Neka okace to priznanje o zid i sledece godine u nizu ligu.zmajevac je napisao/la:Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
25 igraca i dva golmana idu na pripreme po meni malo puno al eto .mislio sam da ce ici 20 igraca i 2 golmana.
hamdija dzaferovic nas junior na probi u nekom timu iz druge bundes lige.kako sport saznaje blizu potpisa.taj momak je dosao u nas klub iz gradine
hamdija dzaferovic nas junior na probi u nekom timu iz druge bundes lige.kako sport saznaje blizu potpisa.taj momak je dosao u nas klub iz gradine
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Jedini razlog tome su financije i lose vodjenje kluba, a sto se tice kvaltete igraca iz srebrenika i iz gradačca pa vi ste daleko iza nas, čak i u vašem klubu vise igrača ima iz Srebrenika nego iz Gradačca.Tkanton je napisao/la:Neka okace to priznanje o zid i sledece godine u nizu ligu.zmajevac je napisao/la:Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.
ne bih se ja bas slozio s tobom otidi i pogledaj tabele premijer lige za juniore i kadete pa ces vidjeti gdje je zvijezda a gdje vi...iako i ja cu pohvaliti vas rad sa mladim igracima.bice zalosno ako ispadnete iz premijer lige vjeruj da ce vam biti tesko i sa ovom ekipom i u prvoj ligi ostati.dzaba od domacih igraca, kada nemoze zeljo i sarajevo sa svojima igrati kako cemo mi iz manih gradova,srebrenik1333 je napisao/la:Jedini razlog tome su financije i lose vodjenje kluba, a sto se tice kvaltete igraca iz srebrenika i iz gradačca pa vi ste daleko iza nas, čak i u vašem klubu vise igrača ima iz Srebrenika nego iz Gradačca.Tkanton je napisao/la:Neka okace to priznanje o zid i sledece godine u nizu ligu.zmajevac je napisao/la:Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne bih se ja bas slozio s tobom otidi i pogledaj tabele premijer lige za juniore i kadete pa ces vidjeti gdje je zvijezda a gdje vi...iako i ja cu pohvaliti vas rad sa mladim igracima.bice zalosno ako ispadnete iz premijer lige vjeruj da ce vam biti tesko i sa ovom ekipom i u prvoj ligi ostati.dzaba od domacih igraca, kada nemoze zeljo i sarajevo sa svojima igrati kako cemo mi iz manih gradova,[/quote]
Ne bih se ni ja slozio sa tobom Astra,kad vec uzimas trenutnu tabelu u obzir,treba istaci da vecina njih koji su branili boje plave cete u prvom timu,su mogi da igraju i za juniorski sastav..da je prvi tim ostao citavu polusezonu isti kao sto je poceo sezonu ,nasi juniori bi sigurno bili pri vrhu tabele ,hocu da kazem da su neke regrutovali u prvi tim tako da su bili oslabljeni i stalno su ih mijesali..Ja sam po netu ovako citao,juniori sarajeva sampioni ovo,ono,,kad odem pogledat kad su gostovali u srebreniku,ovi nasi su ih rasuli...
Ne bih se ni ja slozio sa tobom Astra,kad vec uzimas trenutnu tabelu u obzir,treba istaci da vecina njih koji su branili boje plave cete u prvom timu,su mogi da igraju i za juniorski sastav..da je prvi tim ostao citavu polusezonu isti kao sto je poceo sezonu ,nasi juniori bi sigurno bili pri vrhu tabele ,hocu da kazem da su neke regrutovali u prvi tim tako da su bili oslabljeni i stalno su ih mijesali..Ja sam po netu ovako citao,juniori sarajeva sampioni ovo,ono,,kad odem pogledat kad su gostovali u srebreniku,ovi nasi su ih rasuli...
MOdric..MOdric..MOdric..
astra1922 je napisao/la:25 igraca i dva golmana idu na pripreme po meni malo puno al eto .mislio sam da ce ici 20 igraca i 2 golmana.
Bio je na probi u klubu iz 4 i 3 lige u oba kluba je prosao,samo problem sad radna dozvola,pa ce najvjerovatnije na ljeto u Njemacku a sad ce se vratiti.
-
- Moderator
- Kontakt:
Teško ćemo ostati, a ušli smo u Premijer ligu ligu sa igračima iz Srebrenika + 1-2 sa strane?astra1922 je napisao/la:
ne bih se ja bas slozio s tobom otidi i pogledaj tabele premijer lige za juniore i kadete pa ces vidjeti gdje je zvijezda a gdje vi...iako i ja cu pohvaliti vas rad sa mladim igracima.bice zalosno ako ispadnete iz premijer lige vjeruj da ce vam biti tesko i sa ovom ekipom i u prvoj ligi ostati.dzaba od domacih igraca, kada nemoze zeljo i sarajevo sa svojima igrati kako cemo mi iz manih gradova,

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ne bih se ja bas slozio s tobom otidi i pogledaj tabele premijer lige za juniore i kadete pa ces vidjeti gdje je zvijezda a gdje vi...iako i ja cu pohvaliti vas rad sa mladim igracima.bice zalosno ako ispadnete iz premijer lige vjeruj da ce vam biti tesko i sa ovom ekipom i u prvoj ligi ostati.dzaba od domacih igraca, kada nemoze zeljo i sarajevo sa svojima igrati kako cemo mi iz manih gradova,[/quote]astra1922 je napisao/la:Jedini razlog tome su financije i lose vodjenje kluba, a sto se tice kvaltete igraca iz srebrenika i iz gradačca pa vi ste daleko iza nas, čak i u vašem klubu vise igrača ima iz Srebrenika nego iz Gradačca.Tkanton je napisao/la:Neka okace to priznanje o zid i sledece godine u nizu ligu.zmajevac je napisao/la:Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.
Ove trenutne selekcije kadeta i juniora Gradine su jedne od najlošiji koje ja pamtim..posebno kadeti..tako da trenutno tu nezaostajete za nama..a daleko ste iza nas sa nekim proizvedenim igračima u skorijoj prošlosti a isto tako vjerujem da će te bit u budućnosti daleko ispred nas..Sa svojim radom će te privuć djecu iz cijelog regiona pa tako i iz Srebrenika..
Mogli bi mi komotno igrat PL sa svojim igračima kad bi nam se vratili svi naši igrači..Oštraković,Čović,Moranjkić,Husić,Ordagić,Bekrić,Džafić,Damir Smajlović...
Složio bi se da to priznanje možemo okačit od zid jer tu u ekipi nema jedan,dva igrača za PL..Ostali teško da imaju kvalitete i za federalne lige..al da neidem previše of..tema je Zvijezda..
OFK Gradina Srebrenik
slazem se brcko87 vi ste proizveli puno vise premijerligaskih igraca od nas zasad.a vjerujem da smo i mi na putu da iz godine u godinu imamo po nekoliko nasih mladih igraca u prvom timu.zasad se radi dobro i ova trenutna situacija puno obecava.ja mogu reci da vi nemate puno talentovanije igrace ali imate bolje trenere koji u svakog igraca usade borbenost i ljubav prema maticnom klubu.kod nas je to najveci uzrok sto nam djeca kada izadu iz juniora propadaju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Usade im toliku ljubav prema klubu da oni samo gledaju kako otic iz njegaastra1922 je napisao/la:slazem se brcko87 vi ste proizveli puno vise premijerligaskih igraca od nas zasad.a vjerujem da smo i mi na putu da iz godine u godinu imamo po nekoliko nasih mladih igraca u prvom timu.zasad se radi dobro i ova trenutna situacija puno obecava.ja mogu reci da vi nemate puno talentovanije igrace ali imate bolje trenere koji u svakog igraca usade borbenost i ljubav prema maticnom klubu.kod nas je to najveci uzrok sto nam djeca kada izadu iz juniora propadaju

Dzaba vam od proizvodnje kad vasim klubom upravljaju sitni interesi jednog kvazi menadzera, koji gura svoje igrace i govori treneru koji ce igrac igrati i sve. Svojim ocima sam vidio kad je taj jedan treneru rekao ko ce izvesti prekid na utakmici zvijezda gradina. Svaka vam cast, ali se od toga ne zivi. Okacite priznanje na zid i prva liga plafon! Imate kvalitetne igrace, ali sjetite se da je i Brzi iz Gradacca, a ne iz Srebrenika. Igracima koji igraju u Zvijezdi svaka cast, posebno kapitenu, kojem stvarno skidam kapu zbog borbenosti i svega! Sve u svemu, imate bolji prosjek igraca, ali nikad necete imati organizaciju kao Zvijezda, a mislim da je to bitniji faktor ako cemo gledati koji je klub kvalitetniji. P.S. sa ovom razinom ulaganja u infrastrukturu i strucni kadar, mislim da Zvijezdino vrijeme tek dolazi.
Gdje ce nam biti kraj jos kad dobijemo jos jednog jakog sponzora do proljeca !
kvota care pisi ako sta znas moze i na ppKvota je napisao/la:Gdje ce nam biti kraj jos kad dobijemo jos jednog jakog sponzora do proljeca !

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
iz dana u dan napredujemo
valjda cemo moci krov napraviti u tekucoj godini
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jedva cekam astra da ti vidim izraz lica prvo kolo kad Vas nakanta Borac..astra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:.........................MIRKOVIĆ.........................
.......................(KOVAČEVIĆ)........................
.......................MUS.......MORANJKIĆ..............
................(BOGDANOVIĆ)....(ALJUKIĆ)...............
JAKOVLJEVIĆ ........................................HUSIĆ
(ŠODIĆ)...........................................(PONJEVIĆ)
........................STANČESKI..........................
..........................(DELIĆ).............................
GJURGJEVIĆ..............SAVIĆ................HALILOVIĆ
(SUŠIĆ).................(ORDAGIĆ)..................(JAHIĆ)
...................PANDŽA .......DŽAFIĆ...................
...............(MILANOVIĆ).....(DIATTA)...................
ovo je postava i ovako ce 99 posto biti.vidjecemo sta je danas pripremio odovic.mislim da ce danas po prvi put igrati prva postava pa ko god bude igrao u njoj
A kakav Aljukic gdje je on igro da mu nije babe komandira policijske stanice ne bi on ni vidio stadio Zvijezde a da ne pricam da bi ikad zaigro kao sto nije ni u Slobodi igro...
Moj astra pacove jedan rasturise vam klub a vi stojite mirno....
Vise nego sigurno!astra1922 je napisao/la:iz dana u dan napredujemo
Mogao bi ti malo do banovica uz preporuku!jasmin25 je napisao/la:Jedva cekam astra da ti vidim izraz lica prvo kolo kad Vas nakanta Borac..astra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:.........................MIRKOVIĆ.........................
.......................(KOVAČEVIĆ)........................
.......................MUS.......MORANJKIĆ..............
................(BOGDANOVIĆ)....(ALJUKIĆ)...............
JAKOVLJEVIĆ ........................................HUSIĆ
(ŠODIĆ)...........................................(PONJEVIĆ)
........................STANČESKI..........................
..........................(DELIĆ).............................
GJURGJEVIĆ..............SAVIĆ................HALILOVIĆ
(SUŠIĆ).................(ORDAGIĆ)..................(JAHIĆ)
...................PANDŽA .......DŽAFIĆ...................
...............(MILANOVIĆ).....(DIATTA)...................
ovo je postava i ovako ce 99 posto biti.vidjecemo sta je danas pripremio odovic.mislim da ce danas po prvi put igrati prva postava pa ko god bude igrao u njoj
A kakav Aljukic gdje je on igro da mu nije babe komandira policijske stanice ne bi on ni vidio stadio Zvijezde a da ne pricam da bi ikad zaigro kao sto nije ni u Slobodi igro...
Moj astra pacove jedan rasturise vam klub a vi stojite mirno....
pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta ti je elf1 ako se ti drogiras mislis da se cijeli grad drogira...elf1 je napisao/la:jarane i ti haman pusis travu kao i jasmin...gradacac10 je napisao/la:Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva
I da pusimo travo kao sto kazes bolje i to nego da pusimo racku ko ti...

Nece vas samo Borac pobijedit sto je najzalosnije, nema vama spasa vraca te se vi opet ove godine 1 Ligu Federacije zajedno sa komsijama iz Srebrenika...astra1922 je napisao/la:pa jasko moj nismo mi zaostali pa da nemozemo podnijeti ako nas borac pobijedi sa najskupljom ekipom premijer lige.nevidim sta bi tu bilo cudno.a papak jedan ne uzimaj me usta zalutao si ovdje .na nasoj temi su ljudi koji vole zvijezdu i kad gubi i kad pobjeduje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.