Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la maximusdecimus » 05 feb 2013, 04:10

harishp je napisao/la:Terminator u Banovicima koja komedija od tipa :lol: ,i ja sam gori sto sa takvim uopste diskutujem.
čekaj, jesi ti nedavno bio u Banovićima??? pitam se zašto, baš si zlatan dečko... a možda i griješim, možda si samo imao sedmodnevnu stvaralačku krizu :mrgreen:

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 05 feb 2013, 05:08

test test,, samo testiram posto sam novi a nesto mi ne prolaze komentari..hmm jel zna neko zasto se ovo dogadja?? hvala unaprijed i pozz svima

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 05 feb 2013, 06:27

Zasto terminator bjezi od cige?
- da ga ne rastavi

hahahahahhahaaha

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 feb 2013, 07:20

OOOOOOOOOOOO Edinnnnnnnnnn Dzekoooooooooo !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2013, 08:07

Bravo Dzeko, bravo Spaha, bravo Ogi.
Zelja mi je bila da ovi odbjegli sinovi igraju za jednu jedinu, ali kada su vec odbili, treba udariti ovako.
Da je kakva strozija zemlja, zabraniti im ulaz u BiH, a ja im zelim karijeru kakvu je imao kvisling Jakupovic.

Treba ovo dobro namarati ako se kad sretnu na terenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 feb 2013, 08:28

Dzeko sere po djeci :) a tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku :!:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 feb 2013, 08:37

lumani je napisao/la:Dzeko sere po djeci :) a tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku :!:
Kojoj djeci? Pa i Pjanić je bio dijete, ali je znao gdje mu je mjesto...
A to za Felixa je licemjerstvo i jedini cilj je provokacija...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 feb 2013, 08:46

lumani je napisao/la:Dzeko sere po djeci :) a tamo ljubi nekog Felix Sturma koji promjeni ime i nastupa za njemacku :!:
:lol:

Idi baci se s mosta.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 feb 2013, 08:51

AYAN je napisao/la:
Kojoj djeci? Pa i Pjanić je bio dijete, ali je znao gdje mu je mjesto...
A to za Felixa je licemjerstvo i jedini cilj je provokacija...
Objani mi ti sta je Felix?Zato sto pozdravi narod posle borbe , on se vodi kao veliki Bosanac?Ti mislis da ova djeca ne vole Bosnu,?Jedan igrac seria a lige,ne bih trebao dolaziti na druzenje,on treba da upise min ;) Tako ce nam i hlilovica oteti,**** njih treba visca igrati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2013, 08:52

Drugi par cipela moj lumani, Dzeko je zvao ove kvazi patriote koji su obecali da ce igrati za BiH pa zajebali.
Felix to nikada nije uradio i Felix svaku pobjedu slavi sa zastavom BiH. ;)

Dalje ovo sa Viscom ti je nebuloza zestoka, Seferovica je trebalo ranije zvati ali nema covjek papire kao i Hajrovic, kako ce igrati kada nemaju papire, samo mi to objasni?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 feb 2013, 08:54

Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacije :roll: A kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
bhsport je napisao/la:
Drugi par cipela moj lumani, Dzeko je zvao ove kvazi patriote koji su obecali da ce igrati za BiH pa zajebali.

Dalje ovo sa Viscom ti je nebuloza zestoka, Seferovica je trebalo ranije zvati ali nema covjek papire kao i Hajrovic, kako ce igrati kada nemaju papire, samo mi to objasni?
Pa sta sad trebaju momci doci iz Svicarske i stojati u redu za pasos? Lakse Zack Wright dobije pasos nego oni, a Zack i ostali sigurno nisu stojali u redu za pasos ;) Sta ce likovi dolaziti na sastanak dijaspore kad ima poziv drzave koja mu je dala sve?
Zadnja izmjena: Martex, dana/u 05 feb 2013, 08:56, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 feb 2013, 08:55

Martex je napisao/la:Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacije :roll: A kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
Pa naravno da je legenda. Ti izgleda juce poceo pratit repku ;)

Informisi se , pa dodi pisat po forumu.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 feb 2013, 08:59

tyler durden je napisao/la:
Martex je napisao/la:Bitno je da je on legenda BiH reprezentacije pa moze pricati kako "Svicarci" trebaju sto dalje od reprezentacije :roll: A kad dodje Portugal jedino sto uspije je dodatno zabaviti publiku i kasnije govorimo nemamo srece sa zdrijebom baraza, Uefa = Mafia itd itd
Pa naravno da je legenda. Ti izgleda juce poceo pratit repku ;)

Informisi se , pa dodi pisat po forumu.
Jeste da ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

HKG
Kontakt:

Post Postao/la HKG » 05 feb 2013, 09:01

Kakav je to mentalitet kod nekih koji ćute dok im se dva švicarca seru na glavu a pizde na bosanca koji se buni zbog toga...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 05 feb 2013, 09:03

Dzeko je Tito,Alija,legenda,gospodin.Momak srcem voli ovu napacenu zemlju,prezentuje je na najbolji moguci nacin u svijetu,za razliku od ovih dijasporasa,kojima su puna usta Bosne,a na prvi poziv odleprsaju u druge reprezentacije.Nema veze opet cemo mi igrati u Brazilu,a ovi jadnici ce odigrati po 10 minuta za Svicu i nece vise nikad priliku dobiti.Da sam ja moderator odma bi sve koji brane ovu gamad izdajnicku banovao,dosta je vise podcjenjivanja drzave i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 feb 2013, 09:16

bhsport je napisao/la:

Nisam neki strucnjak u vezi nogometa ;) Zach dobi pasos dosta brzo,bremer,domercant :!: :!: Felix nosi zastavu ?Slazem se,ali mislim da ce i ova djeca i dalje dolaziti u bih na ljetne odmore!Jednostavno papiri su se trebali davno srediti.To je moj stav,mozda grijesim.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 feb 2013, 09:20

Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 feb 2013, 09:22

tyler durden je napisao/la:Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj ;)
Ma lako je papire izganjati pa oni svi kao profesionalni igraci imaju menadzera koji ih pravno zastupa i on moze u njihovo ime da vadi papire ako su oni prezauzeti.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 feb 2013, 09:27

vendeta87 je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Papiri zavise od njih i koliko ih oni zele izganjat, al oni su dali obecanje Savezu, a sad su se popisali na njega. Dok je Savez poslao i Dzeku i Spahica da urgiraju da mali izganjaju papire i sto prije se prikljuce reprez. nasoj ;)
Ma lako je papire izganjati pa oni svi kao profesionalni igraci imaju menadzera koji ih pravno zastupa i on moze u njihovo ime da vadi papire ako su oni prezauzeti.
Pa moze , al nisu htjeli, igrali su dvostruku igru i popisali po legendi ko sto je Dzeko.

Sto negdje neko napisa, kad im je babo mogao izganjat milijardu papira za ostanak u Svici, zasto ne bi mogli i ove ?

Nadam se samo da su i Kolasinac i ostali procitali ovo sto je Dzeko napisao.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 05 feb 2013, 09:31

...jedna si jedina moja domovina,jedna si jedina Bosna i Hercegovina... bilo kakav komentar je nepotreban i suvisan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.