sam da cete igrati i sa zvijezdom prijateljsku
nego do kada ostajete u puli.cuo sam da cete igrati i sa zvijezdom prijateljsku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.plavetniloo je napisao/la:Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za BoracMarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!Jedini je Bilbija pravo pojačanje.
Jedini problem kod Borca je kako te igrace zadrzat.
Na kraju krajeva i za nas je ovo dobro sto se oni pojacavaju, da hoce jos koja ekipa pa bi i mi morali, a bgmi bi na kraju gledali mnogo bolje i kvalitetnije utakmice od ovih danas.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"