Safet Sušić - Pape

mujdza
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mujdza » 05 feb 2013, 01:35

Hvala buraz al covijek ako je i ole normalan nemoze takve stvari napisati za Papeta... Ja shvatam da je ovdje puno mladih i da nisu svjesni nekih stvari al bar su to od roditelja mogli nauciti... Nikada se necu sloziti da se o Papetu, Barbarezu, Spahicu, Dzeki, Misimovicu, Pjanicu pisu takve bljuvotine... Licno za Mancester City maltene nisam ranije ni cuo, nije me zanimao sada navijam svim srcem, tako za Romu, Lazio, Sevilju i sve klubove gdje nasi igraci igraju... Ti ljudi su nas ponos i trebamo ih cuvati a ne pljuvati po njima...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 feb 2013, 01:36

To sto je glup ne umanjuje njegovu licnost. :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 02:06

Prije sam se znao ljutiti na Papetove izjave tipa: "Nećemo nikoga moliti da igra za reprezentaciju"... ali danas kad sve saberem, tek vidim sa kakvim dijasporskim mamlazima čovjek ima posla.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 05 feb 2013, 02:08

mujdza je napisao/la:Hvala buraz al covijek ako je i ole normalan nemoze takve stvari napisati za Papeta... Ja shvatam da je ovdje puno mladih i da nisu svjesni nekih stvari al bar su to od roditelja mogli nauciti... Nikada se necu sloziti da se o Papetu, Barbarezu, Spahicu, Dzeki, Misimovicu, Pjanicu pisu takve bljuvotine... Licno za Mancester City maltene nisam ranije ni cuo, nije me zanimao sada navijam svim srcem, tako za Romu, Lazio, Sevilju i sve klubove gdje nasi igraci igraju... Ti ljudi su nas ponos i trebamo ih cuvati a ne pljuvati po njima...
Bravo za post !!!!!!

Sve je receno ovdje :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 feb 2013, 02:27

Ljudi govore sto stignu...danas jedno, sutra ce drugo...

zbog nekih tamo djecacica ponizavaju se nase legende...susic, dzeko, .......tipicno za nas

moramo ih privolit?

pa pametnom je i jedna dosta.

Pape zatvori vrata LICEMJERIMA pa makar nam igrali sve igraci iz ove nase jadne premier lige....

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 05 feb 2013, 02:28

Stvarno je neinteligentno uputiti bilo kakve pogrdne i uvrijedljive rijeci na Papetov racun.

Sramite se vasih mozgova :roll:
Chelsea F.C.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 05 feb 2013, 03:33

Blue_He4rt je napisao/la:Stvarno je neinteligentno uputiti bilo kakve pogrdne i uvrijedljive rijeci na Papetov racun.

Sramite se vasih mozgova :roll:
Haj što oni pišu to njima na dušu ide, ali vidim ovdje ni moderatori ni admini ne rade ništa. A često neko zna za sitnicu dobiti ban, a nekima se sve oprašta. :roll:

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 05 feb 2013, 04:15

Uvrede na Papetov racun mogu pisati samo primitivci kojima je vrijedjanje drugih dio karaktera i ne znaju na drugi nacin komunicirati (mogao bih i ja sad stosta napisati o takvim osobama al ne zasluzuju da trosim vrijeme na njih). Kako onda od takvih ljudi ocekivati da razumiju Papetovu velicinu u svijetu nogometa. Nije covjek glup da ne zna sta govori u svojim izjavama on je te "ljude" davno prozreo i zato je izjavio da nikoga nece moliti a posebno ne treba moliti ovakve kao sto su Izet Hajrovic i Haris Seferovic.
Nikad nisam bio za to da se olako odustaje od bh talenata al ovakve kao sto su ova dvojica plus kolosinac zatjerao bih sto dalje od reprezentacije. U potpunosti se slazem sa Dzekom. Pa Lulicu je nudjeno da igra za Svicarsku prije nego su nasi i znali za njega kao i Anelu Hadzicu da igra za Austriju al su oni odbili, Pjanic je mogao igrati za tada vice sampione svijeta Francuze al je cekao gotovo godinu dana da zaigra za BiH a pjanke je za njih sve izmislio fudbal. Njima je BiH bila samo rezerva u slucaju da ne dobiju poziv od Svicarske jer bez reprezentacije oni tesko da mogu nesto napraviti u karijeri a sa svicarskim pasosem su u velikoj prednosti u odnosu na BiH. Kolosinac nece zaigrat za nas jer bi se tada morao odreci njemackog pasosa i samim tim bi se vodio kao stranac u svakoj ligi petice.

Neko je ranije napisao da bi trebalo kaznjavati sve koji na bilo koji nacin vrijedjanju neku od legendi i ja se u potpunosti slazem s tim. ako nije dozvoljeno vrijedjati bilo kojeg forumasa po kom je onda osnovu dozvoljeno vrijedjati bilo koga. Mozes se ne slagati sa bilo kim al nije u redu da vrijedjas bilo koga i zato bi svako vrijedjanje tebalo biti kaznjeno.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 07:12

Interesantno je kako neki jos uvijek misle da je moguce izvaditi papire nekom igracu protiv njegove volje :lol: . Dok igrac sam ne pokrene proceduru vadjenja papira, na tog igraca se ne moze ni racunati, jer vjerovatno u svojim mozgovima i kucama vagaju sta im je bolje. Tako da mi nikog ne gubimo, jer ne mozes izgubiti ono sto nisi imao, ali ocigledno je to tesko shvatiti nekim ljudima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 05 feb 2013, 13:36

mujdza je napisao/la:Hvala buraz al covijek ako je i ole normalan nemoze takve stvari napisati za Papeta... Ja shvatam da je ovdje puno mladih i da nisu svjesni nekih stvari al bar su to od roditelja mogli nauciti... Nikada se necu sloziti da se o Papetu, Barbarezu, Spahicu, Dzeki, Misimovicu, Pjanicu pisu takve bljuvotine... Licno za Mancester City maltene nisam ranije ni cuo, nije me zanimao sada navijam svim srcem, tako za Romu, Lazio, Sevilju i sve klubove gdje nasi igraci igraju... Ti ljudi su nas ponos i trebamo ih cuvati a ne pljuvati po njima...

Reci mi samo jednu dobru stvar koju je Pape uradio za BiH u sadasnjosti, a o proslosti necu ni da govorim. Dok su nasi ocevi, braca, djedovi ginuli za vrijeme rata,on je hladio jaja u Parizu, i eto prije par godina sjetio se Bosne, i dosao da uci trenerski zanat na nasoj repki. Boldiranim igracima skidam kapu, ako treba i ljubim stope , a Zavidovickom boemu saljem ugodne cestitke i pozdrave.
Sto se tice dijaspore, ako ih iko mrzi, mrzim ih ja, a jel mislite da Ibrahimovic igra svim srcem za Svedsku i osjeca se pravim Svedjaninom ?! Kvalitet igraca se ne mjeri tome jel on igra srcem ili igra dobro ...
Volim i ja srbina Vranjesa ili hrvata Pandzu, ali porediti njihov kvalitet sa jednim Kolasincem ili Bicakcicem :roll:
Safet umjesto da kao pravi selektor pozdravi pozive i Seferovicu i Kolasincu i ostalim pozvanim igracima, on baca drvlje i kamenje po Bakovicu jer mu ovaj "radi iza ledja" i bori se za nase talente. Safet ako je vec bio u Mostaru i gledao Dinamo, vala mu nije nista falilo da sidje i upozna se sa malim Halilovicem, najvecim Ex-Yu talentom u posljednjih par decenija. Pa da i Alen vidi da se na njega racuna u buducnosti...
A ovi papoisti, ja nisam Vas uvrijedio niti sam rekao sta protiv Vasih clanova porodice. Samo zato sto imamo razlicita misljenja ne treba da se vrijedjamo. A ja i ne mislim da se raspravljam sa ljudima u kojih na licnoj karti na mjestu potpisa stoji otisak prsta. Hvala.
lp Dushi ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 feb 2013, 13:40

abdulaha ibrakovica treba postavit za selektora ! nema ga ljepseg na dunjaluku :P strucnjak jos knjigu napisao,a najveci mu uspjeh to sto nije ispao iz premier lige
koje jlicemjerstvo na forumu,sarajelije napdaju vrsajevica i zahirovica,pa i ibricica(al im je dobar zukanovic,visca itd),zenicani napadaju pandzu(al im je vrso i zahirovic odlicni), ovi treci njih zajedno, a relano svi igraci koji se pozivaju i ove za koje se spominje da trebaju kao da se pozovu po kvaltieti nisu nista bolji i ondabi pravili zamjenu igraca iste kvalitete

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 05 feb 2013, 13:50

Treba pokusati ostati smiren i ne dizati tenzije uoci najvaznije utakmice u kvalifikacijama ali kako kad Susicevi potezi i izjave iz dana u dan sokiraju. Protracio je jedne kvalifikacije, nismo mogli preko nikad losije Francuske pa onda Portugala ali ne treba mu to uzimati za zlo, nisu ni njegovi prethodnici bili nista uspjesniji. Ipak dobio je jos jednu sansu pa je sad za ocekivati da nesto bude bolje, sto kad se pogleda na trenutnu tabelu i jeste ali situacija oko novih igraca, nekog vidnog napretka bas i nije. Imamo najlaksu grupu, dobar raspored, do sad neporazeni i to je ono sto nam treba davati motiv da ostane na klupi, ali ako se ne plasiramo zna se ko je krivac i gdje mu nije mjesto.

nihco

Post Postao/la nihco » 05 feb 2013, 14:31

Nazalost, na ovim stranicama se vidi profil, obrazovanje i odgoj Susicevih pristalica .
Sent from my Commodore 64

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 14:36

nihco je napisao/la:Nazalost, na ovim stranicama se vidi profil, obrazovanje i odgoj Susicevih pristalica .
Protivnici Susica su nacitani, intelektualci, pismeni, lijepo odgojeni :lol: . Evo ja sam pristalica Susica, mozes li mi reci da sam neodgojen, neobrazovan itd.? Posto kazes eto da se vidi sve, samo jer se brani Pape, pa eto de mi reci to, da li se to vidi i kod mene, to sve najgore?

Oduvijek sam zelio neku psihoanalizu, pa eto mogu je obaviti besplatno na forumu. Ajde Sigmunde :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2013, 14:46

„Neka bude 3:3. Npr. publika bi tako bila zadovoljna, vjerujem i naši i vaši navijači“, pričao je Sušić Slovenicima.

Mourinho u svom stilu.... :lol: :lol: :lol:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 14:48

zasto safet nema fejsbuk? vidim stimac sve sto rade stavlja na svoj profil...
sve su pite pitice, samo burek pitac je

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2013, 15:00

mujdza je napisao/la:Hvala buraz al covijek ako je i ole normalan nemoze takve stvari napisati za Papeta... Ja shvatam da je ovdje puno mladih i da nisu svjesni nekih stvari al bar su to od roditelja mogli nauciti... Nikada se necu sloziti da se o Papetu, , Spahicu, Dzeki, Misimovicu, Pjanicu pisu takve bljuvotine... Licno za Mancester City maltene nisam ranije ni cuo, nije me zanimao sada navijam svim srcem, tako za Romu, Lazio, Sevilju i sve klubove gdje nasi igraci igraju... Ti ljudi su nas ponos i trebamo ih cuvati a ne pljuvati po njima...
Pusti druze ove boldane na miru, motivator ne moze sa njima u istu recenicu kad su u pitanju interesi vezani za BiH....
Safet je odron kojeg je Usanovic doveo i ustolicio u restoranu "Bosna" na Ilidzi....I za Bosnu ga boli ona stvar to je potvrdio svakim svojim potezom....Gdje je bio dok mu nije nestalo para odnosno dok ga Turski drugoligasi nisu nogirali????

I drug u istu recenicu patriote sa odronom.... :(
Seferovic, Hajrovic, Vuckic, a i Halilovic ide u ovi listu 99,99% itd itd su odronove zrtve....

Najlakse je na Twiteru pisati sranja i loziti raju...Zasto ne napisu zasto je Svraka,Sesar,Ibricic,Zahirovic,Svrsajevic,Avdukic & Co u repki?????
Zasto to pitanje ne postave na Twiteru??????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2013, 15:00

Batko je napisao/la:
„Neka bude 3:3. Npr. publika bi tako bila zadovoljna, vjerujem i naši i vaši navijači“, pričao je Sušić Slovenicima.

Mourinho u svom stilu.... :lol: :lol: :lol:
Treba napravit knjigu sa njegovim izjavama. Da Bog sacuva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 05 feb 2013, 15:21

http://www.transfermarkt.com/en/gordan- ... 67999.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/haris-v ... 76560.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/haris-s ... 09256.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/izet-ha ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
za par godina ce postati ono sto je trenutno:
http: //www.transfermarkt.co.uk/en/eldin-jakupo ... _2857.html
i on je volio bih i jos jednu drzavu ,i htio da sjedi na dvije stolice.....sa 29 godina mu je vrijednost u padu sto je za golmana porazna cinjenica,vjerovatno i cinjenica da nema nastupa za reprezentaciju doprinosi toj cinjenici

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 feb 2013, 18:33

neznalica je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/gordan- ... 67999.html
http://www.transfermarkt.com/en/haris-v ... 76560.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/haris-s ... 09256.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/izet-ha ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
za par godina ce postati ono sto je trenutno:
http: //www.transfermarkt.co.uk/en/eldin-jakupo ... _2857.html
i on je volio bih i jos jednu drzavu ,i htio da sjedi na dvije stolice.....sa 29 godina mu je vrijednost u padu sto je za golmana porazna cinjenica,vjerovatno i cinjenica da nema nastupa za reprezentaciju doprinosi toj cinjenici

Sta ti je... Susic nema razloga zvati neke ljudi koji niso niko i nista.. prvo moraju srediti svoje papire... jer Bosna nije vise kosto je nekad bila... dok ne sredu papire Susic ce samo zvati Svrake, Sesare, Kvesice i naravno samo pomladinak repke jer oni vec imaju papire i tako da se ne mora vise brinuti da se srede.

A ova izjava da treba biti 3:3 posto je vazna utakmica za navijace je najpametnije sto je ikad izjavio....... komikfigura od covjeka :|

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.