Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 19:15

Nekoliko pitanja.

1. Koliko igraca imamo u Seriji A? 10, 20?

2. Koliko je Seferovic, sa svojih perspektivnih 20 godina, vec dugo clan jedne ekipe iz Serije A?

3. Koliko smo dugo bez treceg napadaca?

4. A koliko dugo vec Susic stoji u kontaktu sa Seferovicem?

E kad svako sebi odgovori ova pitanja, kroz lagano resersiranje, bila bi zagonetka i najprostojim umovima jasna. Ali nazalost to nije tako lagano. :D Samo da olaksam, odgovor na pitanje 4. je: Nikako.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 feb 2013, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 04 feb 2013, 19:16

Fudo je napisao/la:Da Sefrovici i slicni njemu zele da igraju za Bosnu ponosnu, izvadili bi pasose i sto je potrebno ucinili, da bi mogli nastupiti za nas..A ne ovako hoce nece. Kofol doce on na druzenje, nebili se svicarci uknjali, da neizgube jos kojeg igraca, i tako napravio neku vrstu pritiska na njima da ga zovnu. Da hoce da igra za nas mogao je reci ne hvala svicarcima, jer ja zelim da igram za bosnu, a ne suplju prdavati... Pa nisu ga zvali na druzenje dzaba nego da da vidi stamu mogu ponuditi, i da zna da j u planu..
Slažem se u potpunosti i nema smisla dalje raspravljati. Eno čitam i da će se Kolašinac odazvati pozivu za U 20 Njemačke, a ovamo prosipa šuplju da ga klub ne pušta da dođe u Sloveniju. Ne treba nikoga moliti. :evil:

Lete oni visoko, a kad ne mognu igrati za te reprezentacije, onda može Bosna, ali ***** :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 feb 2013, 19:17

A nista od toga nije glavno, 'oces da ti kazem sta je, tj sta je pape izjavio i pojeo go.vno kao uvijek ? :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 19:57

Ja mislim da bi Svrsajevic bio odlican kao napadac. Jeste ga gledali protiv Intera?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 04 feb 2013, 20:08

armin je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Da Sefrovici i slicni njemu zele da igraju za Bosnu ponosnu, izvadili bi pasose i sto je potrebno ucinili, da bi mogli nastupiti za nas..A ne ovako hoce nece. Kofol doce on na druzenje, nebili se svicarci uknjali, da neizgube jos kojeg igraca, i tako napravio neku vrstu pritiska na njima da ga zovnu. Da hoce da igra za nas mogao je reci ne hvala svicarcima, jer ja zelim da igram za bosnu, a ne suplju prdavati... Pa nisu ga zvali na druzenje dzaba nego da da vidi stamu mogu ponuditi, i da zna da j u planu..
Slažem se u potpunosti i nema smisla dalje raspravljati. Eno čitam i da će se Kolašinac odazvati pozivu za U 20 Njemačke, a ovamo prosipa šuplju da ga klub ne pušta da dođe u Sloveniju. Ne treba nikoga moliti. :evil:

Lete oni visoko, a kad ne mognu igrati za te reprezentacije, onda može Bosna, ali ***** :mrgreen:
Kako volim kad ljudi bez ikakve prestave o nekoj osobi pocnu da pricaju sta kroz njihovu glavo prolazi, koja razmisljanja imaju, kako ce posle svega nastupiti itd. Ti se nebi odazvao u20 Deutschland, jel? Ti bi pola godine cekao neke tkz. "papire" iz saveza i BiH? Momak je profesionalan. Nije to bas tako "hoces, neces". Znam da je lahko sve crno-bijelo postaviti i momka posle toga fino okarakterisati. I ja bih svaki dan prije odigrao za u20 Njemacke prije nego u20 BiH. Tamo ce barem biti u profesionalnom drustvu. S fenomenalnim treninzima, uslovima koje nijedan prof. fudbaler u BiH nema. A ovdje se svi furaju na neku "igraj srcem". Da su "scrane" ekipe toliko vrijedne valjda bih jedna Sjeverna Korea duze dogurala.
Zelim da vidim kakav je taj nas instans koji salje pozive. Gdje su ti "rekruteri"? Profesionalnost u savezu i BiH je minimalan. Nazalost. Ali i ja - kao i svi ostali - naravno zelim da momak odluci za nastup BiH.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2013, 20:45

Jordan23 je napisao/la:
armin je napisao/la:

Kako volim kad ljudi bez ikakve prestave o nekoj osobi pocnu da pricaju sta kroz njihovu glavo prolazi, koja razmisljanja imaju, kako ce posle svega nastupiti itd. Ti se nebi odazvao u20 Deutschland, jel? Ti bi pola godine cekao neke tkz. "papire" iz saveza i BiH? Momak je profesionalan. Nije to bas tako "hoces, neces". Znam da je lahko sve crno-bijelo postaviti i momka posle toga fino okarakterisati. I ja bih svaki dan prije odigrao za u20 Njemacke prije nego u20 BiH. Tamo ce barem biti u profesionalnom drustvu. S fenomenalnim treninzima, uslovima koje nijedan prof. fudbaler u BiH nema. A ovdje se svi furaju na neku "igraj srcem". Da su "scrane" ekipe toliko vrijedne valjda bih jedna Sjeverna Korea duze dogurala.
Zelim da vidim kakav je taj nas instans koji salje pozive. Gdje su ti "rekruteri"? Profesionalnost u savezu i BiH je minimalan. Nazalost. Ali i ja - kao i svi ostali - naravno zelim da momak odluci za nastup BiH.
Sam sebe demantujes!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 04 feb 2013, 20:47

Raja izvinjavam se ako se vec o ovome pisalo...ali jel dođe ijedan od onih najavljenih počasnih "GOSTA" okupljanja...Seferović...Kolašinac...Hajrović....bilo ko????

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 feb 2013, 20:53

Cartman je napisao/la:Ja mislim da bi Svrsajevic bio odlican kao napadac. Jeste ga gledali protiv Intera?
Pa , realno gledajući na njegove bijedne sposobnosti i u odbrani i napadu , moglo bi se reći da je bolji u napadu , iako sa i u napadu gubi. Al u odbrani se jos više gubi :D On ima brzinu , al samo brzinu . Znači druge fudbalske sposobnosti nikakve :lol:

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 04 feb 2013, 21:12

Direktan tv prenos utakmice reprezenatcija Slovenija i Bosna i Hercegovina - BIH za raju iz diaspore mozete gledati na na stranici http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/" onclick="window.open(this.href);return false; u live na FACE TV televiziji. A
OBAVEZNO POGLEDAJTE TOTALNO LUDJACKI VIDEO ZA NAJAVU TEKME... " onclick="window.open(this.href);return false;[youtube][/youtube]
:ugeek: :D :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 feb 2013, 21:15

Yebo te post, sta mu uradi, 3 puta sam ga morao procitati..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 feb 2013, 21:21

Upravo sa posla u Ljubljani. Nešto mi biješe, pa rekoh da se večeras za promjenu vratim Dunajskom cestom kući (što inače nikada ne radim)... i na moju veliku radost zagledah Sušića, Baljića, Piplicu i ostali stručni stožer na večernjoj šetnji :) Raja zaustavlja automobile sred ceste, prave zastoje samo da bi ih pozdravili. Jedan je čak izašao iz auta na semaforu, da bi se slikao sa njima :D Uglavnom, srce ko Jahorina.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 04 feb 2013, 21:27

kokakolas je napisao/la:Upravo sa posla u Ljubljani. Nešto mi biješe, pa rekoh da se večeras za promjenu vratim Dunajskom cestom kući (što inače nikada ne radim)... i na moju veliku radost zagledah Sušića, Baljića, Piplicu i ostali stručni stožer na večernjoj šetnji :) Raja zaustavlja automobile sred ceste, prave zastoje samo da bi ih pozdravili. Jedan je čak izašao iz auta na semaforu, da bi se slikao sa njima :D Uglavnom, srce ko Jahorina.

Fino Bogami,ma Pape je ipak legenda ma koliko ga poneki omalozavali kao trenera. :(

A fino je i od Face tv(Senadove tv) sto pustaju FREE... :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 feb 2013, 21:41

Eto izgubili smo Seferovica. :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 feb 2013, 21:53

ZZtop10 je napisao/la:Eto izgubili smo Seferovica. :|

Covjek je sam odlucio da ima vise sansi u Svici ko ga ebe ni prvi ni zadnji jer ovo vise nema veze sa savezom nego njima osobno da su htijeli igrati za nas ganjali bi papire ovako se prodavali jedan Svicarcima drugi Njemcima a mi bili rezervna opcija ali jedan je Pjanic :D :D :D :D a ostali su icke :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 feb 2013, 21:57

Yucca je napisao/la:

Covjek je sam odlucio da ima vise sansi u Svici ko ga ebe ni prvi ni zadnji jer ovo vise nema veze sa savezom nego njima osobno da su htijeli igrati za nas ganjali bi papire ovako se prodavali jedan Svicarcima drugi Njemcima a mi bili rezervna opcija ali jedan je Pjanic :D :D :D :D a ostali su icke :oops: :oops:
ma ckapi je ispao sad , zbog ovoga : http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... janu/96700" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2013, 22:05

ZZtop10 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

ma ckapi je ispao sad , zbog ovoga : http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... janu/96700" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma samo da bi probudio svircarce da ga sto prije zovnu, a nama suplju prodaje..Fazon doce i raduje se, pa kad se toliko raduje sto nekaze svici da hoce da igra za bih.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 feb 2013, 22:09

Pa zar Zaliti za jednim covjekom,pa zar cemo cemo zalit za njima...Pozdrav svim :-)

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 04 feb 2013, 22:37

MA IZGUBILI SMO MI I IBRAHIMOVICA PA OPET IMAMO REPEKTABILNU REPREZENTACIJU KO NECE IGRATI SRCEM ZA REPREZENTACIJU I NEMORA DOLAZIT A STO SE TICE SAMOG SEFEROVICA DA JE VOLIO BIH ODBIO BI SVICU NIJE PRVI KOJEG SMO IZGUBILI............

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2013, 23:29

Yucca je napisao/la:

slazem se! nikoga ne treba moliti,davno smo prevazisli to vrijeme.... i Seferovic i Hajrovic ce za godinu-dvije zaliti zbog svoje odluke,ali je pitanje da li bi i tada imali mjesta u bh reprezentaciji ....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 feb 2013, 23:30

Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je danas u Ljubljanu. Prvi trening zagrijavali su se tako što su napravili par krugova oko Slovenije :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.