Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 13:38

Jel mlađi Hajrović stigo u Ljubljanu :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2013, 13:43

Nisam nesto primjetio da Halilovica tjeraju iz Hr, zbog kalkulisanja.......

Ovakvim stavom, samo patriote u repki i da sami sebi vade papire pa cemo za poziv vidjeti, cemo daleko dogurati i napuniti evropske selekcije nasim igracima.....

Jako pametno i zrelo razmisljanje jednog pametnog Bosanca.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 13:43

legenda reala je napisao/la:Jel mlađi Hajrović stigo u Ljubljanu :?:
i mene ovo interesuje,nijedan medij nije prenio nista u vezi ovoga ???

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 13:44

Batko je napisao/la:Nisam nesto primjetio da Halilovica tjeraju iz Hr, zbog kalkulisanja.......

Ovakvim stavom, samo patriote u repki i da sami sebi vade papire pa cemo za poziv vidjeti, cemo daleko dogurati i napuniti evropske selekcije nasim igracima.....

seferovic, hajrovic nisu nasi igraci. pogledaj gdje su rodjeni i afirmisani.
ali imali smo strasnu priliku ukrasti švici par igraca... i prokockali smo je
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 13:46

Sabinho je napisao/la:
jelle je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ma imamo mi jos i Djurica, koji igra bolje od Seferovica, a po mom misljenju i Bilbija je bolji od Seferovica, samo sto nije do sada imao toliko srece u karijeri (citaj prave menadzere), btw, nasa mlada repka utrpa Njemcima 4 gola, a o tome Svicarci mogu samo sanjati....
A jarane moj pa BiH moze sanjati da nam neka mladja reprezentativna kategorija osvoji Svjetsko prvenstvo,i to da u finalu pobjedimo domacina pred 60 000 gledalaca.I da 26.05.2012 A-tim Svicarske pobjedio ej Njemacku sa 5-3.

I sta sad s tim.....pa i srbija je harala do 21 god na prvnestvima pa sta im to sad znaci....
Cuj sta im znaci?Pa vidis li kakve su igrace dobili od tih prvenstava?Drugo ej sto im je selektor budala,ali ne zaboravi da je na zadnjoj smotri najboljih na svijetu ovaj dio Europe predstavljala samo ta Srbija,i da je pobjedila jednu Njemacku koja je ispala u polufinalu od kasnijeg prvaka-Spanije.[/quote]

Neko je omasio quote a mrzi me da ispravljam pa se snadjite. :D
U21 ne znaci skoro nista za A reprezentaciju,osim to da igraci dobiju osecaj da igraju za reprezentaciju i da imaju u vidu da neko na njih racuna.Ne moze U21 sa manje od 10 okupljanja godisnje proizvesti fudbalera za A reprezentaciju,to rade klubovi.I upravo se tu pravi greska kada mnogi,ne selektori nego navijaci kazu cilj U21 i U19 reprezentacije je da proizvodi fudbalere za A reprezentaciju.Jasta je. :lol: Cilj U21 reprezentacije treba da bude isti kao i cilj A reprezentacije,a to je sto bolji nastupi i ako se moze sta osvojiti.Druga je stvar sa klubovima,juniorski pogoni su u sluzbi pravljenja fudbalera seniorskom timu pa ako se nesta osvoji onda i odlicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 13:52

Batko je napisao/la:Nisam nesto primjetio da Halilovica tjeraju iz Hr, zbog kalkulisanja.......

Tjeraju? Mi ga pozovemo na rostilj, a svaki pisani medij u Hrvatskoj se digao na noge i pise kako je mali Alen dobio poziv od BiH... :!:
Samo da napomenem da pricamo o balavcetu od 16 godina... :lol:

Ali to nije uopce bitno, ko je Halilovic...Zar nije nedavno Pape rekao u intervjuu za portal UEF-e, da mi imamo talenata na izvoz, i da vise necemo nikog moliti da igra za nas... :D
Pravda za Papeta!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 13:57

Panda je napisao/la: ali imali smo strasnu priliku ukrasti švici par igraca... i prokockali smo je
nismo imali ni priliku da ih uzmemo..
znaš da je Hajrović Izet bio izostavljen sa početnog spiska i da je onaj autor J.B. odma' napisao tekst kako će doći u Ljubljanu sa bratom Seadom da bi posle toga i on opet naknadno pozvan bio i naravno svi tragovi pobrisani misija opet uspjela..
Ja mislim da ni mlađi HAjrović neće igrati za nas,ne znam ni da li je došo u LJubljanu,ne zbog toga što ne želi da igra za nas nego zbog ove cjelokupne situacije,misliš da će jedan Džeko htjet pričat sa njim ili Spahić hoće al u qrcu,sinoć su oni **** sve lažne patriote i pokazali gdje im je mjesto..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 14:00

Dufresne je napisao/la: da mi imamo talenata na izvoz, i da vise necemo nikog moliti da igra za nas... :D
Pa jbm mu gdje su nam više ti silni talenti, godinama istu priču nam poturaju, a mi zadnja rupa u svim sportovima, uspjeh nam nastup sportaša na OI :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 05 feb 2013, 14:01

mali hajrovic danas stize
Anfernee "Penny" Hardaway #1

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 14:07

Tracy3McGrady je napisao/la:mali hajrovic danas stize
makar malo radosti u sumornoj sedmici..

,a inače Izet HAjrović je naknadno pozvan jer je ozlijedio gležanj Eren Derdjok iz Hofenhajma..

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 14:12

legenda reala je napisao/la:
Dufresne je napisao/la: da mi imamo talenata na izvoz, i da vise necemo nikog moliti da igra za nas... :D
Pa jbm mu gdje su nam više ti silni talenti, godinama istu priču nam poturaju, a mi zadnja rupa u svim sportovima, uspjeh nam nastup sportaša na OI :roll: :roll:
To moras Safeta pitat, on je tako rekao... 8-)
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 14:19

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nema te osobe koja ce nekoga nagovoriti na nesto, ukoliko taj neko ne zeli to. Imas momke koji imaju BiH u prvom planu (Pjanic, Vedad), a imas i one druge koji imaju druge repke u prvom planu, a pricaju o BiH kada su daleko od te neke druge. Cim joj se priblize, zaborave BiH. Tesko bi i neki drugi trener mogao da natjera te momke da igraju za nas ako su ti momci odavno odlucili sta i kako.

Primjer Izeta, on voli BiH, zelja mu da igra, s Papetom pricao i time se pohvalio novinarima. Nakon toga, dolazi poziv iz Svicarske, on presretan, izjavljuje po njihovim medijima kako je sretan bla bla bla. Nakon te prijateljske, njegovi pricaju protiv Saveza i repke, kako nije bilo pravog razgovora i kako nikog nije briga za njihvou djecu. Nakon toga je uslijedio poziv za Sloveniju, kao gosta repke, jer nije dobio poziv tada od Svice. Izet presretan, pise se kako je odbio Svicarsku da bi bio s nama u Sloveniji-iako nije ni dobio poziv :lol: . Nakon svega toga, ipak dobija poziv od Svice, sta se desava? Kakva Slovenija kakvi bakraci, ponovo se posra u lice Bosni i Hercegovini i jasno daje svima do znanja da je on Svicarac. Izet je jedna hinja i gnjida i ko to ne moze da skonta, alal mu vera. Nije Izet jedini slucaj, ima ih jos takvih, samo nemaju medijskog prostora da pokazu svoje licemjerje.
Ja sam za Pjanica i Ibisevica rekao u prethodnom postu... Mi ako hocemo da imao reprezentaciju od 15-20 igraca, koji ce svaki put kad krene himna BiH pustiti suzu, mi slobodno mozemo rasformirati nasu fudbalsku ili bilo koju drugu reprezentaciju... ;)

Ali kad vidim da Ognjen Vranjes prica o patriotizmu BiH i svetom BiH dresu, a ljudi na to ovdje svrsavaju...onda.. :twisted:

Da te pitam nesto,

Mislis li da bi Begovic branio za nas, da je Kanada bila u rangu USA ili Meksika?
Da li bi Medunjanin igrao za nas da je samo jedan poziv dobio od Holandije?
Mislis li naprimjer da bi Ognjen igrao za nas, da je dobio poziv od Srbije?
I bicu bezobrazan na kraju, pa cu udariti u jednu bolnu tacku, mislis li da bi Misimovic odbio poziv tadasnje SCG, da ga je dobio, poslije nastupa u mladim selekcijama?
Zasto se onda ibretimo svi kolektivno, kada nam se seru na zastavu takvi? Zbog cega se jebu majke Savezu i Papetu? Svi znamo da je mnogo igraca koji su cekali pozive od drugih reprezentacija. Zasto se onda ibretimo i psujemo i djeci i Papetu, kad znamo da smo svima druga opcija?

Edit: Prvo pricas kako smo mi krivi sto drugi ne igraju za nas, odnosno sto smo druga opcija. Nakon toga govoris kako su neki igraci uzeli Bosnu kao drugu opciju. Poenta je da su je uzeli, a Izet, Seferovic i ostali nisu. Poenta je da Ogi, Miske, Haris, Mujdza i ostali ginu za ovu repku i imaju pravo reci sta god zele Izetu, Seferovicu i ostalima sto su kao Izet i Seferovic.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 05 feb 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 14:26

nihco je napisao/la:

Bravo Seferovic, bravo Hajrovic . Nadam se da ce njihov primjer uticati da Bosanci iskljuce glupo patriotsko razmisljanje i ukljuce mozak. ko misli da je poziv poluamaterskew druzine NFSBiH, na teferic, jednom covjeku koni je rodjen i zivi u Svicarskoj, treba biti vazniji od poziva Otmara Hicvilda u svicarsku reprezentaciju, sljedeca SP ce navijati za Tursku.
Ko ne ne uci na tudjim , ucice na svojim greskama, ko ih ponavlja, ostaje prvacic .
Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo za poklon slobodu i da imas svoju drzavu. Glupo patriotsko razmisljanje ti je sacuvalo ognjiste, dozvolilo ti da se skolujes, pa i da ne pogines. Glupo patriotsko razmisljanje je razlog zasto jos uvijek postojis. Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo mogucnost da pises gluposti. Nisu nam dali nista kada je bilo najpotrebnije, ne moraju ni sada. Ko god ne zeli u ovu zemlju, da predstavlja ovu zemlju, vozdra. Nismo nikog molili u borbi za goli zivot, necemo ni sada u borbi za veliko takmicenje.

Mes Que Un Club!

nihco

Post Postao/la nihco » 05 feb 2013, 14:38

adriano_leite je napisao/la:
nihco je napisao/la:

Bravo Seferovic, bravo Hajrovic . Nadam se da ce njihov primjer uticati da Bosanci iskljuce glupo patriotsko razmisljanje i ukljuce mozak. ko misli da je poziv poluamaterskew druzine NFSBiH, na teferic, jednom covjeku koni je rodjen i zivi u Svicarskoj, treba biti vazniji od poziva Otmara Hicvilda u svicarsku reprezentaciju, sljedeca SP ce navijati za Tursku.
Ko ne ne uci na tudjim , ucice na svojim greskama, ko ih ponavlja, ostaje prvacic .
Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo za poklon slobodu i da imas svoju drzavu. Glupo patriotsko razmisljanje ti je sacuvalo ognjiste, dozvolilo ti da se skolujes, pa i da ne pogines. Glupo patriotsko razmisljanje je razlog zasto jos uvijek postojis. Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo mogucnost da pises gluposti. Nisu nam dali nista kada je bilo najpotrebnije, ne moraju ni sada. Ko god ne zeli u ovu zemlju, da predstavlja ovu zemlju, vozdra. Nismo nikog molili u borbi za goli zivot, necemo ni sada u borbi za veliko takmicenje.
Da , slobodu su mi dali Safet Susic, Sead Susic, Bakovic, Usanovic, Pasalic, Dominkovic, Baljic, Piplica, Pecikoza, cete menadzera koji orgijaju oko reprezentacije, banda politicara koji su ove osobe i dovele na ta mjesta. Ni jednog nisam vidio na liniji.
Ne lupetaj balavce, ovo ti govorim jer vidim da sankcije za vrijedjanje ne postoje , kad nemas pojma o cemu pricas.
Sent from my Commodore 64

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 14:43

nihco je napisao/la:
nihco je napisao/la:

Da , slobodu su mi dali Safet Susic, Sead Susic, Bakovic, Usanovic, Pasalic, Dominkovic, Baljic, Piplica, Pecikoza, cete menadzera koji orgijaju oko reprezentacije, banda politicara koji su ove osobe i dovele na ta mjesta. Ni jednog nisam vidio na liniji.
Ne lupetaj balavce, ovo ti govorim jer vidim da sankcije za vrijedjanje ne postoje , kad nemas pojma o cemu pricas.
Pa nisu ti slobodu dali ni Pjanic, ni Spahic, ni Begovic, ni Ognjen, ni Barbarez, ni Vedad, zar ne? Ti nemas pojma sta pises. Toliko si isfrustriran maleni covjece. Govoris da se nadas da ce Bosanci iskljuciti glupi patriotizam, a ja ti govorim da je taj glupi patriotizam tebi dozvolio da zivis i pokazujes svoju inteligenciju. Da nije bilo glupog patriotizma Bosanaca, ne bi se niko ni sjetio da si postojao. Ti fakat pojma nemas sta pises. Govoris o Bosancima i glupom patriotizmu, pa onda okreces pricu. Obratio si se Bosancima, navijacima, onima koji nisu u Savezu ili reprezentaciji. Podsjeti se na taj dio posta, jer ocito nemas pojma sta pises u tom svom naletu frustracija

Mes Que Un Club!

nihco

Post Postao/la nihco » 05 feb 2013, 14:52

adriano_leite je napisao/la: Pa nisu ti slobodu dali ni Pjanic, ni Spahic, ni Begovic, ni Ognjen, ni Barbarez, ni Vedad, zar ne? Ti nemas pojma sta pises. Toliko si isfrustriran maleni covjece. Govoris da se nadas da ce Bosanci iskljuciti glupi patriotizam, a ja ti govorim da je taj glupi patriotizam tebi dozvolio da zivis i pokazujes svoju inteligenciju. Da nije bilo glupog patriotizma Bosanaca, ne bi se niko ni sjetio da si postojao. Ti fakat pojma nemas sta pises. Govoris o Bosancima i glupom patriotizmu, pa onda okreces pricu. Obratio si se Bosancima, navijacima, onima koji nisu u Savezu ili reprezentaciji. Podsjeti se na taj dio posta, jer ocito nemas pojma sta pises u tom svom naletu frustracija
[/quote]
Naravno da sam se obratio Bosancima , navijacima, onima sto glasaju za budale 20 godina, onima koji podrzavaju ljude koji ih iskoristavaju i prave budalama 20 godina, oni sto su "zasluzili da imaju vlast koju imaju", takve kao ti sto nas, laznim patriotizmom, guraju u jarak i dovode tu gdje jesmo.
I one koji su branili ovu drzavu ne uzimaj usta jer nemas pojma o tome i ne prljaj ih na povoj prljavoj temi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 14:57

nihco je napisao/la: Naravno da sam se obratio Bosancima , navijacima, onima sto glasaju za budale 20 godina, onima koji podrzavaju ljude koji ih iskoristavaju i prave budalama 20 godina, oni sto su "zasluzili da imaju vlast koju imaju", takve kao ti sto nas, laznim patriotizmom, guraju u jarak i dovode tu gdje jesmo.
I one koji su branili ovu drzavu ne uzimaj usta jer nemas pojma o tome i ne prljaj ih na povoj prljavoj temi.
Imam pojma itekako. Ko si to ti da mi kazes da ja nemam pojma? Sta mislis koliko ja to imam godina? Mislis da sam neki balavac? Ne pokusavaj da budes pametan vise nego sto jesi. Nastavi da zivis u tom nekom svom svijetu, gdje si ti jedan jadnik protiv kojeg su svi.

Ne glasam ja za korumpirane, ne biram ih ja, glasaju svi. Ne mozes ti biti samo glas zdravog razuma u cijeloj BiH. Izadji iz svog zatvora, ta cetiri zida, iz svog nicka, pa budi osoba, vidi sta ko misli o tebi u realnom svijetu, ne na netu, pa skupi svoje pristalice i napravi promjene, da nam svima bude bolje.

Mes Que Un Club!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 15:00

Joj nemojte majke vam Tihićevog posla i fol nekog branjenja bošnjačkog nacionalnog interesa :x

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 15:02

legenda reala je napisao/la:Joj nemojte majke vam Tihićevog posla i fol nekog branjenja bošnjačkog nacionalnog interesa :x
Ne brani niko nacionalni interes, nego se lik pravi pametan i govori o nasem glupom patriotizmu. Previse vrijedja Susica, a onda se udostoji i da vrijedja sve ostale Bosance koji osjecaju patriotizam prema ovoj napacenoj zemlji. Lik je nenormalno isfrustriran i to prenosi na temu. Eto zbog cega on mrzi sve u repki, njemu da dodju oni koje on izabere, opet bi mu nesto smetalo, jer uvijek nesto mora da smeta.

Mes Que Un Club!

nihco

Post Postao/la nihco » 05 feb 2013, 15:04

nihco je napisao/la: Naravno da sam se obratio Bosancima , navijacima, onima sto glasaju za budale 20 godina, onima koji podrzavaju ljude koji ih iskoristavaju i prave budalama 20 godina, oni sto su "zasluzili da imaju vlast koju imaju", takve kao ti sto nas, laznim patriotizmom, guraju u jarak i dovode tu gdje jesmo.
Imam pojma itekako. Ko si to ti da mi kazes da ja nemam pojma? Sta mislis koliko ja to imam godina? Mislis da sam neki balavac? Ne pokusavaj da budes pametan vise nego sto jesi. Nastavi da zivis u tom nekom svom svijetu, gdje si ti jedan jadnik protiv kojeg su svi.

Ne glasam ja za korumpirane, ne biram ih ja, glasaju svi. Ne mozes ti biti samo glas zdravog razuma u cijeloj BiH. Izadji iz svog zatvora, ta cetiri zida, iz svog nicka, pa budi osoba, vidi sta ko misli o tebi u realnom svijetu, ne na netu, pa skupi svoje pristalice i napravi promjene, da nam svima bude bolje.
Da , tvojih 3 500 komentara te kvalifikuje da nekog nazivas jadnikom i da mu kazes da bude osoba, u realnom svijetu. Pricas o sebi, naravno.
Kada postanem dio vecine u ovoj BiH, u gomili s tobom, nece biti dobro. Sto se tice frustracija, u ovoj drzavi je svaki covjek koji ima gram pameti i obraza , prirodno, frustriran, jer zivi u polucivilizovanoj srsredini.
doduse, cesto je i zabavno, recimo kao sada, kada mi je svejedno hocemo li pobijediti ili izgubiti.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 05 feb 2013, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, CAGarfia, denza, Vaya i 67 gostiju.