U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 01:20

sajo10 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
taj se odazvao Hrvatima, zajedno sa još nekim levatom .. ko mu je*be mater
Petar Sliskic mescini iz Mainza. Yebat ih,.
Petar Slišković i Dario Vujićević u to vrijeme talenti Mainza i Alkmara(mislim), ulazili s klupe, Slišković nije dvojio oko repke uvijek je bilo Hrvatska, dok ovaj Dario dođe u SA kod Teftedarije na Hayat i priča kako voli BIH, Sarajevo, ćevape igraće za BIH itd. istom samo najednom on igra za komšije i priča drugu priču

Devil je napisao/la: Ja se nadam da mi uzimamo Alomerovica. :mrgreen:

Reif Husic,mali brani u Bayernu,1996.godiste,mada braco prima skoro tri gola po mecu ali veruju mu.Kazu da je veliki potencijal.

Niko Jelisic,1994.godiste , debitovao za Bayern kada su igrali klinci pojacani Bastianom i Javi Martinezom neku prijateljsku na Alianz Areni,dao gol Hoffenheimu makazima,najlepsi gol augusta u Nemackoj.Imao tesku povredu ali izaci ce jaci iz nje.Ima valjda neki stipendijski ugovor sa Bayernom koji se zavrsava ove godine i videcemo da li ce ostajati ili moze ici.
Ma neće on za vas, a i šta će vam imate Brkića, gdje Kahriman ???

Aman pa koliko te djece imamo po najvećim Evropskim klubovima :o

To protiv Achena nedavno ??

I šta pregovarate li sa Nikom?? ime mi vuče da je Hrvat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:24

Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Ovo je bilo protiv selekcija Qatara cini mi se,nesta nabrzaka organizovano.A Niko je Nikola. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 05 feb 2013, 01:29

Devil je napisao/la:Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Ovo je bilo protiv selekcija Qatara cini mi se,nesta nabrzaka organizovano.A Niko je Nikola. ;)
Pa imali ovaj Alomerovic uopste pravo da igra za BiH? Mislim tacnije imali pravo na BHdrzavljanstvo? Cini mi se ko da sam negdje davno citao da nema :?
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:33

ZeljoHercegovina je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Pa imali ovaj Alomerovic uopste pravo da igra za BiH? Mislim tacnije imali pravo na BHdrzavljanstvo? Cini mi se ko da sam negdje davno citao da nema :?
Ma iz Priboja je momak,mora imati nekoga u BiH pa da mu jbs kevu. :) ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2013, 01:48

Ma od raspada golmani su vam bili žetoni pravi. Jao kad se sjetim Ivice Kralja :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 03:40

Znaci ni od Vujicevica nista...Jadni smo mi i nakaradni dok ne budemo imali jednu vrhunsku ekipu kao Dinamo u Hrv ili Zvezda i Partizan u Srbiji koja ce stvarati igrace i onda ih prodavati u lige petice...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 14:27

Sabinho je napisao/la:Znaci ni od Vujicevica nista...Jadni smo mi i nakaradni dok ne budemo imali jednu vrhunsku ekipu kao Dinamo u Hrv ili Zvezda i Partizan u Srbiji koja ce stvarati igrace i onda ih prodavati u lige petice...
On jos moze igrati za BiH.Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji je igrao za HR,a kasnije zaigrao za BIH.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 feb 2013, 14:49

Poslije onakvih izjava po BIH pa po Hrvatskoj, neka se goni u 3 pm. :evil:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 20:44

Batko je napisao/la:Poslije onakvih izjava po BIH pa po Hrvatskoj, neka se goni u 3 pm. :evil:
upravo tako... on se javno pokenjao po bih i nema sta raditi kod naas
sve su pite pitice, samo burek pitac je

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 feb 2013, 21:11

Devil je napisao/la:Ma iz Priboja je momak,mora imati nekoga u BiH pa da mu jbs kevu. :) ;)
Nema nikog u BiH ... moze samo za vas igrat' (i Svabe na PES-u) ... :geek:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2013, 04:11

Ima i Kenan Mujezinovic, golman Stuttgarta u19, 95 godiste.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 feb 2013, 15:40

Zna li ko rezultat u Citluku izmedju nasi reprezentacija??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 feb 2013, 21:53

sajo10 je napisao/la:Zna li ko rezultat u Citluku izmedju nasi reprezentacija??
0-0 :)

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 06 feb 2013, 22:24

jesili dobili koju minutu u svicarskoj ovo nasi ponosni bosancerosi

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 feb 2013, 22:26

Boskvalitet je napisao/la:jesili dobili koju minutu u svicarskoj ovo nasi ponosni bosancerosi
Seferovic 20 minuta. Hajrovic na klupi cijeli mec.

Moram reci da je Seferovic ostavio dobar dojam... Kolko to god bilo mi tesko priznati hehe.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 feb 2013, 22:32

BiH U-21-BiH U-19 0:0

Mlade U-21 i U-19 nogometne reprezentacije BiH odigrale su danas kontrolnu prijateljsku utakmicu bez golova. Obje reprezentacije su na pripremama u Čitluku, a izabranici Vlade Jagodića i Tonija Karačića na Barama su odigrali utakmicu s mnogo trke, ali s malim brojem izrazitih prilika za postizanje pogotka. Što je s obzirom da je utakmica odigrana u pripremnom razdoblju kada su igračima „noge teške“ sasvim razumljivo.

Mada je bilo za očekivati da će U-21 reprezentacija pobijediti mlađe kolege, stvarno stanje na terenu je bilo bitno drukčije jer su igrači U-19 reprezentacije imali više prilika i na terenu se predstavili kao bolja i kompaktnija momčad.

„Uz sav respekt prema našoj U-19 reprezentaciji ipak smo mi dvije godine stariji i realno je bilo za očekivati da danas budemo bolji. Nažalost, mi smo u prvom poluvremenu jednostavno odstupili od onoga što smo se dogovorili, zloupotrijebili smo zahtjeve u posjedu lopte, gubili smo mnogo lopti i kreirali protivniku neke šanse iz našeg posjeda. U drugom poluvremenu smo to željeli popraviti i mislim da je bilo dosta dobrih situacija, ali ponovno bez postignutog gola tako da ostaje dosta posla da se uradi. Nisam zadovoljan današnjom provjerom i to ću na sastanku jasno reći igračima. Nacionalni dres ima svoju težinu, ima svoje zahtjeve i oni moraju odgovoriti zadatku jer su izabrani između mnogih koji žele biti u ovom dresu“ kazao nam je nakon utakmice izbornik U-21 reprezentacije Vlado Jagodić, koji je dodao kako mu je rezultat uvijek bitan i kako njegov kolega Karačić ima više razloga za zadovoljstvo nakon odigrane utakmice.

S druge strane izbornik Toni Karačić nam je kazao kako mu je rezultat bio u drugom planu i kako mu je osnovni cilj bio da još jednom provjeri igrače. Bez 5-6 igrača na koje nije mogao računati na ovom okupljanju Karačićeva „U-19“ reprezentacija je odigrala solidnu utakmicu u kojoj je nekoliko igrača 95’ godišta pokazalo da izbornik na njih može ozbiljno računanti u kvalifikacijama.

Zanimljivo, nastup na današnjoj utakmici mladih reprezentacija imali su Marko i Branimir Odak, dvojica Brotnjaka koji su bili u početnom sastavu U-19 reprezentacije.

U-21: Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Sead Jakupović (Wintertthur/Švi), Ognjen Petrović (Javor Ivanjca/Srb), Jasmin Mešanović (Čelik), Filip Arežina (Zrinjski), Srđan Grahovac (Borac -Banja Luka), Mehmed Begzadić (Lausanne Sport/Švi), Dino Bevab (Zagreb), Gojko Cimirot (Leotar), Dušan Jevtić (Duisburg/Njem) i Mario Kvesić (RNK Split). Još su nastupili: Kristijan Jajalo (Dinamo Zagreb), Stipe Marković (Široki Brijeg), Danijel Graovac (Zrinjski), Adnan Kovačević (Travnik), Haris Duljević (Olimpic), Anid Travančić (Čelik), Petar Kunić (Borac - Banja Luka) i Denis Zvonić (Velež).

U-19: Emir Plakalo (Sarajevo), Marko Odak (Zrinjski), Mile Kovačević (Kozara), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Halil Hajtić (Kaiserslautern/Njem), Adis Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Fedor Predragović (Borac Banja - Luka), Damir Sadiković (Željezničar), Asim Zec (Hradec/Češ) i Almir Kasumović (Hannover/Njem). Još su nastupili: Vedran Kjosevski (Željezničar), Faris Handžić (Sarajevo), Renato Gojković (Sloboda - Tuzla), Dejan Maksimović (Kozara), Ermin Imamović (Lokomotiv Moskva/Rus) i Davor Miličević (Široki Brijeg).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 feb 2013, 22:33

Jel ovim nastupom Seferovic i definitivno izgubljen za nas.. Da se stavi paravan na tu pricu
15.10 - 15.06 ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 feb 2013, 22:36

Nije, ako nastupi u kvalama, onda je to to..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 feb 2013, 22:40

skyisthelimit je napisao/la:Jel ovim nastupom Seferovic i definitivno izgubljen za nas.. Da se stavi paravan na tu pricu
Zar stvarno treba takvima pružati više šansu??? Ko ga j... nek' igra sa Kosovarima, Afrikancima i ostalim ''Švicarcima'' koji će nam k....!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2013, 09:45

U19 igra dvije prijateljske protiv Bugarske (yebem ti takve prijatelje, ali eto), spisak: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9216" onclick="window.open(this.href);return false;

U17 dvije protiv CG, spisak: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9215" onclick="window.open(this.href);return false;

Lijepo je sto u juniorskoj reprezentaciji ima igraca iz Bayerna, Chelsea...Ali gdje su Tandir i Modic? Mozda zeli isprobat neke nove igrace ovaj put...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, perun i 21 gost.