Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

giannini
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:17

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ciro je doveo Begovica, i to nakon sto je ovaj vec bio na spisku Kanade (sreca Bozija pa nije ulazio u igru, a jednom je i odbio jer mu je zena radjala), i na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. A Susic prakticki tjera ove igrace od BiH. Kaze logicno je da Seferovic igra za Svicarsku, pa neka onda igra.
Ti bi se i na vlastitu drzavu posrao,samo da iskoristis da popljujes Susica.
+1

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 feb 2013, 23:20

giannini je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ciro je doveo Begovica, i to nakon sto je ovaj vec bio na spisku Kanade (sreca Bozija pa nije ulazio u igru, a jednom je i odbio jer mu je zena radjala), i na kanadskom radiu izjavio da ce igrat za Kanadu. A Susic prakticki tjera ove igrace od BiH. Kaze logicno je da Seferovic igra za Svicarsku, pa neka onda igra.
Ti bi se i na vlastitu drzavu posrao,samo da iskoristis da popljujes Susica.
+1
Ako se iko sere na drzavu to je Safet a vi ste ti kojima taj smrad godi....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2013, 23:22

Ne mogu da vjerujem da se jos oplakuje Mikado :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cartmane, ti si me posebno iznenadio :shock:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:23

Principatus je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Principatus druze ne volim inace lazove istina, ali ja pricam o Seferovicu da je slagao, iskoristio nas da bi sto prije dobio poziv za Svicu. Tako ja gledam njegovu situaciju.. Ne zanimaju me ostali, pa ni Susic koji naravno isto laze, zato je izgubio moje povjerenje a do neki dan sam ga i ja branio.
Ne, on je tu izjavu dao prije poziva Svicarske. Sada je mogao sebi samo zalupiti vrata te reprezentacije, bez da je rijeci promijenio sa Susicem. Naravno da nije lud da to radi. Susic je jedanput izjavio kako ce pozvati Seferovica, cim nastupi za Florenz. Ali izgleda zaboravio, kao mnogo toga sta kaze. Savez je mimo selektora uputio ove pozive. Ovaj je tek naknadno to "pohvalio".

Navijaci lincovanjem ovih igraca sam tapkaju selektora i savez za nerad. Pa ce za 5 godina biti ponovo: Savez napolje!
nazalost svi vi tako razmisljate, ovo je dovoljno procititi i sve je jasno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 23:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se jos oplakuje Mikado :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U vezi Cire? Uvijek sam njega kritikovao, ali neke stvari je radio mnogo bolje od Susica. Kao na primjer borba za igrace. Sumnjam da bi Susic pozvao Begovica u onoj situaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 feb 2013, 23:25

harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:Pape je čovjek koji ne razmišlja dugoročno, on gleda od jutra do sutra .. to će nas koštat' .. jednog dana neće biti Vede, Spahe, Džeke, itd .. a tad ćemo gledat' Hajrovića, Seferovića, itd u drugim repkama ..
A mozes ih gledati i kratkorocno kao Jakupovica,Kucukovica itd,to jest guglati gdje se nalaze trenutno..
to je čisto nagađanje .. ipak mislim da ih je bolje "pokupiti", a ne da se poslije udaramo nogom u dupe .. zapitaj se zašto jedan svjetski priznati stručnjak, kao što je Hitzfled poziva sve što obećava .. ne zamara se da li će uspjeti ili ne, nego, mi ćemo njih osigurati da budu naši, a na njima je da uspiju ili ne ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:26

gringobih je napisao/la:
giannini je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Ti bi se i na vlastitu drzavu posrao,samo da iskoristis da popljujes Susica.
+1
Ako se iko sere na drzavu to je Safet a vi ste ti kojima taj smrad godi....
joj ljudi smora, heeeeelp :mrgreen:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 feb 2013, 23:28

De mi reci te neka imena igraca koje je Susic rekrutiro, ali koje se prije toga igrali za mladje reprezentacije druge drzave?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2013, 23:29

Ok po meni je Susic bolji u scoutingu od Cire, jer je ovaj bio grozan:"Prijatelji su mi rekli da je ovaj ili onaj igrac ok." Ali je Ciro znao galvanizirati. :mrgreen:

@giannini

Ne, momak koji je od malih nogu u Svicarskoj repci ce se po*rati po svojoj karijeri i prepustiti je u Susiceve ruke, covjeka sa kojim rijeci nije progovorio.

Ali glavno: Susic>Hitzfeld
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2013, 23:32

Cartman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se jos oplakuje Mikado :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U vezi Cire? Uvijek sam njega kritikovao, ali neke stvari je radio mnogo bolje od Susica. Kao na primjer borba za igrace. Sumnjam da bi Susic pozvao Begovica u onoj situaciji.
I Susic je doveo dosta igraca, dovoljno ;) I vecinom su svi zadovoljili. Mujdza, Lulic (protiv kojeg je bio cijeli forum, tog se dobro sjecam) , Medo je dobio novu rolu u rep. , Zukanovic, pa eto i Stevanovic. Svidja mi se projekt sa pozivanjem igraca iz nase lige zbog dizanja rejtinga, ako je ikako moguce popraviti stanje kukuruz lige.

Sada puno ljepse igramo, takticki nema skoro nikako nije imao fule. Rijetko koja tekma da nisam bio zadovoljan igrom. Kad jedna velicina poput Ivice stoji iza njega i njegovog rada, onda mislim da nema tu puno pametovanja
AlenHalilovic je napisao/la:De mi reci te neka imena igraca koje je Susic rekrutiro, ali koje se prije toga igrali za mladje reprezentacije druge drzave?
Mujdza. Previse pametujes, iznesi neke cinjenice.

Pored toga i Lulic je bio sve blizi A timu Svice ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 04 feb 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2013, 23:34

Kad ljudima koji zarađuju hljeb od ove reprezentacije nije stalo do nje, vala boli i mene za nju, a kako smo krenuli nećemo se dugo zadržati u vrhu, 20 godina sve je isto :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 23:35

Opa, Dzekson brutalan na twitteru:
LULICU kapa dole!To je pravi Bosanac i Hercegovac! Ova dvojica 'svicaraca' sto dalje od SVETINJE Bosne i Hercegovine!
:lol:

Nego je li ovo znaci da je i Lula imao ponudu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2013, 23:35

JTS je napisao/la:
harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:Pape je čovjek koji ne razmišlja dugoročno, on gleda od jutra do sutra .. to će nas koštat' .. jednog dana neće biti Vede, Spahe, Džeke, itd .. a tad ćemo gledat' Hajrovića, Seferovića, itd u drugim repkama ..
A mozes ih gledati i kratkorocno kao Jakupovica,Kucukovica itd,to jest guglati gdje se nalaze trenutno..
to je čisto nagađanje .. ipak mislim da ih je bolje "pokupiti", a ne da se poslije udaramo nogom u dupe .. zapitaj se zašto jedan svjetski priznati stručnjak, kao što je Hitzfled poziva sve što obećava .. ne zamara se da li će uspjeti ili ne, nego, mi ćemo njih osigurati da budu naši, a na njima je da uspiju ili ne ..
Kako ce ih pokupiti ako jednom treba devet mjeseci ''da skonta da mu se nena ne moze slikati umjesto za njega za papirologiju i pasos i plus uz to laze na sve strane k'o fol odbio poziv Hitzfielda da bi se pojavio u Ljubljani ako ga klub pusti.Ovaj drugi isto tako ce se vrlo rado odazvati pozivu u Ljubljani sa ciljem da uskoro preda papirologiju i postane zmaj.Jest ali u ljesnjacima.Jer ni poziv nisu dobili od Hitzfe odmah ga isti moment prihvatili
Dokle ce ovakvi tipovi se bukvalno srati na grb BIH i inace BIH repku da bi se naslo takvih da to jos odobravaju.
Nebitno nece Susic biti vjecno na klupi,ali ovakvi potezi jednoguznidvijestolicesjedaca ce biti i u buducnosti sve vise i vise.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:35

Principatus je napisao/la:Ok po meni je Susic bolji u scoutingu od Cire, jer je ovaj bio grozan:"Prijatelji su mi rekli da je ovaj ili onaj igrac ok." Ali je Ciro znao galvanizirati. :mrgreen:

@giannini

Ne, momak koji je od malih nogu u Svicarskoj repci ce se po*rati po svojoj karijeri i prepustiti je u Susiceve ruke, covjeka sa kojim rijeci nije progovorio.

Ali glavno: Susic>Hitzfeld
pa i ne mora brate ali ne moramo ni mi svrsavati na spomen njegovog imena

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2013, 23:35

dobro je neko rekao,izgubili smo i Ibrahimovica pa i bez njega smo dva puta bili u barazu,nikoga ne treba moliti da igra za BIH,jer ti igraci nemaju dozu patriotizma i ne trebaju nam! podrzavam Susica u svemu,ni Seferovic ni Hajrovic svojim kvalitetom ne bi mogli igrati u BIH,i zasto bi ih moljakali kad se ne osjecjau Bosancima!? da su htjeli igrali bi za nas,nisu i zato su zauvijek prekrizeni i neka im je sa srecom! imamo super jaku reprezentaciju i na pravom smo putu da izborimo SP,sto je najbitnije sa igracima kojima je BIH u srcu i zato su ponos nacije,zato su Zmajevi! Pjanic,Begovic,Spahic,Ibisevic,Dzeko,Misimovic,Stevanovic,Lulic.... sta nam vise treba!?

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:37

Cartman je napisao/la:Opa, Dzekson brutalan na twitteru:
LULICU kapa dole!To je pravi Bosanac i Hercegovac! Ova dvojica 'svicaraca' sto dalje od SVETINJE Bosne i Hercegovine!
?
hajmo sad gringi i ostali, napad na dzeku, ma ovo je neka urota koju su on i pape smislili protiv jadnih svicaraca :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 feb 2013, 23:40

ovi satro bosanci mogu samo da nam ga dobro oglabaju.
1946

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 04 feb 2013, 23:40

Shvatite ljudi, nema sredine, ili volis ovu zemlju ili ne, ili ces igrat srcem ili neces nikako, nema sredine. Ali opet kazem samo nek nas ostave na miru, ne moraju igrat, volim kad su ljudi iskreni, kad ti odmah kazu na cemu si, nemoj mi prodavat patriotizam kojeg nemas.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 23:41

giannini je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Opa, Dzekson brutalan na twitteru:
?
hajmo sad gringi i ostali, napad na dzeku, ma ovo je neka urota koju su on i pape smislili protiv jadnih svicaraca :mrgreen:
Dobro sad, Dzeko je tako jednom fino i Lulica pocastio nakon Lisabona. "Mozemo se Lulicu zahvalit za ovako visok poraz". Ima on bisera. :lol:

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 feb 2013, 23:41

bosnas_ je napisao/la:dobro je neko rekao,izgubili smo i Ibrahimovica pa i bez njega smo dva puta bili u barazu,nikoga ne treba moliti da igra za BIH,jer ti igraci nemaju dozu patriotizma i ne trebaju nam! podrzavam Susica u svemu,ni Seferovic ni Hajrovic svojim kvalitetom ne bi mogli igrati u BIH,i zasto bi ih moljakali kad se ne osjecjau Bosancima!? da su htjeli igrali bi za nas,nisu i zato su zauvijek prekrizeni i neka im je sa srecom! imamo super jaku reprezentaciju i na pravom smo putu da izborimo SP,sto je najbitnije sa igracima kojima je BIH u srcu i zato su ponos nacije,zato su Zmajevi! Pjanic,Begovic,Spahic,Ibisevic,Dzeko,Misimovic,Stevanovic,Lulic.... sta nam vise treba!?
ou, sad si na gringovoj crnoj listi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArsBih, Edincapitano, Edo1922, RacioEmocionalan, soko, zastitaIdentiteta i 53 gosta.