Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 00:19

Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 feb 2013, 00:20

Vjeruj da je i meni to njegovo stalno pominjanje Kolašinca u svakom postu dodijalo ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 05 feb 2013, 00:20

Head je napisao/la:Meni je toliko ovaj majstor dokurcio sa Kolosincem da mi je Sead postao mrzak igrac iako nema nijedna nastup za nasu repku.Izgleda da se fajer registrov'o s nadom da nam proda pricu o Kolosincu da bi nama postao gotivan igrac a zapravo je samo prouzrokov'o kontraefekat,barem kod mene.
Nisi jedini. :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 00:22

Tako ste srali i kad se Nurkić prijavio na forum, pa sad ga svi dižu u zvijezde :lol: :lol:

Seo samo piši :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 feb 2013, 00:25

legenda reala je napisao/la:Tako ste srali i kad se Nurkić prijavio na forum, pa sad ga svi dižu u zvijezde :lol: :lol:

Seo samo piši :lol: :lol:
cuj nurkic bio na forumu jbt ? :D

a ovo je kolasinac, vjerujte mi ;) :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 00:33

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=19900" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto koji mi nisu vjerovali, da je Juka bio član ovog foruma ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 feb 2013, 01:48

Prije da će se Kolašinac naći na Džekinom twiteru nego u našoj repki :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 01:50

zgembo89 je napisao/la:Prije da će se Kolašinac naći na Džekinom twiteru nego u našoj repki :lol:
:lol: :lol:
Brutalna istina i nazalost ocito nasa realnost.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 05 feb 2013, 01:55

zgembo89 je napisao/la:Prije da će se Kolašinac naći na Džekinom twiteru nego u našoj repki :lol:
Sve je do njega, Kolasinca.
Ko ih vise hebe, barem nek' ne daju izjave da zele igrati za BiH, a oko najosnovnijih papira koje moraju sami izganjati jedu ****.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 02:00

puding je napisao/la:
Sve je do njega, Kolasinca.
Ko ih vise hebe, barem nek' ne daju izjave da zele igrati za BiH, a oko najosnovnijih papira koje moraju sami izganjati jedu ****.
Sve ove teme o "potencijalnim" reprezentativcima treba staviti pod ključ dok se dotični ne izjasne i ne urede potrebnu dokumentaciju. A dotad će mi svi biti isti kao Izmeti i Seferovići...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 11:14

Nebih me zacudilo, da Kolasinac u sljedece vrijeme dobije stalnu poziciju u prvih 11 Schalke.

Isto tako se nadam, da bar nekada nadje vremena da cita ove nase portale i teme o sebi i drugima, a ko nebi posebno u tim godinama, gdje se covjek stalno vrca po internetu. Ili bar mu neko od blizih, to bi mu trebalo pomoci da se odluci za pravu reprezentaciju, a potencijal za nju sigurno ima. Pamet u glavu momcino. ;)

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 feb 2013, 12:01

Normalno, cim Njeamcko migne da ce njima otici, isto ko i ova dvojica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 12:09

Bilo bi lijepo ga vidjeti u dresu Elf-a.

Da igra u profesionalnoj, ozbiljnoj reprezentaciji, gdje vrijedi samo rad i ono sta pokazes na terenu, ne menadzerski lobby (aka Germania Sportagentur aka Sead Susic), lazni patriotizam i seljakljuk, repka u kojoj igraci stisnu muda pod najacim pritiskom i izbore ono sto zele umjesto da se ukake kad je najvaznije i valjaju gluposti po twitteru, gdje scouting radi na 100% i ne pozivaju se anonimusi bez kluba (S. Vranjes) na stetu igraca koji sa 19 godina nastupaju u Champions League, da ima selektora koji daje pristojne izjave od kojih ti se ne zavrti odmah u glavi i koji ima vise mozga u malom prstu, nego neki drugi u glavi, gdje ce ga ljudi cijeniti za to sto radi, a nece mu brojiti krvna zrncad ili mjeriti mu patriotizam (koji se samo mjeri i broji tamo gdje se ima suvise vremena, jer nema rada) ili ga pljuvati kao dijasporca, i tako dalje, sta dalje nabrajati. Budi pametan momak!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 feb 2013, 12:25

Principatus je napisao/la:Bilo bi lijepo ga vidjeti u dresu Elf-a.

Da igra u profesionalnoj, ozbiljnoj reprezentaciji, gdje vrijedi samo rad i ono sta pokazes na terenu, ne menadzerski lobby (aka Germania Sportagentur aka Sead Susic), lazni patriotizam i seljakljuk, repka u kojoj igraci stisnu muda pod najacim pritiskom i izbore ono sto zele umjesto da se ukake kad je najvaznije i valjaju gluposti po twitteru, gdje scouting radi na 100% i ne pozivaju se anonimusi bez kluba (S. Vranjes) na stetu igraca koji sa 19 godina nastupaju u Champions League, da ima selektora koji daje pristojne izjave od kojih ti se ne zavrti odmah u glavi i koji ima vise mozga u malom prstu, nego neki drugi u glavi, gdje ce ga ljudi cijeniti za to sto radi, a nece mu brojiti krvna zrncad ili mjeriti mu patriotizam (koji se samo mjeri i broji tamo gdje se ima suvise vremena, jer nema rada) ili ga pljuvati kao dijasporca, i tako dalje, sta dalje nabrajati. Budi pametan momak!
Nažalost, surova istina.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 feb 2013, 12:41

Što mu onda trebaju izjave tipa: "došao bi pješke da Sušić pozove"??? Niko ovdje njima ne zamjera što izaberu drugu repku nego zamjeramo njihovim lažnim i licemjernim izjavama i promjenama mišljenja i odluka.
4-IN-A-ROW

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 12:41

Principatus je napisao/la:Nebih me zacudilo, da Kolasinac u sljedece vrijeme dobije stalnu poziciju u prvih 11 Schalke.

Isto tako se nadam, da bar nekada nadje vremena da cita ove nase portale i teme o sebi i drugima, a ko nebi posebno u tim godinama, gdje se covjek stalno vrca po internetu. Ili bar mu neko od blizih, to bi mu trebalo pomoci da se odluci za pravu reprezentaciju, a potencijal za nju sigurno ima. Pamet u glavu momcino. ;)

slika
Nevjerovatno kako likovi ovdje uzimaju sebi za pravo prozivati momke.

Ovo si jako dobro rekao, naši forumi, novinari i na kraju savez doslovce tjeraju ove ljude koji bi sigurno bez pogovora igrali za nas.

Nek je njemu sretno pa kako god, nadam se kod nas ali dok je ovog mahalskog mentaliteta i ne zaslužujemo bolje...

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 05 feb 2013, 12:45

:lol:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 feb 2013, 12:47

Jest jadni mi ih otjerasmo....hahahhaha.....pa jbt svak normalan vidi da sjede na dvije stolice.....i da im je Bih rezervna varijanta.....nebi me cudilo da za koju god i onaj zuti smrad i seferovic ako ne pocnu igrat za svicu pocnu srat kako im je najveca zelja bila da igraju za Bih al da su nasi ljudi usrali bla bla bla....kako je Lulic , Pjanic i kompanija mogla izganjat papire a oni et jadni ne mogu

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 05 feb 2013, 13:02

jelle je napisao/la:Jest jadni mi ih otjerasmo....hahahhaha.....pa jbt svak normalan vidi da sjede na dvije stolice.....i da im je Bih rezervna varijanta.....nebi me cudilo da za koju god i onaj zuti smrad i seferovic ako ne pocnu igrat za svicu pocnu srat kako im je najveca zelja bila da igraju za Bih al da su nasi ljudi usrali bla bla bla....kako je Lulic , Pjanic i kompanija mogla izganjat papire a oni et jadni ne mogu
Pa o tome se i radi, nek im konačno upute zvanični poziv, ako se ne odazovu odnosno ne pokrenu promjenu sportskog državljanstva s noge na nogu otjerati od naše repke, ha ja! Nije njima 12 godina pa da im je zanimljivo sjediti na tribini i družiti se sa "zvijezdama" dok su s druge strane jako cijenjeni u zemljama u kojim su do sada igrali.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 feb 2013, 13:07

A jbt et zasluzili su zvanicni poziv sve i jedan....mogli su doc komotno da vide kako sta stvari stoje na okupljanje....popricaju s selektorom igracima i kuci....sta bi ih kostalo.....to je ako zele da igraju dosli bi....a vako jedva docekali da odlete za druge rep.....sve zlatani ibrahimovici oce odma s 18 god da igraju za Bih u prvoj postavi.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Proximic, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 60 gostiju.