Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Kad je imao ponudu?! Nije imao ponudu ni za mladu selekciju Srbije, a kamoli za A...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jasta je, nudili su mu Tosicevo mjesto, a Vranjs da uskoci mjesto Ivanovica, nego Susic je bio brzi.
Sent from my Commodore 64
Vidjecemo sada za vikend hoce li dobiti priliku protiv Reala . Postoji velika mogucnost posto ce Sevilla taj mec igrati bez Cicinha koji se povredio ,te Rakitica koja odradjuje suspenziju zbog zutih kartona . Mozda umjesto Rakete ,ne znam jel Stevanovic sposoban da odigra na poziciji desnog beka,tu je veca mogucnost da zaigra Coke.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Malo sam slusao ove intervjue na sportsport.ba sto su pravili sa reprezentativcima, pa sam zapazio jedan detalj. Stevanovic me pozitivno iznenadio. Obicno su nam svi mutavi pocevsi od selektora pa do svih igraca, ali me je iznenadio svojim govorom. Nije mucao niti pricao nepovezano, a nazalost uvijek imamo priliku cuti barem po nekoliko takvih slucajeva tokom svakog intervjua sa nasim igracima. A da ne govorim o gramatici susica, to je vec tema za sebe.
Na desnom beku neće sigurno. Vjerovatno će startati Manu Del Moral umjesto Rakitića, s tim da će ofanzivna vezna linija biti malo presložena, a Stevanović bi mogao u igru umjesto Reyesa nekad u drugom poluvremenu, jer ovome, koliko sam skontao izdržljivost nije jača strana. Nadamo se bljeskujuznjak> je napisao/la:Vidjecemo sada za vikend hoce li dobiti priliku protiv Reala . Postoji velika mogucnost posto ce Sevilla taj mec igrati bez Cicinha koji se povredio ,te Rakitica koja odradjuje suspenziju zbog zutih kartona . Mozda umjesto Rakete ,ne znam jel Stevanovic sposoban da odigra na poziciji desnog beka,tu je veca mogucnost da zaigra Coke.

-
- Kontakt:
ne treba previse ocekivati od njega. em je dosao iz puno losijelige i u zimskom periodu bez mogucnosti da odradi pripreme i malo se uklopi u ekipu. ja ga kao standardnog ocekujem tek od jeseni
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
itekako je imao ponudu srbije, ivanvoic ga je licno zvao na telefon, no on se zahvalio i odabrao ljiljanemarconato je napisao/la:Kad je imao ponudu?! Nije imao ponudu ni za mladu selekciju Srbije, a kamoli za A...

sve su pite pitice, samo burek pitac je
Izvor ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Izvor ?!
avaz
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Ako je stvarno odbio Srbiju onda ga jos vise postujem i cijenim kao igraca i covjeka.
@ Panda
Nikad ja nigdje nisam ni cuo ni vidio da je njega neko iz Srbije zvao, a redovno citam sve vaznije srpske portale! Zasto bi ga jedan Ivanovic zvao, ako on Mihajlovicu uopste nije ni bio u planovima?!
Nikad ja nigdje nisam ni cuo ni vidio da je njega neko iz Srbije zvao, a redovno citam sve vaznije srpske portale! Zasto bi ga jedan Ivanovic zvao, ako on Mihajlovicu uopste nije ni bio u planovima?!

- Papastathopoulos
- Kontakt:
A kako ti znas da on nije bio u planovima mihajlovica ? Procit'o u srpskim medijima ? istim onima koji u sumiranju ucinka srpskih igraca ovoga kola u evropi tu svrstaju i miroslava ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mozda zato sto poznajem stanje u srpskom fudbalu bolje od 99% forumasa ovde...
Stevanovic je prosao sve omladinske kategorije BiH, a tadasnja U21 selekcije Srbije, tj. igraci od '90og godista i mladji je bila bas jaka, pa i na njegovoj poziciji, tako da nije bilo potrebe da se tada poziva.
Mihajlovic kada je tek dosao je isprobao cirka 30-40 igraca, a nikada ni traga ni glasa nije bilo o Stevanovicu i ne vidim razlog zasto se to ne bi provuklo kroz medije da je neko stvarno bio zainteresovan da on zaigra za Srbiju...
Napisao sam vaznije srpske portale, u koje ne ubrajam onaj na koji ti aludiras...

Stevanovic je prosao sve omladinske kategorije BiH, a tadasnja U21 selekcije Srbije, tj. igraci od '90og godista i mladji je bila bas jaka, pa i na njegovoj poziciji, tako da nije bilo potrebe da se tada poziva.
Mihajlovic kada je tek dosao je isprobao cirka 30-40 igraca, a nikada ni traga ni glasa nije bilo o Stevanovicu i ne vidim razlog zasto se to ne bi provuklo kroz medije da je neko stvarno bio zainteresovan da on zaigra za Srbiju...

Napisao sam vaznije srpske portale, u koje ne ubrajam onaj na koji ti aludiras...

Sta se palite? Panda je obicni troll.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja ne znam o čemu vi pričate uopšte, momak igra za reprezentaciju već duže vremena je u " A " timu, a vi vrtite da li je njega Srbija pozivala i proispitivate.
Ostavite prošlost tamo gdje joj je i mjesto - u prošlosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
haj fakat ako može ispoštujte i ne spamajte temu glupostima
Ma ovaj Panda zapoceo, a ljudi koji ga ne poznaju misle da je ozbiljan.zizu1991 je napisao/la:Ja ne znam o čemu vi pričate uopšte, momak igra za reprezentaciju već duže vremena je u " A " timu, a vi vrtite da li je njega Srbija pozivala i proispitivate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nisam tebi rekao, nego ovoj gore dvojici - trojici koji su o tome uhvatili razglabati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hahahah legenda si!nihco je napisao/la:Jasta je, nudili su mu Tosicevo mjesto, a Vranjs da uskoci mjesto Ivanovica, nego Susic je bio brzi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q