Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ibricic mu je lajkao status znaci da ga podrzavaju
nego sad ocekujemo od redakcije ss.ba da na naslovnoj stave Dzeko objavio to i to preko twitera i facebooka

nego sad ocekujemo od redakcije ss.ba da na naslovnoj stave Dzeko objavio to i to preko twitera i facebooka

- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vrsajevi ... raza/97742Cartman je napisao/la:Cekamo Svrsajevica.Goalgetter je napisao/la:Ogi Daca Vranjes hat **** Foto geteilt.
NE SMIJEMO MOLITI NIKOG KO NECE DA IGRA ZA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!!
I Ogi se oglasio preko FB
Samo za tebe mini-intervju sa Vrsajevicem

FIFA 13 zna najbolje! Znaci nema hajra od ove 2.
Stoga se ne uzbudujte previse.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Zasto nije, ja ga potpuno podrzavam, nije meni krivo sto su oni izabrali Svicu, neka igraju gdje hoce, i neka se osjecaju kako hoce, ali davati onakve izjave, pa ne sve to pljunuti, to samo pokazuje kavi su ljudi, treba ih staviti na stub srama, a ovaj mladji hajrovic ako dode na ovo okupljanje ja cu prvi ponijeti transparent " Nauci burazera kako se voli BiH"Goalgetter je napisao/la:Ovo nije trebao uraditi.

BUDI PONOSAN
Voljet cu ga uvjek za ovo heheh! To Dzekoo!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
e da, sad zbog jednog Džekinog tweeta krene priča "nećemo nikog molit", a prije toga cijelu večer pričate kako je Pape trebao njima ići kući i moliti ih na koljenima da igraju za reprezentaciju, "jer nismo Brazil i nemamo puno talenata"? 

ne znam sta ovaj ognjen vranjes proziva, pa na njegovoj svadbi bilo 30 zastava srbije, a niti jedna bih
sve su pite pitice, samo burek pitac je
I jedna Brazila. Za brata.Panda je napisao/la:ne znam sta ovaj ognjen vranjes proziva, pa na njegovoj svadbi bilo 30 zastava srbije, a niti jedna bih
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:I jedna Brazila. Za brata.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa i ovo je dokaz da je pokusano s tim igracima ono sto je trebalo pokusati, zvao ih pape, dzeko, spahic, ovaj, onaj, dobio poziv da dodje, dobio nagradu od ss.ba, ali ljudi jednostavno ne zele da igraju za BiH! kraj price!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Tako je Džeko ! 

To je Bosna.Ne treba nam niko jači smo od sudbine.maximusdecimus je napisao/la:e da, sad zbog jednog Džekinog tweeta krene priča "nećemo nikog molit", a prije toga cijelu večer pričate kako je Pape trebao njima ići kući i moliti ih na koljenima da igraju za reprezentaciju, "jer nismo Brazil i nemamo puno talenata"?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- maximusdecimus
- Kontakt:
samo ako nam se sudbina ne zove PortugalSaurman je napisao/la:To je Bosna.Ne treba nam niko jači smo od sudbine.maximusdecimus je napisao/la:e da, sad zbog jednog Džekinog tweeta krene priča "nećemo nikog molit", a prije toga cijelu večer pričate kako je Pape trebao njima ići kući i moliti ih na koljenima da igraju za reprezentaciju, "jer nismo Brazil i nemamo puno talenata"?

Pa valjda je ovdje rječ o obojici Hajrovića ? , koliko znam Seferović je rekao da dolazi na okupljanje, čak je i razgovarao sa savezom da mu se brže papiri regulišu
Portugal,...Pomakni se s mjesta.maximusdecimus je napisao/la:samo ako nam se sudbina ne zove PortugalSaurman je napisao/la:To je Bosna.Ne treba nam niko jači smo od sudbine.maximusdecimus je napisao/la:e da, sad zbog jednog Džekinog tweeta krene priča "nećemo nikog molit", a prije toga cijelu večer pričate kako je Pape trebao njima ići kući i moliti ih na koljenima da igraju za reprezentaciju, "jer nismo Brazil i nemamo puno talenata"?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Propustio si nesto.EBSCO je napisao/la:Pa valjda je ovdje rječ o obojici Hajrovića ? , koliko znam Seferović je rekao da dolazi na okupljanje, čak je i razgovarao sa savezom da mu se brže papiri regulišu
Cartman je napisao/la:Propustio si nesto.EBSCO je napisao/la:Pa valjda je ovdje rječ o obojici Hajrovića ? , koliko znam Seferović je rekao da dolazi na okupljanje, čak je i razgovarao sa savezom da mu se brže papiri regulišu

Seferovic se pojavio na okupljanju Svicarske.EBSCO je napisao/la:Cartman je napisao/la:Propustio si nesto.EBSCO je napisao/la:Pa valjda je ovdje rječ o obojici Hajrovića ? , koliko znam Seferović je rekao da dolazi na okupljanje, čak je i razgovarao sa savezom da mu se brže papiri regulišu
Pa zar to nije prijateljska, čak iako tu bude igrao i dalje može za nas 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 6 gostiju.