Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2013, 23:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Pored toga i Lulic je bio sve blizi A timu Svice ;)
Jašta je, Lula još kod Denijala Pirića igro za BIH kad je bio član Belinzonea.I loše tvrdiš da je forum bio protiv njega, bilo je obratno.

A pustite se te priče kako voli BIH ne voli, ovu državu ne voli niko, svi je gule isisaše sve iz nje, a vamo prosipaju šuplju kako je vole :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 feb 2013, 23:47

Svaka mu cast bravo Edine majstore za ovo :!:

LULICU kapa dole!To je pravi Bosanac i Hercegovac!
Ova dvojica 'svicaraca' sto dalje od SVETINJE Bosne i Hercegovine!

hebes svjetsko prvenstvo, nema veze ginemo i uzivamo ovako pa makar barem igraju momci sa srcem na terenu ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2013, 23:48

legenda reala je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Pored toga i Lulic je bio sve blizi A timu Svice ;)
Jašta je, Lula još kod Denijala Pirića igro za BIH kad je bio član Belinzonea.I loše tvrdiš da je forum bio protiv njega, bilo je obratno.

A pustite se te priče kako voli BIH ne voli, ovu državu ne voli niko, svi je gule isisaše sve iz nje, a vamo prosipaju šuplju kako je vole :roll:
imao je pravo nastupa za Svicu to 100%

Dobro se sjecam forumasa koji su govorili, zove ga na osnovu jedne tekme sto ga je gledao preko FTV-a ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 23:50

Odigrasmo izuzetno velikim srcem protiv Portugala...sto se mene tice nemoramo jos jedanput tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 feb 2013, 23:52

Evo i Vranjes komentira "Svicarce"

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2013, 23:56

Bosniacum Lilium je napisao/la: imao je pravo nastupa za Svicu to 100%

Dobro se sjecam forumasa koji su govorili, zove ga na osnovu jedne tekme sto ga je gledao preko FTV-a ;)
Ma već je igro za BIH, a tad su bila ona stara pravila, mislim da nije, al nebitno ;)

Nije ba nego su govorili da FTV nije prenosio utakmicu, nikad ga ne bi zvao u repku :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2013, 23:58

tako nesto, znam da je bilo nesto oko FTV-a :lol:

Nemoj sta zahatarit legendo. Inace sam poslovan covjek pa mi se desi da potiskujem nepotrebne inf. pa ih se losije sjecam :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2013, 00:00

giannini je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:dobro je neko rekao,izgubili smo i Ibrahimovica pa i bez njega smo dva puta bili u barazu,nikoga ne treba moliti da igra za BIH,jer ti igraci nemaju dozu patriotizma i ne trebaju nam! podrzavam Susica u svemu,ni Seferovic ni Hajrovic svojim kvalitetom ne bi mogli igrati u BIH,i zasto bi ih moljakali kad se ne osjecjau Bosancima!? da su htjeli igrali bi za nas,nisu i zato su zauvijek prekrizeni i neka im je sa srecom! imamo super jaku reprezentaciju i na pravom smo putu da izborimo SP,sto je najbitnije sa igracima kojima je BIH u srcu i zato su ponos nacije,zato su Zmajevi! Pjanic,Begovic,Spahic,Ibisevic,Dzeko,Misimovic,Stevanovic,Lulic.... sta nam vise treba!?
ou, sad si na gringovoj crnoj listi :mrgreen:
Silazi sa mene svrsit cu... :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 feb 2013, 00:02

A sta smo mi dali ovim svicarcima, nista osim prezimena, svica im je sve dala, samo je mali trebo rec dali su mi sve ne mene ne racunajte i kraj price.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 05 feb 2013, 00:04

lisander je napisao/la:A sta smo mi dali ovim svicarcima, nista osim prezimena, svica im je sve dala, samo je mali trebo rec dali su mi sve ne mene ne racunajte i kraj price.
Samo to i trazimo i nek nas ostave na miru, zar trazimo mnogo?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 05 feb 2013, 00:08

lisander je napisao/la:A sta smo mi dali ovim svicarcima, nista osim prezimena, svica im je sve dala, samo je mali trebo rec dali su mi sve ne mene ne racunajte i kraj price.
ovdje se prijatelju ginulo za ovu zemlju i niko nikade nece dozvoliti da se tako pljuje po njoj, po meni je pljuvanje na bih jer su davali izjave kao da ce igrat za nas, i to, a ovamo jedan mig svice i oni zaboravise da su patrioti kao sto su govorili
BUDI PONOSAN

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 05 feb 2013, 00:10

brcak108 je napisao/la:
ovdje se prijatelju ginulo za ovu zemlju i niko nikade nece dozvoliti da se tako pljuje po njoj, po meni je pljuvanje na bih jer su davali izjave kao da ce igrat za nas, i to, a ovamo jedan mig svice i oni zaboravise da su patrioti kao sto su govorili
njima nije jasno da su oni tamo "STRANCI" ILI "IZBJEGLICE" ;)

nema veze, drago mi je kad vidim da su Bosanci ovako udruženi..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:13

@ harishp

slažem se ja s tobom da su ti potencijalni reprezentativci đubrad, čim su dobili poziv, odmah ga prihvatili, a ovamo trube kako žele igrati za BiH .. ne opravdavam ja njih nikako, krivim ih kao i ti .. ali moraju se kriviti i Pape kao i Savez što nisu na vrijeme pričali sa tim momcima kako dolikuje, u četiri oka .. Pape da može, vodio bi repku iz Pariza, ne bi ni dolazio u BiH .. nije to moljenje, to je ljudski razgovor u četiri oka .. razgovor sa ozbiljnim namjerama ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 feb 2013, 00:16

Neutralan88 je napisao/la:
brcak108 je napisao/la:
njima nije jasno da su oni tamo "STRANCI" ILI "IZBJEGLICE" ;)

nema veze, drago mi je kad vidim da su Bosanci ovako udruženi..
Pa to je jedini problem sto je mali magarcio sve ljude koji prate fudbal, ne trebas biti patriota ili nesto vise, budi sine covjek nemoj bit pizda, a ovaj je to sto posto
JTS je napisao/la:ali moraju se kriviti i Pape kao i Savez što nisu na vrijeme pričali sa tim momcima kako dolikuje, u četiri oka
ima tri godine sa njim se prica, svi su ga molili od papeta do spahica, jos da mu je samo Osim otisao na kucu i molit ga, ss.ba mu je dao onu neku nagradu nesto, mali nece i treba ga zaboraviti

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:20

ok, za Hajrovića je sve jasno .. ali ima tu još momaka .. prije svega nekada potencijalni reprezentativac Seferović, poznavajući Papeta ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 feb 2013, 00:20

Evo sta nam Spaha kaze :D
Dres reprezentaci BiH??? Nesto neprocjenjivo,nesto sveto,nesto sto se sanja,nesto s cime ces ostariti,nesto cime se jednostavno ponosis,nesto s cime ces umrijeti....previse je velikana nosilo ovu "svetinju" i previse je krvi proliveno da bi danas imali svoj grb na dresu.Nebitni "ljudi" i izdajice roda svoga nece dobiti priliku da se poigravaju svetinjom jer to im nece dopustiti pravi Bosanac.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 feb 2013, 00:24

AlenHalilovic je napisao/la:Evo sta nam Spaha kaze :D
Dres reprezentaci BiH??? Nesto neprocjenjivo,nesto sveto,nesto sto se sanja,nesto s cime ces ostariti,nesto cime se jednostavno ponosis,nesto s cime ces umrijeti....previse je velikana nosilo ovu "svetinju" i previse je krvi proliveno da bi danas imali svoj grb na dresu.Nebitni "ljudi" i izdajice roda svoga nece dobiti priliku da se poigravaju svetinjom jer to im nece dopustiti pravi Bosanac.
Pazi Vranješa,u svom stilu :ugeek:

NE SMIJEMO MOLITI NIKOG KO NECE DA IGRA ZA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 05 feb 2013, 00:36

Ko bi reko čuda da se dese
slika

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 05 feb 2013, 00:38

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas stigla u Sloveniju. Zagrijavali su se tako što su otrčali par krugova oko Slovenije.
:lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 00:38

Seferovic,Hajrovic,Kolasinac=suncokreti.Kako sunce (odnosno poziv) tako i oni.Ovo je dokaz da u buducnosti bas i necemo jos mnogo vremena moci racunati na dijasporu.Kriv za ovo dosta i Susica,jer momcima je bolje da igraju nego da u hotelu se druze s reprezentativcima.Nisu oni ipak djeca,vec profesionalci.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Homelander, JimmyPage, Proximic, xinxee, Zglavkar i 31 gost.