Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jesam ja sretan sa ovim topicomEmirSioux89 je napisao/la:Yebote sipaju sutevi nema gola nikako
Vise u minusu nego u plusu xdLiverpool.F.C je napisao/la:
pa 5 km koje sam uplatio, ali kladiti se od petka do ponedjeljka sa 5 km je uspjeh za meneEmirSioux89 je napisao/la:Vise u minusu nego u plusu xdLiverpool.F.C je napisao/la:
ja imao X,da je proslo cekao bih Fereiru 1AgresivnoDjubre je napisao/la:Ovaj Munchen 1860 treba ugasiti.Ja koji debili majko moja.
Ja ih isto imam na premieru 1x, ne znam kako to kod njih. Jel se mora cekati sta il ja mogu uzeti sta je moje ?bob je napisao/la:hahah jel ovo prekinuta tekma kod portugalaca a jbt nek je on u 75 prekinuo a magla cijeli mec sad ce mi se reg. ko da sam pao a igrao daje go domacin![]()
ja ba šta sad na 1xmrkimedjed je napisao/la:Ja ih isto imam na premieru 1x, ne znam kako to kod njih. Jel se mora cekati sta il ja mogu uzeti sta je moje ?bob je napisao/la:hahah jel ovo prekinuta tekma kod portugalaca a jbt nek je on u 75 prekinuo a magla cijeli mec sad ce mi se reg. ko da sam pao a igrao daje go domacin![]()
Ima nas još. Trenutno utakmica prekinuta zbog magle.arelinho je napisao/la:imam jos fereiru samo 1x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.