On vas je podero 2x zaredom pa ti sumnjaj u njega..ekipa je u krizi kao što ste i vi bili i ne dipr mali_forzamilan_ je napisao/la:Apsolutna laž to za tabele. Tony ih je uglavnom stavljao kao neku referencu a svi juventini su ismijavali tu tabelu. Nemoj da kopam postove jer mi je zaista mrsko to raditi i veliko je gubljenje vremena. I onda ti kažeš da sada nekome smetaju kao sada ide u korist juventina pa milanisti i ostali pljuju po tim tableama koji brainfuckPogba je napisao/la:Izvinjavam se što ulijećem kao padobranacjer nisam pročitao cijelu raspravu, samo da vas podsjetim da su tačno prije godinu dana ovdje postavljane virtuelne tabele upravo sa Calciomercato.com , ako se ne varam @A_D_O ih je postavljao i ovdje su važile kao referenca, svi su se pozivali na njih, sada ne valjaju kada nekome smetaju.
Ne da su bitne ove tabele jer se ne može ništa promijeniti, a i malo su glupave jer je možda neko oštećen, a da je opet dobio taj meč, pa se to i zakamuflira i ispada da grešaka nema.
Ove tabele upravo služe za navijačka prepucavanja i podizanja tenzija, a na pdf-u Serie A je to lahko.![]()
U vezi penala šprdate se AC Penal a malo malo pizdite kako svaki kontakt sa Matrijem i ostalim primadonama treba okarakterisati kao penal i to je kao glavni razlog što Juve izgubi neke važne bodove protiv slabijih ekipa tipa Sampdoria itd. E pa jbg navijajte za AC Penal. Poslije tekme protiv Sampdorije pizdite za penalom sve suze liju niz ovaj pdf a malo ko da bude pošten pa da kaže da je Vučko skrivio čist penal u 16-ercu u 1. pol protiv Sampdorije. Navodim to samo kao 1 primjer. Allegri je gospodin uvijek bio i ostao i uvijek kaže onako kako je pa išlo u korist Milana ili ne pa tako i ovaj puta.
Što se Intera tiče ovdje su se neke kolege Interisti kleli u Stramu i napali mene kada sam kritikovao njegov izbor pošto je lik tanak trener pa ste qotali moje postove e pa vidjet ćemo ko će zadnji quotat
Sent from my ST21i using Tapatalk HD