o kojim glupostima kume ti pricasnime_tm87 je napisao/la:Ma hajd' koncano ste nas pobijedili nekon tolikog niza godina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HZSA87
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Haj setaj gdje ste pokradeni citao sam da je Skoro bio u ofsajdu ali Skoro jos poveo i ubacio a vasi krkani ga nisu stigli zaustavitibh_navijac je napisao/la:Kako ne shvatate, krađa Sarajeva pod Bijelim brijegom naplaćena je večeras na naš(zeljin) račun da se zataškaju optužbe na račun sudijske organizacije.
Ja sam sjedio na najidealnijoj poziciji da vidim tri uzastopno nepostojeća sviranja ofsajda Bučanu i nisam znao da li da plaćem ili da se smijem na ovo suđenje pomoćnika.
Prosto nevjerovatno
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
cappy je napisao/la:S ovom pobjedom nad strompfovima vrata evrope nam se otvaraju![]()
....Realno mozemo i do titule na kraju uz naravno par kvalitetnih pojacanja...p.s. ako se ne varam ovo je tek drugi penal sviran za nas ove sezone
sada ide pauza, odmorimo se motiviramo, odradimo trening protiv rudara, i idemo u borac u juris pa sta dragi Allah dadne, bio bi zadovoljan sa 4, onda 2-3 pojacanja. i u miru cekam proljece sa sarajevom, i ljeto sa zmajevima. i meni vise od toga ne treba
cuj ovog gore njemu je niz godina godina ipol ccc
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
HAHAHAH cuj mikrofon kod sjevera aje ramiza saberi se malo dodji sebi haha nakon niza godina vas pobjedili da nije obrnuto? Evrope vam nema ni nakon ove sezone pa majko mila da vam nas nije nebi znali sta je evropska tekma haha HZ najludje,najbolje onakvu podrsku malo ko ima
culum udara sudiju i nedobije ni zuti, svaka diskutabilna situacija u seljinu korist. ako nemozes podnjeti poraz udaraj glavom u zid a ne po tastaturibh_navijac je napisao/la:Kako ne shvatate, krađa Sarajeva pod Bijelim brijegom naplaćena je večeras na naš(zeljin) račun da se zataškaju optužbe na račun sudijske organizacije.
Ja sam sjedio na najidealnijoj poziciji da vidim tri uzastopno nepostojeća sviranja ofsajda Bučanu i nisam znao da li da plaćem ili da se smijem na ovo suđenje pomoćnika.
Prosto nevjerovatno
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Dobro si tio reko.... Sve u svemu akobogda smjesi nam se uspjesna naredna godina... Ma stipu njega... krivo mu pa nezna sta ceirfan41 je napisao/la:cappy je napisao/la:S ovom pobjedom nad strompfovima vrata evrope nam se otvaraju![]()
....Realno mozemo i do titule na kraju uz naravno par kvalitetnih pojacanja...p.s. ako se ne varam ovo je tek drugi penal sviran za nas ove sezone
sada ide pauza, odmorimo se motiviramo, odradimo trening protiv rudara, i idemo u borac u juris pa sta dragi Allah dadne, bio bi zadovoljan sa 4, onda 2-3 pojacanja. i u miru cekam proljece sa sarajevom, i ljeto sa zmajevima. i meni vise od toga ne treba
cuj ovog gore njemu je niz godina godina ipol ccc
-
- Kontakt:
Cestitke pitarima,realno gledao sam Sarajevo sad uzivo protiv Sirokog i Borac Velez danas,zasluzujete da budete na kraju ispred te dvije ekipe!Skoro ubojica premierligaskih obrana!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
hahha koga da provociras pa nema vas u evropi 8 godina ejjj osammmmprolaznik je napisao/la:jel ono igrači sarajeva pobijedu proslavljaju "stonogom"![]()
![]()
neću više da provociram, proslavite vašu pobijedu...
najdraža je pobijeda u derbiju
Nemaš ništa kvalitetnije da napišeš !?prolaznik je napisao/la:jel ono igrači sarajeva pobijedu proslavljaju "stonogom"![]()
![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
trbao vam je isti pomocnik dati crveni karton ali nije posto je vas.bh_navijac je napisao/la:Kako ne shvatate, krađa Sarajeva pod Bijelim brijegom naplaćena je večeras na naš(zeljin) račun da se zataškaju optužbe na račun sudijske organizacije.
Prosto nevjerovatno
najteze je priznat,i vidite i sami sada da nemate trunku snage pa da priznate poraz na svim poljima.
Ja sam prosle godine priznao poraz na terenu ali na tribinama ste imali lekciju i kada se gubi.
tesko nateze,teze od najtezeg PRIZNAT PORAZ NA SVIM POLJIMA.
moja provokacija nije uspjelaanonimus je napisao/la:hahha koga da provociras pa nema vas u evropi 8 godina ejjj osammmmprolaznik je napisao/la:jel ono igrači sarajeva pobijedu proslavljaju "stonogom"![]()
![]()

ako ti ne znaš tko pobijede proslavlja "stonogom" onda

Titula po sezoni. . .
JBT NEMOGU VJEROVATI DA SE POČELO PRIČATI KAKO SE PROSLAVLJA POBJEDA !prolaznik je napisao/la:moja provokacija nije uspjelaanonimus je napisao/la:hahha koga da provociras pa nema vas u evropi 8 godina ejjj osammmmprolaznik je napisao/la:jel ono igrači sarajeva pobijedu proslavljaju "stonogom"![]()
![]()
najdraža je pobijeda u derbiju![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
moja provokacija nije uspjelaZagor je napisao/la:hahha koga da provociras pa nema vas u evropi 8 godina ejjj osammmmprolaznik je napisao/la:[quote="anonimus"jel ono igrači sarajeva pobijedu proslavljaju "stonogom"![]()
![]()

JBT NEMOGU VJEROVATI DA SE POČELO PRIČATI KAKO SE PROSLAVLJA POBJEDA !

u njegovom slucaju POBIJEDA

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Nord Jungen eine kleine Perversion
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
jbg, kako ste pričali prije mjesec dana- mislio sam da ste i HRT izbrisali iz memorije tv-a
kontradiktorni ste kao i ja jer sam rekao da neću ništa pisati
još jednom čestitke na pobijedi u derbiju
kontradiktorni ste kao i ja jer sam rekao da neću ništa pisati

još jednom čestitke na pobijedi u derbiju
Zadnja izmjena: prolaznik, dana/u 07 nov 2009, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Titula po sezoni. . .
-
- Kontakt:
Ma nije ono nikakva stonoga. Ono se Skoro provozo cirom kojeg ste reklamirali 2 saata prije tekme i na plovremenu, pa covjek htio samo da je malo posudi posto ste je vec bili zagrijali.
LAHKO JE IGRATI I NAVIJATI KADA TO ZNAS !!!!!!!!!!!!!
LAHKO JE IGRATI I NAVIJATI KADA TO ZNAS !!!!!!!!!!!!!
SAMI PROTIV NJIH
Kakve to sada veze i sa cim ima? Ne mogu da vjerujem da nekome moze biti toliko krivo zbog poraza pa da ovako nisko udara. Nevjerovatno.prolaznik je napisao/la:jbg, kako ste pričali prije mjesec dana- mislio sam da ste i HRT izbrisali iz memorije tv-a
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
- Kontakt:
strumfovi gledajte tekmu nije jos kraj mozda izjednacite, nikad se nezna. hahahahahahahahahahahahahahahahaha
SAMI PROTIV NJIH
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, fera, mosarajvosa83 i 52 gosta.